joomlaci' Alıntı:pegem yayıncılık konu anlatımı ve test kitabını ikisi beraber 60 tl ye aldım arkadaşlar ben.
çalışmaya başlayan var mı müdür yardımcılığına.
inşallah bu sene sınav yapılır ve inşallah kazanırız.
zira çıkış olarak gördüğüm tek yol müdür yardımcılığı...
kily' Alıntı:joomlaci' Alıntı:pegem yayıncılık konu anlatımı ve test kitabını ikisi beraber 60 tl ye aldım arkadaşlar ben.
çalışmaya başlayan var mı müdür yardımcılığına.
inşallah bu sene sınav yapılır ve inşallah kazanırız.
zira çıkış olarak gördüğüm tek yol müdür yardımcılığı...
BEN DE BU CÜMLEYİ KURUYORDUM EVELLDEN DE DERSLER ZORUNLU OLDU HOCAM
neyzen26' Alıntı:Yeni konu açmamak buraya yazdım.
http://www.aydinyerel.com/milli-egitim-bakanligi-neyin-sinavini-yapiyor/
Doğru mudur bu bir arkadaşım facebookta paylaşmışta. Diyecek söz bulamıyorum doğru ise bu kadar lakayt çalışan kurum var mıdır?
acelem yok bnm valla. o zamana olsa daha iyi tezimi bitirir sınava çalışırımskipper_forum' Alıntı:Hele bir yönetmelik yayınlansın sanırım 30 şubatta yayınlanacak. :idea:
Hocam 30 Şubat diye bir tarih yok zaten İstediğin kadar rahat bitir tezinimuamma25' Alıntı:acelem yok bnm valla. o zamana olsa daha iyi tezimi bitirir sınava çalışırımskipper_forum' Alıntı:Hele bir yönetmelik yayınlansın sanırım 30 şubatta yayınlanacak. :idea:
brodil' Alıntı:arkadaşlar, bu sınava girebilmek için 3 yıl çalışmış olma şartı var biliyorsunuz. 3 yılım aralıkta dolacak. peki yeni atamalarda artık 31 aralık baz alınmaya başladığına göre; bu sınav içinde öyle olur mu acaba? yoksa sınav tarihini mi baz alacaklardır sizce?
öğretmenliğe esas heraldejoomlaci' Alıntı:brodil' Alıntı:arkadaşlar, bu sınava girebilmek için 3 yıl çalışmış olma şartı var biliyorsunuz. 3 yılım aralıkta dolacak. peki yeni atamalarda artık 31 aralık baz alınmaya başladığına göre; bu sınav içinde öyle olur mu acaba? yoksa sınav tarihini mi baz alacaklardır sizce?
ben de en çok bunu merak ediyorum ve emin olamıyorum. mebbis te 3 ayrı süre var hangisi esas alınır acaba.
fahrican' Alıntı:İdareci kadrolarında pek açık kalmadı. 2011 deki sınavda 75-80 üstünde alıp da yerleşemeyen çok kişi var. 2011 de barajı geçenler yerleşmeden yeni bir sınav yapacaklarını sanmıyorum.joomlaci' Alıntı:arkadaşlar sınavın olup olmayacağına dair görüşlerinizi beklemekteyiz...
Şu an ilkokul/ortaokullardaki mevcut idareciler içerisinde sınıfçı/branşçı oranını bilmiyoruz. Farklı bir düzenleme yapmazlarsa 4+4+4 ile okulların dönüşümü tamamlandığında sınıf öğretmenliği kökenli olanlar sadece ilkokullarda, branş öğretmenliği kökenli olanlar da sadece ortaokullarda idareci olabilecek. Ortaokullar için belki branş kökenli idareci açığı oluşabilir.
bilgisayarbilim' Alıntı:Ne sınavı durun bi arkadaşlar Ben 91 aldım hala atama bekliyorum. Bu aralar çıkacak yönetici atama yönetmeliğini bekliyoruz ve yönetmelik taslağında,yönetmelik çıktıktan 1 ay içerisinde sınava dayalı atama yapılır deniyor. Geçen şubat ayında yönetmeliğe göre yönetici atama yapılacakken meb atamaları yapmamıştı bu yüzden yönetmelik çıkar çıkmaz 2011 puanı olanların ataması yapılacak. 2013 yılı için bir müdür yardımcılığı sınavı beklemeyin bence.
egitimmevzuati diye site var. bütün değişiklikler orda oluyor.yeni.formator' Alıntı:duyuru yayınlanana kadar kitap almak yerine, bilgisayar üzerinde birşeylere çalışmak daha mantıklı geliyor bana. elinde döküman olan var mı ?
Kaynak?sguner_23' Alıntı:Sınav %99 2014 Eylül de....
teşekkür ederim hocambiltek2007' Alıntı:egitimmevzuati diye site var. bütün değişiklikler orda oluyor.yeni.formator' Alıntı:duyuru yayınlanana kadar kitap almak yerine, bilgisayar üzerinde birşeylere çalışmak daha mantıklı geliyor bana. elinde döküman olan var mı ?
inşallah desem mi demesem mi bende hiç çalışamadım baksguner_23' Alıntı:Sınav %99 2014 Eylül de....