https://app.lcdpano.net
adresi boş beyaz bir sayfa açılıyor. Sayfada sorun mu var?
adresi boş beyaz bir sayfa açılıyor. Sayfada sorun mu var?
Geri bildiriminiz için teşekkürler hocam. En kısa zamanda bakacağımGeçmiş yıllarda kullanmıştım ama son bir yıldır kullanmıyordum. Bir iki hafta önce güncel sürümünü yükledim ancak;
* sınıf ders programında sınıf sayısı çok olduğundan önceki versiyonda gösterim kısmında aşağı doğru sayfa akıyordu bu versiyonda akmıyor
* tarih değişse de nöbet otomatik değişmiyor. Örneğin pazartesiden salıya geçtiğinde nöbet hala pazartesi gününün nöbetçilerini gösteriyor
* Eklediğim video sürekli başa alıp dönmüyor.
Kullandığım cihazla mı ilgili bilmiyorum ancak ben bu sorunlarla karşılaştım. Teşekkürler iyi çalışmalar.
Buna da bakarım hocam teşekkürlerDers Programı bölümüne en fazla 10 karakter yazılabiliyor. Dersadı-Öğrtadı şeklinde kullanıyordum. Böyle olunca kısıtlı kalıyor. Buradaki kısıtı uzatabilirseniz...
Özel modül kendiniz içerik ekleyebildiğiniz bir alan hocam. Resim ekleme için şu an sadece internet üzerindeki bir resmi görüntüleme şeklinde çalışıyor. Resmi bir yere upload edip linki üzerinden ekleyebilirsinizhocam teşekkür ederiz elinize sağlık özel modülü hangi amaçla kullanabiliriz birde özel modüle resim ekleyemiyorum nasıl olacak
hocam birde f11 ile uygulamayı tam ekran yaptığımızda sağ üst köşeye aşağı almak için bir buton yaparsanız sevinirim. yasıtma yaptıgımızda tam ekranda kalması içinBuna da bakarım hocam teşekkürler
Önceki sürümde Özel Modul ve trt haber isteğe bağlıydı.bunu bu sürümde yapamıyoruz.Ayrıca ayarları geri yükleme olayını da bu sürümde yapamıyoruz.Bunlarda yapılsa çok iyi olur.Emeğinize sağlık.
aynen katılıyorumElinize sağlık fakat internete her zaman bağlı olmayan bir pc kullanıyoruz. Arkadaşımızın dediği gibi isteğe bağlı olursa güzel olur.
Hocam bu durumu çözebildiniz mi?hocam bizde altta üstte siyah band oluyor acaba hangi cozunurlugu secsek tv yi tam kaplar
coktan vazgectim.Hocam bu durumu çözebildiniz mi?
Takip?Koridorlardaki panolar, normal calisirken, birdenbire hepsi birden sinyal yok hatasi veriyor. Bilgisayari degistirmeme ragmen. Bunun sebebi ne olabilir? Kablolari cikarip taktim, bir sorun gorunmuyor. Duzgun calisirken aniden oluveriyor.
Sayın hocam bilgisayar ile lcd tv arası 10mt. TV yi bilgisayara nasıl bağlayacağım? Yardımcı olurmusunuz teşekkürler...
Bunun düzelmiş olması lazım aslında hocam. Sizde ayarlara girince sağ üstte sürümü ne olarak görüyorsunuz?Hocam ellerinize sağlık. Birinci ders başlamadan ders saatleri ile ilgili söyle diyor "şu an mesai saatleri dışındasınız. 2. dersin başlmasına ..... süre var" birinci dersi hesaplamıyor ikinci dersi hesaplıyor. Sanırım burada ufak bi hata var.