MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAVI -2014-

Kodla Büyü
Re: MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAVI -2013-

eylül ya da ekim gibi olacağı açıklanırsa bu sefer kesin gireceğim sınava.

aakcakaza' Alıntı:
yakın zamanda sınav olmaz, kaldı ki olsa çoktan ayyuka çıkardı, daha 2011 puanlıların %10 u anca atanmıştır.
hocam dediğiniz mantıklı ancak burası meb

Hadi hayırlsı, kendi dersimizden olduk, BTR de artık iyice yapılmaz oldu. Tek seçenek müdür yardımcılığı gibi gözüküyor.

arkadaşlar hazırlanmak için kitap alacam tavsyelerinizi bekliyorum hangi yayınlar daha güzel müdür yardımcılığı sınavı için sizce...

arkadaşlar hazırlanmak için kitap alacam tavsyelerinizi bekliyorum hangi yayınlar daha güzel müdür yardımcılığı sınavı için sizce...
sınav açıklansın da ona göre al hocam acele etme

hocam ben 2011i 1 ayla kaçırmıştım elimde pegem 2011 kitabı var, sistem biraz değişti diye biliyorum işe yarar mı o kitap? Ayrıca şimdiden çalışmaya başlayan arkadaşlar var mı?

of ya açılsa da sınava girsek..

2011 deki sınav sonuçlarına göre atamalar daha bitirilmedi. 2013 te sınav beklemiyorum

hugo4545' Alıntı:
2011 deki sınav sonuçlarına göre atamalar daha bitirilmedi. 2013 te sınav beklemiyorum

hocam o mantıkla gidersek, atanamayan bir sürü öğretmen var geçmiş senelerde kpss ye giren...

O zaman bu sene kpss olmaması lazım... Geçmiş senelerde girenler atansın önce....

bu sene sınav olacak zannımca, çünkü 2011 de 2009 sınavını kazanıp atanamayan çok kişi vardı ama sınav yaptılar, ayrıca ben yargı yayınevinin kitabıyla çalışmıştım, tavsiye ederim

isdum' Alıntı:
bu sene sınav olacak zannımca, çünkü 2011 de 2009 sınavını kazanıp atanamayan çok kişi vardı ama sınav yaptılar, ayrıca ben yargı yayınevinin kitabıyla çalışmıştım, tavsiye ederim
hocam yargının kitabına bi baktım ürktüm geçenlerde. öyle kalın bi kitap mı olur. kpss hazırlık döneminden hatırlıyorum yargı çok detaya giriyordu, tabi faydası illa olur ama insanı iten bi yayın bence...

joomlaci' Alıntı:
isdum' Alıntı:
hocam yargının kitabına bi baktım ürktüm geçenlerde. öyle kalın bi kitap mı olur. kpss hazırlık döneminden hatırlıyorum yargı çok detaya giriyordu, tabi faydası illa olur ama insanı iten bi yayın bence...
yargıyı ben de her zaman çok detaycı bulmuşumdur hocam, kanım bir türlü bu yayınevine ısınmadı kpssde de kullanmamıştım

Geçici görevli müdür yardımcılığı yapan birisi olarak; İdarecilik özellikle de müdür yardımcılığı yapılacak iş değil. Şahsi görüşüm.

BayTerapi' Alıntı:
joomlaci' Alıntı:
müdür yardımcılığı için şart koşulan 3 sene içerisinde asker öğretmenlik süresi veya sözleşmeli çalışma süreleri sayılıyo mu arkadaşlar...

Sayılıyor Hocam... bunun dışında ; özel okullarda öğretmen/yönetici olarak geçirilen sürelerin 2/3' ü Sayılıyor. "Yönetmeliğin 7/c maddesi.."

asker öğretmenlik sayılıyor diyen neye göre diyor. zira ben bir önceki sınavda parayı yatırdım. sistem açmadı onaya. sınav hizmetlerini arayıp paramı istedim 3 ay sonra yattı.

bir arada egiticilik sinavi var diye bir baslik acilmisti bisi cikmamisti bakalim bu ne olacak

arkadaşlar sınav bana göre de açılacak. ama orta okullar için branş öğretmeni idareci az diye düşünmeyin çünkü sınıf öğretmeni idareciler eğer bulundukları okulda norm fazlasına düştülerse(bizim okulda aynen böyle oldu) alan değişikliğinden orta kısımda kaldılar. o yüzden branş öğretmeni yönetici yok demek yanlış olur

müdür yard. şu an iyi fikir. Fakat BT'den kopmamak gerekiyor. Meslek lisesinde çalışmak için önümüz açıldığında tekrar öğretmenliğe döneriz diye düşünüyorum.

ya ben bu sınavı yapamıyorum arkadaşlar sözelim sıfır sıfır sıfır tarih sıfır coğrafya sıfır türkçe hadi iki diyelim yahu ben öss yi bile sıfır sözelle kazanmışım anyasa yönetmelik felan ezberlemek ızdırap ne yapsak

arkadaşlar moral bozmak gibi olmasın ama dersin olmadığı yere idareci olarak atanamazsınız derste olmadığına göre bizim için idarecilik işi de zor gibi :(

fateless38' Alıntı:
arkadaşlar moral bozmak gibi olmasın ama dersin olmadığı yere idareci olarak atanamazsınız derste olmadığına göre bizim için idarecilik işi de zor gibi :(

hocam seçmeli olarak seçtirilse mesela yine de mi olmuyo...

fateless38' Alıntı:

Yanlış biliyorsun hocam. Dersin olmadığı yere idareci olarak atandım 2011 sınavından 82 almıştım. O zaman ki mevcut yönetmeliğe göre öğretmen olarak atanabileceği kuruma idareci olarak atanabilir ibaresi vardı. 28 şubatta çıkan yönetici atama ve yer değiştirme yönetmeliğini yeniden güncelleme çalışmaları var ankara'da. sınav sonrası mebbis üzerinden idarecilik başvurularında hangi okulda bt dersi var hangisinde yok ayrımını göstermeleri mümkün değil. ben 2012 ocakta kadrolu olarak atandım bu yıl da dersi seçtim.

Peki arkadaşlar çalışmaya başlarsak hangi yayın evini kullanalım. tecrübeli arkadaşlar varsa yardım etsin. veya ellerinde şu an bir kaynak varsa dijital olarak paylaşabilirle mi? Pegem çıkmış sanırım yayınevleri birer birer kitap çıkarıyor.

biz sınavla falan uğraşıyoruz, sınavı geçemeyen yandaşlar yeni açılan okullara kurucu müdür olarak atanıyor.

cakkoyun' Alıntı:
biz sınavla falan uğraşıyoruz, sınavı geçemeyen yandaşlar yeni açılan okullara kurucu müdür olarak atanıyor.
ne yapalım hocam Allah'a inanırlar ama Hesap gününe inanmazlar. Bizde hesabını orada sorarız. takma kafanı. ben elimden geleni yapayım da

marasliyim' Alıntı:
omd' Alıntı:
Pegem'den şaşmayın
hocam mdür yardımcısımısın. daha çalışmışmıydın
müdür yardımcısı değilim hocam da geçen sınava çalışmıştım. Sonra askere gidince girmedim sınava gerçi :) Bu sefere bakalım :)

ne sınavı ya daha 2011 deki sınavda tek atama yapıldı ikinci atama bekliyoruz biz. yeniden sınava mı gireceğiz

Geri