MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAVI -2014-

Kodla Büyü
Re: MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAVI -2013-

Arkadaşlar yayınevleri güncel kitap çıkarırsa bu başlıkta paylaşalım....

bakanın açıklamasına göre önce norm fazlası müdürlerin atamalarını yapacaklar sonra 2011 sınavında puanı olanları. ama pegem yayıncılık, 28 şubat 2013 tarihli yönetici atama ve yer değiştirme yönetmeliği yayınlandığında 2013 yılında kitap basımı yaptı sonra tekrar ağustosun başında yeni bir yönetmelik çıkmadan kısa süre önce de 2013 yılı ilk baskısını piyasadan çekti. belki yeni baskı falan çıkar ise o zaman 2013 de yeni sınav ihtimali olması düşünülebilir.
asilyayin falan da çıkartmış 28 şubat tarihli yönetmeliğe göre. şimdi sadece tahminde bulunuyoruzz.

Asil yayınlarının kitabını aldım ben çalışıyorum, sınavın olması yüksek ihtimal. Okul dönüşümleri ile beraber kurum sayısı baya arttı. İdareci eksiği var bence.

bu sene sınav olacağını pek sanmıyorum aslında çünkü 2011 sınavına dayalı atamaları yapıp ihtiyacı kapatacaklar.

arkadaşlar bence sınav 2014 de olacak bakanlığın atama takvimine göre sınava dayalı idareci atama ön sıralarda yani sınav yaparlarsa takvime uymaz...Bence 2011 deki kişileri eritecekler...

Yeni yönetmeliğe göre sınava dayalı atamalar mayıs haziran aylarında olacak.Bundan dolayı ben sınavın 2014 mart gibi olacağını düşünüyorum...

Re: Ynt: MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAVI -2013-

wildn' Alıntı:
bakanın açıklamasına göre önce norm fazlası müdürlerin atamalarını yapacaklar sonra 2011 sınavında puanı olanları. ama pegem yayıncılık, 28 şubat 2013 tarihli yönetici atama ve yer değiştirme yönetmeliği yayınlandığında 2013 yılında kitap basımı yaptı sonra tekrar ağustosun başında yeni bir yönetmelik çıkmadan kısa süre önce de 2013 yılı ilk baskısını piyasadan çekti. belki yeni baskı falan çıkar ise o zaman 2013 de yeni sınav ihtimali olması düşünülebilir.
asilyayin falan da çıkartmış 28 şubat tarihli yönetmeliğe göre. şimdi sadece tahminde bulunuyoruzz.
Hocam pegem yayıncılık 2013 ilk baskısını piyasadan filan çekmemiş. Siteye girip bakarsanız hala satışta. Ben çıktığında almıştım. Çalışıyorum şu an. Bir yanlışınız olmasın?

sguner_23' Alıntı:
Yeni yönetmeliğe göre sınava dayalı atamalar mayıs haziran aylarında olacak.Bundan dolayı ben sınavın 2014 mart gibi olacağını düşünüyorum...

:++:

oguz-han' Alıntı:
wildn' Alıntı:
Hocam pegem yayıncılık 2013 ilk baskısını piyasadan filan çekmemiş. Siteye girip bakarsanız hala satışta. Ben çıktığında almıştım. Çalışıyorum şu an. Bir yanlışınız olmasın?

hocam siyede kitabın adı var ama satışta değil...

başka sitelerin satışlarını bilmiyorum ama idefixten satın aldım ben. daha kargoya gönderilemeden kitap tükenmiş olduğundan paramı geri iade ettiler. kadıköye gittiğimde de kitapçıları gezdim pegem yoktu.

wildn' Alıntı:
başka sitelerin satışlarını bilmiyorum ama idefixten satın aldım ben. daha kargoya gönderilemeden kitap tükenmiş olduğundan paramı geri iade ettiler. kadıköye gittiğimde de kitapçıları gezdim pegem yoktu.
Kitap İşler diye bir siteden aldım hocam ben bir bakın isterseniz…

benim hevesim kaçtı. sözlü sınav(adam kayırma) yapılacaksa hiç şansımız yok. kitap takibindende vazgeçtim. :(

ben yazılı sınavı kazandım 2 yıl önce ama sözlü sınavda bişey sorsalar bilemem herhalde eheh :D

hocam belli olmaz atamalardan sonra sınav ilanına çıkabilirler çünkü gelecek sene mayıs haziranda yine sınava dayalı atama yapılacak

hocalarım yine diyorum bu sınav mart nisan gibi olur diye düşünüyorum...

2010 aralık 9'da göreve başladım şu kopya sınavı yüzünden.
acaba kasımda olursaa bu sınava katılabilirmiyim hangi ayı baz alarak yapılıyor? yönetmelikte yazan nedir

sguner_23' Alıntı:
http://www.pegem.net/Kitabevi/Arama_Sonuc.aspx?kelime=yenimdr
pegem yeni kitap çıkarmış...

muhtemelen şubat ve mart ayında sınav olacak
Türk eğitim sen üyesi olanlar 10 tl kargo parası karşılığı bu pegem kitabını ücretsiz edinebilirler.

Türk Eğitim Sen üyeleri bağlı bulundukları ilçe temsilcilerine veya şubelerine baş vurarak isimlerini yazdırarak 10 tl kargo parası karşılığında PEGEM in güncellenmiş müdür ve müdüryardımcılığına hazırlık kitabını temin edebilirler

Eğitim bir sen ne zaman kitap çıkaracak acaba?

sguner_23' Alıntı:
http://www.pegem.net/Kitabevi/Arama_Sonuc.aspx?kelime=yenimdr
pegem yeni kitap çıkarmış...

Nisan 2013 baskısını almıştım, şimdi güncel 2. baskısı çıktı. 2-3 ay kadar önce 1. Baskıyı almıştım. Verdiğim paraya mi yanayım, pegem yayıncılığın saçmalıklarına mi bilemedim. 2 ayda bir pegeme kitap parası mi vereceğiz?

Ben de gireceğim bu sınava. Bulunduğum yerde 7 tane Müdür Yardımcılığı boş kaldı son atamalarda. Bunda benim okul da dahil. İnşaallah kazanırız artık. Yaş 36 oldu. Formatörlük de bir yere kadar yani...

Ben yöneticilik düşünmüyorum diye 2011 yılında yapılan sınava girmedim. Sonra zamanla anlaşılıyor ki branşımız yapılacak bir iş değil, nereye kadar yapılabilir ki? Yönetici olmam laızm...

Geri