MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAVI -2014-

Kodla Büyü
Re: MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAVI -2013-

sguner_23' Alıntı:
http://www.pegem.net/Kitabevi/Arama_Sonuc.aspx?kelime=yenimdr
pegem yeni kitap çıkarmış...
soru bankası satışta değilmiş neden acaba beraber alsaydık ikisinide keşke

eyolcu' Alıntı:
Ben yöneticilik düşünmüyorum diye 2011 yılında yapılan sınava girmedim. Sonra zamanla anlaşılıyor ki branşımız yapılacak bir iş değil, nereye kadar yapılabilir ki? Yönetici olmam laızm...

:+1: kesinlikle hocama katılıyorum bebelere saçma sapan pc saçmalıklarını mı öğretip çocuk bakıcılığı mı yapacaz valla rehber öğretmen olabilsem doğuya bile kaçarım idarecilikte de küçük bir köy okulu ideal batıda

toker42' Alıntı:
Türk Eğitim Sen üyeleri bağlı bulundukları ilçe temsilcilerine veya şubelerine baş vurarak isimlerini yazdırarak 10 tl kargo parası karşılığında PEGEM in güncellenmiş müdür ve müdüryardımcılığına hazırlık kitabını temin edebilirler
bilgi için teşekkürler

yazılan mesajları görünce şok oldum bu kadar mı bittiniz arkadaşlar silkelenin bir kendinize gelin ya...
hepiniz tamirci çırağı olmuş çıkmışsınız 15 dk ders anlatıp 30 dk uygulama yaptırmanın neresi zor aklınızı başınıza devşirin lütfen, aldığınız parayı hak etmek için elinizden geleni yapın.

comaster' Alıntı:
eyolcu' Alıntı:
Ben yöneticilik düşünmüyorum diye 2011 yılında yapılan sınava girmedim. Sonra zamanla anlaşılıyor ki branşımız yapılacak bir iş değil, nereye kadar yapılabilir ki? Yönetici olmam laızm...

:+1: kesinlikle hocama katılıyorum bebelere saçma sapan pc saçmalıklarını mı öğretip çocuk bakıcılığı mı yapacaz valla rehber öğretmen olabilsem doğuya bile kaçarım idarecilikte de küçük bir köy okulu ideal batıda

Kim istemez ki rehber öğretmeni. yattığı yerden 18 alıyor sonra benden verim bekle, bütün öğretmnelere hakarettir.

29 aralıkta yapıalcak olan müd yard. sınavı değil di mi?

Muhtemel ihtimal Ekim 2014 tarihi Müdür/Müdür Yrd. Sınavı

Birçok kişi sınava mdr yrd olmak ve işini doğru dürüst yapmak için istiyor bence.
Bilg öğretmeni olarak o kadar da rahat değiliz bence.

sendikalar haberimiz yok diyor sinav icin kesin martta mi olacak ona gore calisacagim.

Arkadaşlar bi gelişme var mı? Bende çalışacağım.

bizim sınav işi yalan oldu rotasyonlar vs :D şimdi de belediye seçimleri yanaşıyor. Zor sınav işi bence :D

Yok daha ses. Ama şube müd atamasından sonra oluşacak kadroya atama yapılması gerekecek. Bence sınav mart gibi olur.

evet konu sürekli güncel kalsın ama başlık keşke 2014 olarak değişse...

Sınav olacak kesin de ne zaman bilinmez :) Boş kadroların dolması lazım. Hafiften hazırlanmaya başlayın derim.

15 tatillerde en azından bi kısmını hallederim diye bekliyodum ama maalesef çalışamadım
düşündüklerimi hayata bi geçirebilsem ya.
şu çalışma işini halletmem lazım ama nasıl ???

joomlaci' Alıntı:
15 tatillerde en azından bi kısmını hallederim diye bekliyodum ama maalesef çalışamadım

değiştirmeden altına imzamı atıyorum.. bunları ben yazdım sanki :)

joomlaci' Alıntı:
Sınav tarihi belli olmadan hatta bu yıl yapılıp yapılmayacağı bile belli değilken neye göre çalışacaktınız merak ediyorum doğrusu...

hocam bir ses kayıt cihazı satın alın buna okuyun.Kardeşim kurum içi sınava böyle hazırlandı ve kazandı

skipper_forum' Alıntı:
joomlaci' Alıntı:
Sınav tarihi belli olmadan hatta bu yıl yapılıp yapılmayacağı bile belli değilken neye göre çalışacaktınız merak ediyorum doğrusu...

normalde 2 yılda bir yapılan bu sınav bu sene 3. senesi olmasına rağmen yapılmadı.
sadece tahminen bu sene yapılabilir diyoruz.
yayın evlerinin 2013 yılında çıkardıkları müdür yapdımcılığı sınavı konu anlatımı ve soru bankası kitaplarından aldık
onlardan çalışalım diye düşündük.

ahmetismet' Alıntı:
hocam mdyrd yapılacak iş değil. Ben görevlendirme olarak yaptım geçen sene boyunca bırakana kadar her gün lanet ettim.1-2 sene sabret meslek lisesine geçmeyi bekle...

hyocam bende suan görevlendirme ile müdür yardımcıılıgı yapıyorum. tavsiye etmiyorum.. iyiki gorevlendirme ile calısmısım diyorum.. suan müdür ve müdür yardımıcısı arkadas ile aram cok iyi onlara yardımcı olmak için devam ediyorum.onlardan biri degisse hemen bırakır..

öğrencisi velisi öğretmeni milli egitimi.. gelen giden evrak yazı. sacma sapan yazılar... herseyden sorumlu olma.her sorunla ugrasma.. btr ilken daha esneksin. bence düşünme eger ileride müdürlük ve ya daha yukarılarda gozun yoksa..

eğer bu müdür yardımcılığı gerçekten yapılacak iş değilse işte o zaman yandık zira ben şahsen bir kurtuluş kapısı gibi görüyorum müdür yardımcılığını.
öyle olmazsa tüm hayallerim de suya düşer
hayal kırıklığı çok büyük olur
inşallah böyle bi imtihan yaşamam...

joomlaci' Alıntı:
eğer bu müdür yardımcılığı gerçekten yapılacak iş değilse işte o zaman yandık zira ben şahsen bir kurtuluş kapısı gibi görüyorum müdür yardımcılığını.
öyle olmazsa tüm hayallerim de suya düşer
hayal kırıklığı çok büyük olur
inşallah böyle bi imtihan yaşamam...
Hocam ben 5 yıl Formatörlük-Rehberlikten sonra yeni müdür yardımcısı olan biri olarak size şu şekilde anlatayım: şimdi tek sorumluluğunuz bilgisayarlar ve öğrenciler..İdareci olduğunuzda okul içinde dışında görünen görünmeyen herşey sizi bir şekilde buluyor.Sorumluluk anlamında ve iş yükü anlamında çok ağır.Avantajı şu çalışma şartları BTR de 8-3 tekli eğitim okuldaysanız 8-5 çalışın adınız m.y sı olsun,müdülrük için 1 yıl zorunlu zaten..
ikili eğitimde 7-12 çalışıyorsanız bence hiç bulaşmayın :)ama yöneticilik anlamında bir yerlere geleyim ilerisi için diyorsanız deneyin kaybınız enerji ve zaman olur sadece..değişiklik güzeldir :) bence her iki pencereden olaya bakabilmek adına her öğretmenin idareciliği de yaşaması lazım..

Geri