hocam sinif isimlerinde slash mi kullandiniz 9/A gibi mesela? tire kullanmalisiniz (9-A)uyurgezer' Alıntı:uygulamayı kaldırdım, sil baştan yükledim, bu seferde yaptığım değişikler aktif olmuyor :?
haberleri ve hava durumunu ayarlardan iptal edebilirsiniz? yine ayarlardan ders giris cikis saatlerini dogru bir sekilde girerseniz kalan dakikalar gosterilir. chrome uygulamasi oldugu icin kendi basina calisamazmutluedenercan' Alıntı:peki... int yok haber ve hava durumunu iptal edemedim....
2. ders ve tenefüs bitimlerine kalan zamanı nasıl gösteririz
crome kurulu olması neden şart bağımsız bir program gibi çalışamıyormu
Teşekkür...
Parhelion' Alıntı:hocam sinif isimlerinde slash mi kullandiniz 9/A gibi mesela? tire kullanmalisiniz (9-A)uyurgezer' Alıntı:uygulamayı kaldırdım, sil baştan yükledim, bu seferde yaptığım değişikler aktif olmuyor :?
haberleri ve hava durumunu ayarlardan iptal edebilirsiniz? yine ayarlardan ders giris cikis saatlerini dogru bir sekilde girerseniz kalan dakikalar gosterilir. chrome uygulamasi oldugu icin kendi basina calisamazmutluedenercan' Alıntı:peki... int yok haber ve hava durumunu iptal edemedim....
Teşekkür...
uyurgezer' Alıntı:Parhelion' Alıntı:hocam sinif isimlerinde slash mi kullandiniz 9/A gibi mesela? tire kullanmalisiniz (9-A)uyurgezer' Alıntı:uygulamayı kaldırdım, sil baştan yükledim, bu seferde yaptığım değişikler aktif olmuyor :?
Teşekkür...
hocam sınıf isimlerini daha girmemistim, genel ayarlar sekmesindeki bilgileri guncelleyip kaydet butonuna bastıgım halde lcd panoda sizin okulun ismi gorunuyor hala
mutluedenercan' Alıntı:uyurgezer' Alıntı:Parhelion' Alıntı:hocam sinif isimlerinde slash mi kullandiniz 9/A gibi mesela? tire kullanmalisiniz (9-A)uyurgezer' Alıntı:uygulamayı kaldırdım, sil baştan yükledim, bu seferde yaptığım değişikler aktif olmuyor :?
Teşekkür...
hocam sınıf isimlerini daha girmemistim, genel ayarlar sekmesindeki bilgileri guncelleyip kaydet butonuna bastıgım halde lcd panoda sizin okulun ismi gorunuyor hala
ayarlardan nasıl iptal edildiğini bulamadım
ders giriş çıkış saatlerini doldurmalısınız. orada aslında uyarı veriyor fakat farklı sekmede olduğu için arkada kalıyor uyarı görünmüyortugiba' Alıntı:Hocam ellerinize ve emeğinize sağlık. Kullanmaya başlamıştım gayet de güzel gidiyordu herşey. Ancak son güncellemeden sonra eğitim şeklini ikili yapınca kaydet butonu hiçbir görev görmüyor. Uygulamayı kaldırdım tekrar kurdum değişmedi, chrome u da kaldırıp tekrar kurdum, işlemleri sıfırladım ama nafile. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi çalışmalar.
evet internetten yapıyorsunuz. chrome'da uzantılar penceresini açın tüm uzantıları güncelle deyinaynenbadi' Alıntı:güncellemeyi internetten mi yapıyoruz hocam?
mutluedenercan' Alıntı:pencerelerin boyutları nasıl değişecek....
özel modül ve ders bitimini gösterene pencereler daha büyük olsun istiyorum yapamadım
mutluedenercan' Alıntı:çok güzel de...
pencerelerin büyüklüğünü nasıl değiştireceğiz..........
mesela ortadaki resim penceresiini kaldırıp, şu anki dersi gösteren pencereyi danha büyük yapma
2. 2. bir özel mödül daha tanımlama gibi ( biri haftanın sınıfını diğeri haftanın öğrencisini verecek)
tugiba' Alıntı:Hocam ellerinize ve emeğinize sağlık. Kullanmaya başlamıştım gayet de güzel gidiyordu herşey. Ancak son güncellemeden sonra eğitim şeklini ikili yapınca kaydet butonu hiçbir görev görmüyor. Uygulamayı kaldırdım tekrar kurdum değişmedi, chrome u da kaldırıp tekrar kurdum, işlemleri sıfırladım ama nafile. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi çalışmalar.
hocam zaten ikili ogretim sectiginizde nobet listesi her gun icin ikiye bolunuyor sabah nobetcileri ve oglen nobetcileri seklinde. ozel modul degismez sabittirmutluedenercan' Alıntı:peki..
sabah ayrı nöbet listesi ve özel modüll
öğlencilre ayrı nöbet listesi ve özel modül nasıl yaparız...
yani öğlenciler girince nöbet ve özel mödül değişecek biz bunu her öğlen değiştiremeyiz
hocam windows masaustu genisletme diye arastirin sorununuz cozulecektir :wink:garip_dost' Alıntı:Hocam eline sağlık çok iyi bir program gibi görünüyor. Benim konuyla ilgili olarak başka bir sorum olacak.
Bu programı kurup pcyi lcdye bağladığımızda o anda ekranda ne varsa onu mu gösterir?
Ya da şöyle birşey yapmak istersem nasıl yapacağım. Bu program çalışıp lcd bundan görüntü alacak ama aynı zamanda pcde başka işler yaptığımda da lcdye yansıtılmayacak. Bu mümkün müdür ?
ben teşekkür ederim güle güle kullanınmu_korkmaz' Alıntı:Daha önce teşekkür etmiştim yine teşekkür ederim. Çok işimize yaradı çok