bilgisayarhocam' Alıntı:
ilçeye telefon etmeniz yeterli, kendinizi sıkmayın. ya da il eğiticilerine ulaşın ağzının payını versinler.
İl eğiticiler mi müdürün ağzının payını verecekler :lol:
Yorumların hepsini okumadım, belki benimle aynı şeyi söyleyen arkadaşlar olmuştur ama diyeceğim şu; ne yaparsanız yapın kağıt üstünde yapın. Dilekçenizin işleme konulmayacağına dair size müdür tarafından söylenen sözlerinde bulunduğu dilekçeyi ilçe milli eğitim müdürlüğüne yazın ve gidip deftere işletin. Şube müdürü ya da herhangi bir kişiye elden götürmeyin. Mutlaka giriş yaptırın ve cevabı bekleyin. Cevap vermek zorundalar.
Dilekçenizde müdürün söylediklerini mutlaka belirtin, bilgisayar öğretmeninin görevlendirilmesinin mecbur gösterildiği ilgili yazı ve formatör öğretmenin görevlerinin belirtildiği yazıyıda ek yapın verin.
Ama yerinizde olsam, girebileceğim ders olsa 1 dk bile formatörlük yapmam, evimde oturup keyfime bakarım. Yinede karar sizin. Bu konu tatsız, biraz uğraştırır ama, haklı olduğunuz için istediğinizi tabiki elde edersiniz.
Üşenmeyin, korkmayın dilekçe yazmak iyidir, cevap beklemek zevklidir
Hatta insanın eli alıştımı yazar yazar, sorar sorar cevap bekler. Benim için eğlence gibi birşey bu artık, varsın cevap veren düşünsün ne yazacağını
Kolay gelsin hocam..