Hocam pegem yayıncılık 2013 ilk baskısını piyasadan filan çekmemiş. Siteye girip bakarsanız hala satışta. Ben çıktığında almıştım. Çalışıyorum şu an. Bir yanlışınız olmasın?wildn' Alıntı:bakanın açıklamasına göre önce norm fazlası müdürlerin atamalarını yapacaklar sonra 2011 sınavında puanı olanları. ama pegem yayıncılık, 28 şubat 2013 tarihli yönetici atama ve yer değiştirme yönetmeliği yayınlandığında 2013 yılında kitap basımı yaptı sonra tekrar ağustosun başında yeni bir yönetmelik çıkmadan kısa süre önce de 2013 yılı ilk baskısını piyasadan çekti. belki yeni baskı falan çıkar ise o zaman 2013 de yeni sınav ihtimali olması düşünülebilir.
asilyayin falan da çıkartmış 28 şubat tarihli yönetmeliğe göre. şimdi sadece tahminde bulunuyoruzz.
sguner_23' Alıntı:Yeni yönetmeliğe göre sınava dayalı atamalar mayıs haziran aylarında olacak.Bundan dolayı ben sınavın 2014 mart gibi olacağını düşünüyorum...
oguz-han' Alıntı:Hocam pegem yayıncılık 2013 ilk baskısını piyasadan filan çekmemiş. Siteye girip bakarsanız hala satışta. Ben çıktığında almıştım. Çalışıyorum şu an. Bir yanlışınız olmasın?wildn' Alıntı:bakanın açıklamasına göre önce norm fazlası müdürlerin atamalarını yapacaklar sonra 2011 sınavında puanı olanları. ama pegem yayıncılık, 28 şubat 2013 tarihli yönetici atama ve yer değiştirme yönetmeliği yayınlandığında 2013 yılında kitap basımı yaptı sonra tekrar ağustosun başında yeni bir yönetmelik çıkmadan kısa süre önce de 2013 yılı ilk baskısını piyasadan çekti. belki yeni baskı falan çıkar ise o zaman 2013 de yeni sınav ihtimali olması düşünülebilir.
asilyayin falan da çıkartmış 28 şubat tarihli yönetmeliğe göre. şimdi sadece tahminde bulunuyoruzz.
Kitap İşler diye bir siteden aldım hocam ben bir bakın isterseniz…wildn' Alıntı:başka sitelerin satışlarını bilmiyorum ama idefixten satın aldım ben. daha kargoya gönderilemeden kitap tükenmiş olduğundan paramı geri iade ettiler. kadıköye gittiğimde de kitapçıları gezdim pegem yoktu.
sguner_23' Alıntı:http://www.pegem.net/Kitabevi/Arama_Sonuc.aspx?kelime=yenimdr
pegem yeni kitap çıkarmış...
sguner_23' Alıntı:http://www.pegem.net/Kitabevi/Arama_Sonuc.aspx?kelime=yenimdr
pegem yeni kitap çıkarmış...