marasliyim' Alıntı:Ben sipariş verdim bakalım. yavaştan başlayalım diye
Bende var kırtasiyelere sorunuz.ozkansedef' Alıntı:marasliyim' Alıntı:Ben sipariş verdim bakalım. yavaştan başlayalım diye
Hocam hangi siteden verdin siparişi. Pegemin 2013 konu anlatımlısı yok ortalıkta. Gerçi 2011 de girdim çalışma notlarımda elimde var ama temize çekmek lazım.
Gerçi daha yeni istifa ettim müdür yardımcılığından yedik puanı ama tadı damağımda kaldı Elimizde puan olsun. :wink:
oguz-han' Alıntı:Bende var kırtasiyelere sorunuz.
joomlaci' Alıntı:kitabevlerinde var hocam
ben pegem in hem konu anlatımını hem soru bankasını aldım
etiket fiyatları konu anlatımı 50 tl soru bankası 35 tl normalde
ama sıkı pazarlıklar sonucu ikisini 60 a kapattım
valla kitaplar çok güzel ama bi türllü başlayamadım çalışmaya.azıcık baktım sonra gerisi gelmedi maalesef.
Allah yardımcımız olsun ne diyelim...
Ben tekrardan sordum ama bulamadım. Bulan arkadaslardan yardım bekliyoruz...hbasdereli' Alıntı:Yaşadığım şehirdeki kırtasiyeler bayramdan sonra geleceğini söylediler pegem'in setinin bulabilen varsa yardımcı olsunlar bizlere de...
Site hakkında espri mi yaptın acabamarasliyim' Alıntı:İşler Kitap evlerinde var arkadaşlar. İnternet satış kirapişler.com
kitapisler sanirim. Siteden verdim siparisi depolarinda var gozukuyor ama bakalim gonderebilecekler mi? Gelirse haber veririm.marasliyim' Alıntı:İşler Kitap evlerinde var arkadaşlar. İnternet satış kirapişler.com
Aradım biraz evvel varmış ellerinde hocam bende sipariş verdim...ozkansedef' Alıntı:kitapisler sanirim. Siteden verdim siparisi depolarinda var gozukuyor ama bakalim gonderebilecekler mi? Gelirse haber veririm.marasliyim' Alıntı:İşler Kitap evlerinde var arkadaşlar. İnternet satış kirapişler.com
ozkansedef' Alıntı:Ben de aradım elimizde yok dedi ama kapıda odemeli olarak siparis verdim yine de. Simdi kontrol ettim. Kargoda diyor siparisim icin. Umarim soru bankasini gondermezler )
Gelirse haberdar edin hocam )hbasdereli' Alıntı:ozkansedef' Alıntı:Ben de aradım elimizde yok dedi ama kapıda odemeli olarak siparis verdim yine de. Simdi kontrol ettim. Kargoda diyor siparisim icin. Umarim soru bankasini gondermezler )
Bana da yok dedi sonra birisine sordu diğeri ikisindende var abi dedi bende sipariş verdim karışık işler
Benim kitaplarda geldi gayet hızlılar içinden 10 tane de not defteri çıktı ilginçozkansedef' Alıntı:Benim bugun sabah geldi kitap. Kitapisler in sitesinden alınabilir.