MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAVI -2014-

Kodla Büyü
Re: MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAVI -2013-

çalışmak için önereceğiniz bir site var mı...

joomlaci' Alıntı:
pegem yayıncılık konu anlatımı ve test kitabını ikisi beraber 60 tl ye aldım arkadaşlar ben.
çalışmaya başlayan var mı müdür yardımcılığına.
inşallah bu sene sınav yapılır ve inşallah kazanırız.
zira çıkış olarak gördüğüm tek yol müdür yardımcılığı...

BEN DE BU CÜMLEYİ KURUYORDUM EVELLDEN DE DERSLER ZORUNLU OLDU HOCAM

sınav olacaksa tarihi açıklanır 1 ay falan önceden ben önceki sınavda 89 almıştım ramazanı iyi değerlendirin derim günde 2 saat falan çalışın muhtemelen bende girecem ama sınav yapacaklarını sanmıyorum. Hakkınızda hayırlısı

kily' Alıntı:
joomlaci' Alıntı:
pegem yayıncılık konu anlatımı ve test kitabını ikisi beraber 60 tl ye aldım arkadaşlar ben.
çalışmaya başlayan var mı müdür yardımcılığına.
inşallah bu sene sınav yapılır ve inşallah kazanırız.
zira çıkış olarak gördüğüm tek yol müdür yardımcılığı...

BEN DE BU CÜMLEYİ KURUYORDUM EVELLDEN DE DERSLER ZORUNLU OLDU HOCAM

:++:

yeni yönetmelik taslağında eylül diyor . galiba bu eylül de yaparlar bi sınav daha.

adamlar kendi elemanlarını almak için atmadıkları takla kalmadı yani. Daha öncede oldu, siyasi partiler kendi adamlarına torpil yaptılar ama hiç bir dönemde bu kadar açık, korkusuz ve alçakça adam kayırmacılık yapılmadı. Adamlar onbinlerce üniversite mezununun girdiği sınavda kpssde kopya verdiler. Bu nasıl bir kul hakkıdır? Size dini parti niyetine oy verenler oldukça sizler dini alet edip farklı alanlarda milyonlarca insanın hakkını hiç vicdanınız sızlamadan yiyeceksiniz.. Haram olsun..

Hele bir yönetmelik yayınlansın sanırım 30 şubatta yayınlanacak. :idea:

arkadaşlar, bu sınava girebilmek için 3 yıl çalışmış olma şartı var biliyorsunuz. 3 yılım aralıkta dolacak. peki yeni atamalarda artık 31 aralık baz alınmaya başladığına göre; bu sınav içinde öyle olur mu acaba? yoksa sınav tarihini mi baz alacaklardır sizce?

skipper_forum' Alıntı:
acelem yok bnm valla. o zamana olsa daha iyi tezimi bitirir sınava çalışırım

muamma25' Alıntı:
skipper_forum' Alıntı:
acelem yok bnm valla. o zamana olsa daha iyi tezimi bitirir sınava çalışırım
Hocam 30 Şubat diye bir tarih yok zaten :D İstediğin kadar rahat bitir tezini :D

brodil' Alıntı:
arkadaşlar, bu sınava girebilmek için 3 yıl çalışmış olma şartı var biliyorsunuz. 3 yılım aralıkta dolacak. peki yeni atamalarda artık 31 aralık baz alınmaya başladığına göre; bu sınav içinde öyle olur mu acaba? yoksa sınav tarihini mi baz alacaklardır sizce?

ben de en çok bunu merak ediyorum ve emin olamıyorum. mebbis te 3 ayrı süre var hangisi esas alınır acaba.

joomlaci' Alıntı:
brodil' Alıntı:

ben de en çok bunu merak ediyorum ve emin olamıyorum. mebbis te 3 ayrı süre var hangisi esas alınır acaba.
öğretmenliğe esas heralde

fahrican' Alıntı:
joomlaci' Alıntı:
arkadaşlar sınavın olup olmayacağına dair görüşlerinizi beklemekteyiz...
İdareci kadrolarında pek açık kalmadı. 2011 deki sınavda 75-80 üstünde alıp da yerleşemeyen çok kişi var. 2011 de barajı geçenler yerleşmeden yeni bir sınav yapacaklarını sanmıyorum.
Şu an ilkokul/ortaokullardaki mevcut idareciler içerisinde sınıfçı/branşçı oranını bilmiyoruz. Farklı bir düzenleme yapmazlarsa 4+4+4 ile okulların dönüşümü tamamlandığında sınıf öğretmenliği kökenli olanlar sadece ilkokullarda, branş öğretmenliği kökenli olanlar da sadece ortaokullarda idareci olabilecek. Ortaokullar için belki branş kökenli idareci açığı oluşabilir.

Şuanda ilkokullarda sınıfçılar, ortaokullarda branşçılar idarecilik yapabiliyor zaten. Yani son 1 yıldır görevlendirmeler o şekilde yapılıyor. Mevcut sınıfçılar ortaokul kadrosunda bulunuyorlar. Onlar yerdeğiştirdiklerinde yeni geçecekleri kurum sadece ilkokullardır. Yani kısaca şuanda yeni atama yapılsa branşçılar ortaokul, sınıfçılar ilkokul kadrolarında bulunacaklar. Ayrıca idareci kadrolarında açık kalmadı demişsiniz. İdareci kadrolarının %30-40 arası boş şu anda hocam.

arkadaşlar kesin sınav olacak mı acep? Cumartesi günü kitap alıp çalışmaya başlayacağım da..

Ben de bekliyorum. Daha kitap almadım...

sınav yapılacak olsa hangi ayda yapılır arkadaşlar.
ben kitap aldım pegem yayınlarının bir konu anlatımı bir soru bankasını 85 dediler 60 tl ye aldım bilginiz olsun.

duyuru yayınlanana kadar kitap almak yerine, bilgisayar üzerinde birşeylere çalışmak daha mantıklı geliyor bana. elinde döküman olan var mı ?

Ne sınavı durun bi arkadaşlar:) Ben 91 aldım hala atama bekliyorum. Bu aralar çıkacak yönetici atama yönetmeliğini bekliyoruz ve yönetmelik taslağında,yönetmelik çıktıktan 1 ay içerisinde sınava dayalı atama yapılır deniyor. Geçen şubat ayında yönetmeliğe göre yönetici atama yapılacakken meb atamaları yapmamıştı bu yüzden yönetmelik çıkar çıkmaz 2011 puanı olanların ataması yapılacak. 2013 yılı için bir müdür yardımcılığı sınavı beklemeyin bence.

bilgisayarbilim' Alıntı:
Ne sınavı durun bi arkadaşlar:) Ben 91 aldım hala atama bekliyorum. Bu aralar çıkacak yönetici atama yönetmeliğini bekliyoruz ve yönetmelik taslağında,yönetmelik çıktıktan 1 ay içerisinde sınava dayalı atama yapılır deniyor. Geçen şubat ayında yönetmeliğe göre yönetici atama yapılacakken meb atamaları yapmamıştı bu yüzden yönetmelik çıkar çıkmaz 2011 puanı olanların ataması yapılacak. 2013 yılı için bir müdür yardımcılığı sınavı beklemeyin bence.

Bence de hocam haklı. Bende aynen böyle düşünüyorum.

Re: Ynt: MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAVI -2013-

yeni.formator' Alıntı:
duyuru yayınlanana kadar kitap almak yerine, bilgisayar üzerinde birşeylere çalışmak daha mantıklı geliyor bana. elinde döküman olan var mı ?
egitimmevzuati diye site var. bütün değişiklikler orda oluyor.

bir onceki sinavin atamalari oldu mu ki yeni sinav acilsin

iyide bir önceki sınava giremeyenlerin suçu ne ki, bizi 3 sene bekletecekler sınav için

insallah bu sene calisamadik dogum tayin vs

Geri