Rastgele mi değişiyor hocam? Genelde döndürülerek uygulandığı için Nöbetleri Döndür butonu ekledim.hocam herhafta nöbet yerleri değişiyor o yüzden aylık olsa çok iyi olur. boyle olunca her hafta güncellemek zorunda kalıyorum.
Rastgele mi değişiyor hocam? Genelde döndürülerek uygulandığı için Nöbetleri Döndür butonu ekledim.hocam herhafta nöbet yerleri değişiyor o yüzden aylık olsa çok iyi olur. boyle olunca her hafta güncellemek zorunda kalıyorum.
Hocam mesela 1 kişi bahçeden başladıysa her hafta 1. kat, 2. kat seklinde değişiyor. geneli tabi bazen rasgele yazılanlarda oluyor, hafta hafta.Rastgele mi değişiyor hocam? Genelde döndürülerek uygulandığı için Nöbetleri Döndür butonu ekledim.
Hocam siz nöbetleri döndür butonunu denediniz mi? Sanırım aynı şeyden bahsediyoruzHocam mesela 1 kişi bahçeden başladıysa her hafta 1. kat, 2. kat seklinde değişiyor. geneli tabi bazen rasgele yazılanlarda oluyor, hafta hafta.
galiba sizin dediğiniz aynı yerde 2 kişi varsa bunların isimlerini sırayla gösteriyor. ben öyle anladım.
Hocam siz nöbetleri döndür butonunu denediniz mi? Sanırım aynı şeyden bahsediyoruz
çift ekran desteğiniz varsa. grafik ayarlarından EKRANI GENİŞLET seçip LCD PANO yu ikinci ekranda olacak şekilde ayarlamanız yeterlibirşey sorabilir miyim arkadaşlar.bir bilgisayarda lcd pano uygulamasını tv ye yansıtıp diğer yandan da bilgisayarda işlemlerimizi gerçekleştirebilmemiz yani ekranda sadece lcd pano ekranının gözükmesi için ne yapmam gereklidir?
Hocam bu sorun son sürümde düzeltildi sizin bilgisayar güncellemeyi almamış olabilir. Chrome > Uzantılardan uzantıları güncelle deyin.Arkadaşlar biz bu uygulamanın olduğu bilgisayarı hiç kapatmıyoruz. Bir sonraki gün uygulamadaki tarih ve saat doğru oluyor ancak nöbetçi öğretmenler ve ders programı önceki gününki kalmış oluyor güncellemesi için programı kapatıp açmak gerekiyor. Sorunu nasıl çözebiliriz ?
Hocam bu sorun da bilgisayarın saat dilimi yanlış olduğunda oluşuyor. Saat dilimini İstanbul yaparsanız çözülecektirArkadaşlar bilgisayarın saati doğru olmasına rağmen uygulama saati 1 saat ileri. Bilgisayardan saat güncellemesine de kapattım ama düzelmedi. Chrome’dan mı kaynaklı yoksa uygulama ile mi alakalı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Saat bilgisayarda 14.50
Panoda 15.50
dijitalpano yapıyor onu hocam. bende ihtiyac duyduğum için internet güncellemesine bu sisteme geçiş yaptımHocam emeğinize sağlık üç haftadır kullanıyoruz sıkıntısız ama bir isteğim olacak. Bu pano için malum bir google oturumu açıyoruz. bu oturumu başka bir bilgisayardan açarak güncelleyebilsek yani verileri internet ortamında saklayacak şekilde yapabilirseniz çok daha güzel olur gibi. Tekrar teşekkür ederim .
Bilgisayar değilde görüntünün gittiği olmuştu . Hatta bazen çözünürlüğü kafasına göre değiştiriyor ama zararı yokHocam program için teşekkürler.
Benim bir sorunum var acaba bunu yaşayan var mıdır?
Programda kayan yazı takılarak devam ediyor, ve değişimlerde tabiraz takılma gözlemliyorum. Bir 5-10 sonrada bilgisayar kapanıyor. e4500 2 ghz cpu 1gb ddr2 ram 256mb geforce 8400gs ekrankartı Xp 32 bit işletim sistemi kullanıyorum... Böyle bir sorun yaşayan oldu mu yada min ram değeri nedir teşekkürler
Hocam bilgisayarın kapanma sorunu ram'ı degiştirince düzeldi , o sorunu çözdüm gibi şu an açık bıraktım test ediyorum..Bilgisayar değilde görüntünün gittiği olmuştu . Hatta bazen çözünürlüğü kafasına göre değiştiriyor ama zararı yok
Yapiyorum surekli ayni hatayi aliyorum. Masa ustune lcd diye bir klasor olusturdum resimleri oraya attim.Slayt resimlerini seç değiştir bölümünden resimlerin yerini yeniden kaydediniz.
Bir sıkıntı olmaması lazım düzgünce çalışıyor bende .