MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAVI -2014-

Kodla Büyü

joomlaci

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar en yakın müdür yardımcılığı sınavı ne zaman olacak bilgisi olan var mı.
bu konuda duyumu olanlar yazabilirler mi.
ben bi tef mezunu olarak bu sene btr olarak görev yapıyorum.
ama milletin ağız kokusunu çekmekten bıktık artık.
en azından adımız belli olur. yarınımızdan emin oluruz değil mi ama...

Re: müdür yardımcılığı sınavı -2013-

joomlaci' Alıntı:
arkadaşlar en yakın müdür yardımcılığı sınavı ne zaman olacak bilgisi olan var mı.

meslek lisesine niye geçmiyorsun hocam

hocam meslek lisesindeydim ama eş durumundan dolayı mecburen tayin istemek durumunda kaldım.
meslek lisesinde açık yoktu mecburen merkezde bi okulu (anadolu liesesi) tercih ettik.
meslek liselerinde boş yer yok sabırsızlıkla müdür yardımcılığını istiyorum.

Ben de düşünüyorum. Müdür yrdlrin bilgisayarlarını yapamadıkları şeyleri yapan olmak yerine onların koltuğuna oturmak daha iyi.

Re: MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAVI -2013-

hocam mdyrd yapılacak iş değil. Ben görevlendirme olarak yaptım geçen sene boyunca bırakana kadar her gün lanet ettim.1-2 sene sabret meslek lisesine geçmeyi bekle...

ahmetismet' Alıntı:
hocam mdyrd yapılacak iş değil. Ben görevlendirme olarak yaptım geçen sene boyunca bırakana kadar her gün lanet ettim.1-2 sene sabret meslek lisesine geçmeyi bekle...

hocam aslında ben kağıt kürek işleriyle uğraşmayı seviyorum.
eve iş getirmeyim istiyorum.
yani bugün meslek lisesine geçebilme imkanım olsa yine müdür yardımcılığını istiyorum aslında.
çünkü meslek lisesinde de devamlı değişen müfredat veya girdiğiniz dersler yüzünden ders çalışmak zorunda kalıyorsunuz.

joomlaci' Alıntı:
hakkaten milletin ağız kokusunu çekiyoruz ama istemediğim adamı bidaha kovacağım yanımdan çık dışarı diye..kime şikayet ederse etsin. müdür yard. ayır bi sıkıntı sorumluluğu çok hele sıkıntılı bi müdür ve okul-öğrenci profili varsa herşeyden nefret edersin.

Bende küçük bir okulda sağlık meslek lisesi,ya da yerleşim merkezi dışındaki bir çpl de idareci olmayı çok istiyorum.Sınavı sabırsızlıkla bekliyorum.

müdür yardımcılığı için şart koşulan 3 sene içerisinde asker öğretmenlik süresi veya sözleşmeli çalışma süreleri sayılıyo mu arkadaşlar...

joomlaci' Alıntı:
ahmetismet' Alıntı:

yani bugün meslek lisesine geçebilme imkanım olsa yine müdür yardımcılığını istiyorum aslında.
çünkü meslek lisesinde de devamlı değişen müfredat veya girdiğiniz dersler yüzünden ders çalışmak zorunda kalıyorsunuz.
Meslek lisesinde iken en sevmediğim şey gerçekten sizin de ders çalışmak zorunda olmanız idi. Heleki sevmediğin konuyu anlatmak.

halk' Alıntı:
joomlaci' Alıntı:
ahmetismet' Alıntı:

Meslek lisesinde iken en sevmediğim şey gerçekten sizin de ders çalışmak zorunda olmanız idi. Heleki sevmediğin konuyu anlatmak.

HOCAM "sizin de ders çalışmak zorunda olmanız idi" derken???
kusura bakmayın aklıma beraber çalıştık mı acaba diye geldi. benim halimden biliyo gibi yazmışsınız da :)

arkadaşlar sınavın olup olmayacağına dair görüşlerinizi beklemekteyiz...

joomlaci' Alıntı:
arkadaşlar sınavın olup olmayacağına dair görüşlerinizi beklemekteyiz...
İdareci kadrolarında pek açık kalmadı. 2011 deki sınavda 75-80 üstünde alıp da yerleşemeyen çok kişi var. 2011 de barajı geçenler yerleşmeden yeni bir sınav yapacaklarını sanmıyorum.
Şu an ilkokul/ortaokullardaki mevcut idareciler içerisinde sınıfçı/branşçı oranını bilmiyoruz. Farklı bir düzenleme yapmazlarsa 4+4+4 ile okulların dönüşümü tamamlandığında sınıf öğretmenliği kökenli olanlar sadece ilkokullarda, branş öğretmenliği kökenli olanlar da sadece ortaokullarda idareci olabilecek. Ortaokullar için belki branş kökenli idareci açığı oluşabilir.

eylül-ekim gibi bir sınav olabilir

yakın zamanda sınav olmaz, kaldı ki olsa çoktan ayyuka çıkardı, daha 2011 puanlıların %10 u anca atanmıştır.

sınavlar yapılırken, puanlara bakıp aaaa şu kadarını atamamışız, bunlar bitsin de öyle sınav yapalım dediklerini hiç sanmıyorum. 1 ayla kaçırdım sınavı malesef, hala bekliyorum sınav olacakda girecez diye.

ben başvurusunu askerde olduğmdan kaçırmıştım.
sınavın bu sene olacağı yönünde beklentiler çok. özellikle ilk okul - orta okul ayrımında ortaokullarda görev yapacak branş öğretmeni mezunu mğdğr yardımcısı yok bu yüzden mecburen sınav yapacaklar ki ortaokulların açığını kapasınlar.

sınavın olacağı aşikarda biz nereden çalışalım a dostlar?? varmı bu işin bir kitabı soru bankası

kily' Alıntı:
ben başvurusunu askerde olduğmdan kaçırmıştım.
sınavın bu sene olacağı yönünde beklentiler çok. özellikle ilk okul - orta okul ayrımında ortaokullarda görev yapacak branş öğretmeni mezunu mğdğr yardımcısı yok bu yüzden mecburen sınav yapacaklar ki ortaokulların açığını kapasınlar.

sınavın olacağı aşikarda biz nereden çalışalım a dostlar?? varmı bu işin bir kitabı soru bankası
Geçmiş yıllarda çıkmış sorular ve cevapları internette bulabilirsiniz.
2011 deki sınavı 2009 dakine göre çok önceden duyurmuşlardı. Bazı yayınevleri ve sendikalar kitap çıkarmıştı. Büyük şehirlerde iseniz kitapçılarda da bulunabilir.
http://www.alternatifkitap.com/mudurluk-ve-yrdc-ligi/
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=80333

tüm yazılanları okumadım.
Ancak mdür yardımcısı ihtiyacı belli bir sayıya ulaşınca,
2 yılda bir oluyor diye biliyorum.

2009 ve 2011'de sınav yapıldı. yönetmelik de bu arada değişti ama 2013'te sınav yapılması beklenir normalde. sınav da hem 2009'da hem 2011'de ekim ayında yapılmıştı. bu yıl da ekim - kasım ayında yapılabilir. ama yine de belli olmaz, yönetmelik değişti denilerek daha sonraya da bırakılabilir. istekli arkadaşlara bol şans ve başarılar dilerim.

müdür yardımcılığı sınavına çalışmak için en uygun kaynak tavsiyesi olan var mı arkadaşlar...

arkadaşlar yayın evleri kitap çıkarmaya başladı bile. geçen bi arkadaş almış 2013 düzenlemesi diye. pegem de sitesine koymuş 2013 müdür ve müdür yardımcılığı sınav kitap ve soru bankası yakında yayında diye. bu adamların boşuna kitap hazırlayıp yayınlayacağına pek ihtimal vermiyorum...

joomlaci' Alıntı:
müdür yardımcılığı için şart koşulan 3 sene içerisinde asker öğretmenlik süresi veya sözleşmeli çalışma süreleri sayılıyo mu arkadaşlar...

Sayılıyor Hocam... bunun dışında ; özel okullarda öğretmen/yönetici olarak geçirilen sürelerin 2/3' ü Sayılıyor. "Yönetmeliğin 7/c maddesi.."

peki arkadaşlar eskiden atanacağın okulda dersimizin seçili olması diye bi şart vardı yeni yönetmelikde yok mu? mesela girdim sınavı kazandık ama biizm dersimizi pek çok okul seçmiyor oraları yazamicaksak ne anlamı var ki anadolu lisesi sınavları gibi olmasın girdim kazandım bulundum yerde hiç anadolu lisesi açılmadı.

joomlaci' Alıntı:
şevkini kırmak gibi olmasın ama bende senin gibi düşündüğümüm için md yrdmcısı oldum hemde rahat olur diye anadolu lisesinde ii bi okulda ama maaalsef bu iş zor çok yoruluyoryum ve çok kişiyle muhattap oluyorum .bence kımıldamayın yerinizden ben ii bi okul bulsam geçecem tekrar

mmkgs1' Alıntı:
joomlaci' Alıntı:
şevkini kırmak gibi olmasın ama bende senin gibi düşündüğümüm için md yrdmcısı oldum hemde rahat olur diye anadolu lisesinde ii bi okulda ama maaalsef bu iş zor çok yoruluyoryum ve çok kişiyle muhattap oluyorum .bence kımıldamayın yerinizden ben ii bi okul bulsam geçecem tekrar

hocam yarınımızın garantisi olmadığından istiyoruz.
meslek lisesi olmadıktan sonra bizim dersimiz ve ÖZELLİKLE BİZ DEĞERSİZİZ.
en azından işimizin adı belli olsun milletin ağız kokusunu nazını niyazını çekmeyelim diye istiyoruz.
ha biraz yoruluruz fazladan belki ama bence kafan rahat olsun da varsın biraz yorucu olsun...

Geri