MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAVI -2014-

Kodla Büyü
Re: MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAVI -2013-

inşallah bu sene ekimde olur hocam ya. o zamana kadar çalışırız. şu idarecilerden bi kurtulsam hayırlısıyla. geçen yıl 24 saat dersim vardı bu yıl 8-10 saat. idare istediği gibi oynuyo

marasliyim' Alıntı:
Ben sipariş verdim bakalım. yavaştan başlayalım diye

Hocam hangi siteden verdin siparişi. Pegemin 2013 konu anlatımlısı yok ortalıkta. Gerçi 2011 de girdim çalışma notlarımda elimde var ama temize çekmek lazım.

Gerçi daha yeni istifa ettim müdür yardımcılığından yedik puanı ama tadı damağımda kaldı :D Elimizde puan olsun. :wink:

Re: Ynt: MÜDÜR YARDIMCILIĞI SINAVI -2013-

ozkansedef' Alıntı:
marasliyim' Alıntı:
Ben sipariş verdim bakalım. yavaştan başlayalım diye

Hocam hangi siteden verdin siparişi. Pegemin 2013 konu anlatımlısı yok ortalıkta. Gerçi 2011 de girdim çalışma notlarımda elimde var ama temize çekmek lazım.

Gerçi daha yeni istifa ettim müdür yardımcılığından yedik puanı ama tadı damağımda kaldı :D Elimizde puan olsun. :wink:
Bende var kırtasiyelere sorunuz.

oguz-han' Alıntı:
Bende var kırtasiyelere sorunuz.

Pegemin sitesinde de bulamadım. Sorduğum kitapçılarda da sadece soru bankası vardı. Neyse sağlık olsun eldeki kaynakları kullanırız şimdilik.

kitabevlerinde var hocam
ben pegem in hem konu anlatımını hem soru bankasını aldım
etiket fiyatları konu anlatımı 50 tl soru bankası 35 tl normalde
ama sıkı pazarlıklar sonucu ikisini 60 a kapattım
valla kitaplar çok güzel ama bi türllü başlayamadım çalışmaya.azıcık baktım sonra gerisi gelmedi maalesef.
Allah yardımcımız olsun ne diyelim...

joomlaci' Alıntı:
kitabevlerinde var hocam
ben pegem in hem konu anlatımını hem soru bankasını aldım
etiket fiyatları konu anlatımı 50 tl soru bankası 35 tl normalde
ama sıkı pazarlıklar sonucu ikisini 60 a kapattım
valla kitaplar çok güzel ama bi türllü başlayamadım çalışmaya.azıcık baktım sonra gerisi gelmedi maalesef.
Allah yardımcımız olsun ne diyelim...

Amin.. İnternet fiyatı da 59.50 olması lazım ama stokta gözükmüyordu. Eminönü tarafına geçersem bir de oraya sorarım artık.

Bende kitap alabildim güçbela. Bu konuda kafamı kurcalayan şey şu: Bu kitap yok satıyor ve bu kadar talep varken acaba pegem neden baskı yapmıyor. Yoksa sınav olmayacağına dair bir bilgi mi aldı acaba? Malum yayınevleri bu konularda daha iyi bilgi alabiliyor..

sınav yapılacak mı ki çalışalım? :? :|

Yaşadığım şehirdeki kırtasiyeler bayramdan sonra geleceğini söylediler pegem'in setinin bulabilen varsa yardımcı olsunlar bizlere de...

Arkadaşlar yayınevleri yeni yönetici atama yönetmeliğinin çıkmasını bekliyorlar ona göre kitap basacaklar...
(Muhtemelen yönetmelik en geç 2-3 hafta içerisinde çıkacak...)

hbasdereli' Alıntı:
Yaşadığım şehirdeki kırtasiyeler bayramdan sonra geleceğini söylediler pegem'in setinin bulabilen varsa yardımcı olsunlar bizlere de...
Ben tekrardan sordum ama bulamadım. Bulan arkadaslardan yardım bekliyoruz... :)

İşler Kitap evlerinde var arkadaşlar. İnternet satış kirapişler.com

marasliyim' Alıntı:
Site hakkında espri mi yaptın acaba :D
ya da burada verdiğin site adresinin doğru olduğuna emin misin? :?:

sınav için şu an erken bence, zaten sınava kadar ki 1 aylık çalışma yetiyor, şimdiden başlansa bile unutuluyor :mrgreen:

marasliyim' Alıntı:
kitapisler sanirim. :) Siteden verdim siparisi depolarinda var gozukuyor ama bakalim gonderebilecekler mi? Gelirse haber veririm.

ozkansedef' Alıntı:
marasliyim' Alıntı:
kitapisler sanirim. :) Siteden verdim siparisi depolarinda var gozukuyor ama bakalim gonderebilecekler mi? Gelirse haber veririm.
Aradım biraz evvel varmış ellerinde hocam bende sipariş verdim...

Ben de aradım elimizde yok dedi ama kapıda odemeli olarak siparis verdim yine de. Simdi kontrol ettim. Kargoda diyor siparisim icin. Umarim soru bankasini gondermezler :))

ozkansedef' Alıntı:
Ben de aradım elimizde yok dedi ama kapıda odemeli olarak siparis verdim yine de. Simdi kontrol ettim. Kargoda diyor siparisim icin. Umarim soru bankasini gondermezler :))

Bana da yok dedi sonra birisine sordu diğeri ikisindende var abi dedi bende sipariş verdim karışık işler:)

hbasdereli' Alıntı:
ozkansedef' Alıntı:

Bana da yok dedi sonra birisine sordu diğeri ikisindende var abi dedi bende sipariş verdim karışık işler:)
Gelirse haberdar edin hocam :))

Benim bugun sabah geldi kitap. Kitapisler in sitesinden alınabilir.

ozkansedef' Alıntı:
Benim bugun sabah geldi kitap. Kitapisler in sitesinden alınabilir.
Benim kitaplarda geldi gayet hızlılar içinden 10 tane de not defteri çıktı ilginç :)

Arkadaşlar MEB Yönetici Atama Yönetmeliği yayımlandı.....

http://www.memurlar.net/haber/394746/

Müdürlük için 2 yıl Müdür Yardımcılığı şartı var..... :-1:

Acaba sınav ne zaman sınav duyurusu yönetmeliğe göre 1 ay önceden duyurulması lazım..... :verymad:

arkadaşlar daha sınava dayalı yönetici atamaları yapılmadı. bir sürü il duyuruya çıktı ve yönetmelik çıkacak diye geri çektiler. sırada bir sürü bekleyen var diye biliyorum. yakın zamanda sınav olacağını düşünmüyorum(tabi duyum alan varsa bilemem)

Ben başladım çalışmaya… MEB bu konuda yamuk yapma bari gurban olduğum :)

Geri