designbote
Üye
Re: MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAVI -2013-
eylül ya da ekim gibi olacağı açıklanırsa bu sefer kesin gireceğim sınava.
eylül ya da ekim gibi olacağı açıklanırsa bu sefer kesin gireceğim sınava.
hocam dediğiniz mantıklı ancak burası mebaakcakaza' Alıntı:yakın zamanda sınav olmaz, kaldı ki olsa çoktan ayyuka çıkardı, daha 2011 puanlıların %10 u anca atanmıştır.
sınav açıklansın da ona göre al hocam acele etmearkadaşlar hazırlanmak için kitap alacam tavsyelerinizi bekliyorum hangi yayınlar daha güzel müdür yardımcılığı sınavı için sizce...
hugo4545' Alıntı:2011 deki sınav sonuçlarına göre atamalar daha bitirilmedi. 2013 te sınav beklemiyorum
hocam yargının kitabına bi baktım ürktüm geçenlerde. öyle kalın bi kitap mı olur. kpss hazırlık döneminden hatırlıyorum yargı çok detaya giriyordu, tabi faydası illa olur ama insanı iten bi yayın bence...isdum' Alıntı:bu sene sınav olacak zannımca, çünkü 2011 de 2009 sınavını kazanıp atanamayan çok kişi vardı ama sınav yaptılar, ayrıca ben yargı yayınevinin kitabıyla çalışmıştım, tavsiye ederim
yargıyı ben de her zaman çok detaycı bulmuşumdur hocam, kanım bir türlü bu yayınevine ısınmadı kpssde de kullanmamıştımjoomlaci' Alıntı:hocam yargının kitabına bi baktım ürktüm geçenlerde. öyle kalın bi kitap mı olur. kpss hazırlık döneminden hatırlıyorum yargı çok detaya giriyordu, tabi faydası illa olur ama insanı iten bi yayın bence...isdum' Alıntı:bu sene sınav olacak zannımca, çünkü 2011 de 2009 sınavını kazanıp atanamayan çok kişi vardı ama sınav yaptılar, ayrıca ben yargı yayınevinin kitabıyla çalışmıştım, tavsiye ederim
BayTerapi' Alıntı:joomlaci' Alıntı:müdür yardımcılığı için şart koşulan 3 sene içerisinde asker öğretmenlik süresi veya sözleşmeli çalışma süreleri sayılıyo mu arkadaşlar...
Sayılıyor Hocam... bunun dışında ; özel okullarda öğretmen/yönetici olarak geçirilen sürelerin 2/3' ü Sayılıyor. "Yönetmeliğin 7/c maddesi.."
fateless38' Alıntı:arkadaşlar moral bozmak gibi olmasın ama dersin olmadığı yere idareci olarak atanamazsınız derste olmadığına göre bizim için idarecilik işi de zor gibi
fateless38' Alıntı:arkadaşlar moral bozmak gibi olmasın ama dersin olmadığı yere idareci olarak atanamazsınız derste olmadığına göre bizim için idarecilik işi de zor gibi
hocam mdür yardımcısımısın. daha çalışmışmıydınomd' Alıntı:Pegem'den şaşmayın
ne yapalım hocam Allah'a inanırlar ama Hesap gününe inanmazlar. Bizde hesabını orada sorarız. takma kafanı. ben elimden geleni yapayım dacakkoyun' Alıntı:biz sınavla falan uğraşıyoruz, sınavı geçemeyen yandaşlar yeni açılan okullara kurucu müdür olarak atanıyor.
müdür yardımcısı değilim hocam da geçen sınava çalışmıştım. Sonra askere gidince girmedim sınava gerçi Bu sefere bakalımmarasliyim' Alıntı:hocam mdür yardımcısımısın. daha çalışmışmıydınomd' Alıntı:Pegem'den şaşmayın