kodu yazdığımız alanın altına da ilçe il ve ülkeyi yazdırmak gerekiyor ben öyle çözmüştümSayın hocam öncelikle teşekkürler emeğinize sağlık.
API key girmemize rağmen hava durumu gösterilmiyor. Nedeni ne olabilir?
kodu yazdığımız alanın altına da ilçe il ve ülkeyi yazdırmak gerekiyor ben öyle çözmüştüm
hocam denedim ancak düzelmedi maalesef...
Teşekkürler hocam. TakipteyimUygulama güncellenmiştir.
v2.4.0 YENİLİKLER:
* Hava durumu servisi Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile değiştirildi. Artık API anahtarı gerekmemektedir.
* Ders programları girişi için Excel'den Yapıştırma butonu eklendi.
* Nöbetlerin hızlıca döndürülebilmesi için Nöbetleri Döndür butonu eklendi.
Ekran çözünürlüklerinde karşılaşılan problemler için sonraki güncellemede bazı geliştirmeler yapacağım. Teşekkürler
hocam bilgisayara bağlı ikinci ekranda programı nasıl açtırabiliriz?Uygulama güncellenmiştir.
v2.4.0 YENİLİKLER:
* Hava durumu servisi Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile değiştirildi. Artık API anahtarı gerekmemektedir.
Ekran çözünürlüklerinde karşılaşılan problemler için sonraki güncellemede bazı geliştirmeler yapacağım. Teşekkürler
hangi noktasını kastediyorsunuz hocamhocam emeğinize sağlık. sizden nöbetçi öğretmenler kısmını nasıl yaptığınızı öğrenebilir miyiz. çok ihtiyacım var bu alana.cevabınızı bekliyorum
hocam nöbet bölümüne de excel den yapıştırma ekleyebilir miyiz?Uygulama güncellenmiştir.
v2.4.0 YENİLİKLER:
HOCAM HER GÜNE AİT NÖBETÇİ ÖĞRETMENLERİN LİSTELENDİĞİ KISIM.hangi noktasını kastediyorsunuz hocam
Onu da düşünüyorum hocam vakit bulursamhocam nöbet bölümüne de excel den yapıştırma ekleyebilir miyiz?
Hocam bunda bildiğiniz ilişkisel veritabanı yapısı yok. Key-value olarak basit depolama yapıyor. Bunlar içinde gezinip o güne kayıtlı öğretmenleri çekiyorHOCAM HER GÜNE AİT NÖBETÇİ ÖĞRETMENLERİN LİSTELENDİĞİ KISIM.
O KISIM VERİTABANINDAN ÇEKİYOR ÖĞRETMENLERİ SADECE OKISMI ÖĞRENSEM ÇOK İŞİME YARAYACAK.
İLGİNİZ SEBEBİYLE AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM...
Hocam herkesin her hafta nöbeti olmuyor mu sizde uygulama nasıl detay verebilir misiniz?nöbet listesi aylık girilse çok güzel olur.
Hocam herkesin her hafta nöbeti olmuyor mu sizde uygulama nasıl detay verebilir misiniz?