Müdürüm Beni Tehdit Etti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sevgi54
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocam siz yazdığınız dilekçeyi kayda girdirin ve başka bir BT sınıfı olan okul yazın altenatif olarak ya da bulunduğunuz bölgedeki eğitici formatörle görüşün. okulda BT sınıfı var ve sizde istemişken yok diyorsa başka okula da görevlendirilebilirsiniz. size yapacağı en fazla okulumda formatöre ihtiyaç yok demek olur o kadar. ama emin olun başka yerlerde BT sınıfı olup öğretmeni yok araştırın ona göre yazın derim.

bana yapsın bu hareketi,adamın bir yerinden şırıngayla kan alırım valla ...

dilekçeyi almama lüksü yoktur,siz müdürünüze bir kagıt hazırlayın okula verdiğim dilekçeyi müdür almamıştır diye.madem almıyor imzalasın bu kagıdı tapası tutuyorsa :+1:

Hocam, sizin yapacağınız basit...
Dilekçenizi verin, görevim haricinde bir şey yapmam deyin. Canı isterse göndermesin...

Formatörlükte okul müdürnü görevi, sadece yazıyı Milli Eğitim Müdürlüğüne iletmektir.. Siz dilekçeyi verin, kayda geçirtin... geri kalanına karışmayın.. Formatörü belirlemek okul müdürnü görevi değil !!!

sevgi54' Alıntı:
hocam o istemezse ben formatör olamam ve paraya ihtiyacım var ne yapmam gerekir ki :(
sevgi54' Alıntı:
paraya ek derse ihtiyacım olmasaydı walla çekmem fakat ama :( ne yapmam gerekir okul müdürüm ben formatör öğretmen ihtiyacım yok derse ne yapacam hiç birşey yapamam
sevgi54' Alıntı:
Bizde zorunlu değil hocam formatörlük... anchor hocam ama hiç birşeye itiraz etmeyin her derdiğim işi yapacaksınız diyor nasıl görevim olanı yapıyım çekileyim kenarıya... evet tüm idari işlerde yardımcısınız bana diyor ... istersem kabul etmem formatör istemem üst yazını ben yazcam yazmam diyor ben istemezsem formatör olamazsınız demeye getiriyor
sevgi54' Alıntı:
walla onlarıda söylesem beni bu okulda yaşatmazki....hep şunu kullanıyor ben istemezsem formatör olamazsınız ... şunu demeyi düşünüyorum hocam vicdanınız kabul ediyorsa ve allahtan korkmuyorsanız eğer her işi yaptırın kabul ediyorum dicem.başka çarem yok
kusura bakma hocam ama bu kadar ezik olunmaz ki. haa bu kadar ezik olunursa adam ne diyorsa onu yapacaksın. hiç sızlanmayacaksın.

dilekçeni yaz görevlendirmeleri ildeki yada ilçedeki eğitici formatörler yapıyo ver onlara böyle beş para etmez adamlar ile uğraşma

her_dem' Alıntı:
sevgi54' Alıntı:
hocam o istemezse ben formatör olamam ve paraya ihtiyacım var ne yapmam gerekir ki :(
sevgi54' Alıntı:
paraya ek derse ihtiyacım olmasaydı walla çekmem fakat ama :( ne yapmam gerekir okul müdürüm ben formatör öğretmen ihtiyacım yok derse ne yapacam hiç birşey yapamam
sevgi54' Alıntı:
Bizde zorunlu değil hocam formatörlük... anchor hocam ama hiç birşeye itiraz etmeyin her derdiğim işi yapacaksınız diyor nasıl görevim olanı yapıyım çekileyim kenarıya... evet tüm idari işlerde yardımcısınız bana diyor ... istersem kabul etmem formatör istemem üst yazını ben yazcam yazmam diyor ben istemezsem formatör olamazsınız demeye getiriyor
sevgi54' Alıntı:
walla onlarıda söylesem beni bu okulda yaşatmazki....hep şunu kullanıyor ben istemezsem formatör olamazsınız ... şunu demeyi düşünüyorum hocam vicdanınız kabul ediyorsa ve allahtan korkmuyorsanız eğer her işi yaptırın kabul ediyorum dicem.başka çarem yok
kusura bakma hocam ama bu kadar ezik olunmaz ki. haa bu kadar ezik olunursa adam ne diyorsa onu yapacaksın. hiç sızlanmayacaksın.

hee valla en dogru sözü söylemişin hocam

seventyseven' Alıntı:
her_dem' Alıntı:
sevgi54' Alıntı:
sevgi54' Alıntı:
sevgi54' Alıntı:
sevgi54' Alıntı:

hee valla en dogru sözü söylemişin hocam

yani bu kadar ezileceğine başka okula ders tamamlamaya falan git. yine al ek dersini..
ayrıca kursta açabilirsin ek ders almak için.
bişey diyemeyeceksen o müdüre olma formatör.
ben geçen sene 9 saat derse girdim 2 gün nöbet tuttum, 2 günümde boştu.. ek dersim yoktu ama formatörlükten bin kat iyi idi. çooook rahattıım

sevgili müdürünüz dilekçenizi kabul etmek zorunda hocam, formatör olduktan sonra canınızı sıkarlarsa bilmiyor ayağına yatın. İki sene önce bende de vardı bi baş belası, bildiğimi bile bile ona karşı bilmediğimi söylediğimde sinir olurdu bana ama bişey diyemezdi, herkese hakettiğini vermek gerek bence :)

hocam il veya ilçedeki eğitici formatör öğretmenlerle görüşmeni öneririm daha iyi bilgi verirler.
Okul müdürünün böyle ben istersem formatör olursun istemezsem olamazsın gibi bi hakkı olacağını hiç sanmıyorum.

Hocam vermezse vermesin ya yeterki sizin 2-3 gününüzü boşaltsın sizde boş günlerde gider halk eğitim kursu açarsınız hem ders anlatır angaryalardan kurtulurusnuz hemde müdüre tama etmemiş olursunuz hemde para ihtiyacınızı karşılarsınız sizde rahat edersiniz işte hocam....

tehditlere boyun eğip de formatörlüğü bu hale getirenler yüzünden bu meslek grubu bu hale gelmiştir.
Arkadaşım, sen görevini yaptığın sürece sana kimse bi şey yapamaz,ama sen ben bunu bilmem anlamam,işim var. yan yattı çamura battı deyip,
mesai dolduran formatörlerden olacaksan o zaman farklı işte. insan aldığı her saatin kuruşunu hak etmekle mükelleftir.
Saygılar

gipart' Alıntı:
istemesse sende boş olan başka okul yazarsın hocam. Sen dilekçeni ver görev yapmak istediğin okulları yaz ilk sıraya da kendi okulunu yaz.
Çok büyütmeyin şu müdürleri

Hocam tercihleri doldur ve ilk sıraya boş olan başka bir okul yaz. Ben daha önce bir müdürle sorun yaşadım başka okul yazdım ve öyle rahat ettim ki gittiğim yerde! Böylece hem o müdürün hiçbir işini yapmamış hem de ek dersi tam almış olursunuz. Dilekçeyi de paşa paşa almak zorunda!

Hocam tercihleri doldur ve ilk sıraya boş olan başka bir okul yaz. Ben daha önce bir müdürle sorun yaşadım başka okul yazdım ve öyle rahat ettim ki gittiğim yerde! Böylece hem o müdürün hiçbir işini yapmamış hem de ek dersi tam almış olursunuz. Dilekçeyi de paşa paşa almak zorunda![/quote]

ii fikir bencede böyle yapmalısınız hocam :+1:

sizi gaza getirmek gibi bir niyetim yok ancak ben olsam direk şube müdürüne gider tehdit edildiliğimi bu durumuda aynen iletirim. dilekçemi almıyor işleme koymuyor diye oda olmazsa daha yukarı mutlaka muhattap bulursunuz. tehditlere boyun eğmeyin derim ben keyfi birşey. ayrıca formatörlüğü müdür değil vali onaylıyor.

sevgi54' Alıntı:
Söz uçar yazı kalır hocam. Göreviniz dışında bir iş yapmazsınız olur biter.

eltanin' Alıntı:
sizi gaza getirmek gibi bir niyetim yok ancak ben olsam direk şube müdürüne gider tehdit edildiliğimi bu durumuda aynen iletirim. dilekçemi almıyor işleme koymuyor diye oda olmazsa daha yukarı mutlaka muhattap bulursunuz. tehditlere boyun eğmeyin derim ben keyfi birşey. ayrıca formatörlüğü müdür değil vali onaylıyor.
bu konuda ayrıca siz haklısınız hakkınızı arayın sinmeyin. siz üzüleceğinize o düşünsün

bir kere sustunuz mu arkası gelmez, hakkınızı sonuna kadar arayın, ne demek dilekçenizi kabul etmemek, kim ki o? sakın susmayın tam tersine ortalığı ayağa kaldırın, o da anlasın ki sizi sindiremeyecek!

benzer konular bendede oldu müdür aklına estiğinde beni çağırıyor yok şu yok bu iş bende tavrımı koydum şimdi 8 5 çalışıyorum ne yapabilir oturuyorum lab da oyun flim geçiyor zaman labdan başka pc ye bakmıyorum ben tamirci değilim diyip bak desede bakıyom görüyorum hocam diyip geçiyorum. insan olana canım kurban böylelerine ezdirmiyeceksiniz ne yapabilir en çok mesayi saati içinde bekletir öğrenci gelirse girsin internetine baksın çıksın labdan başka yere bakma öğretmenlerlede bozuştuk bundan bakmıyorum tamirci değilim beeeeeeeeeee sen altan al o üstüne gelsin suçlu odur zati formatörlük zorunlu ben dilekçe verdim istifa için cevapta bilgisayar öğretmeni olunca başkası alamaz. yaza tayin ister gidersem güzel bir şekildede anarım okulu............

ilçeye telefon etmeniz yeterli, kendinizi sıkmayın. ya da il eğiticilerine ulaşın ağzının payını versinler.

he birde çalışma saatimin ve görevlerimin belirlenmesi diye dilekçe verin zati oda size formatör çalışma esaslarını verecek birşey derse burda benim görevim yok diyin geçin...

sene başında bende aynı durumdaydım. hatta istemiyorum diye ek dilekçe yazmıştı müdürüm. ilden gelen cevapta her okulun ihtiyacı olan bir branş öğretmenini istemiyorsan, başka okula gönderebiliriz dediler. tamam kalsın dedi. gurur yapıp ayrılacaktım aslında sonradan nasıl olsa bundan sonra pek laf edemez diye kaldım okulda. dediğim gibi de oldu. sadece web işlerine ve bazı idare işlerine bakıyorum. tamir işlerine elimi sürmüyorum. :sleep: isterse göndersin artık. :P

bu sözlere inanmamanız için öncelikle haklarınızı bilmeniz gerektiği kanaatindeyim...

bizler amele değiliz. formatör demek her b..ku yapacağız demek değildir... görevlerimiz istediğimiz şekilde yazılmamış olsada en azından bir kalıba sokulmuş. onun dışında yapıp yapmamak sizin irade ve keyfinize kalmış... kimse benim pisliğimi temizleyeceksin diyemez. bunu da hiç bir yasaya dayandıramazlar...

yapacak bir yaptırımı olmayan geri zekalılar sadece tehditle iş yaptırmaya çalışırlar...

sizin yapacağınız şey dilekçenizi yazıp sunmak ve evrak defterine gözünüzün önünde kaydedilmesini sağlayın ve sayısını bir yere not edin... ayrıca ilçe milli eğitim müdürü ile bizzat bu konuyu gidin konuşun. kimseyi yemezler yardımcı olurlar... o olmazsa il milli eğitime gidin korkmayın...

bilgisayarhocam' Alıntı:
ilçeye telefon etmeniz yeterli, kendinizi sıkmayın. ya da il eğiticilerine ulaşın ağzının payını versinler.

İl eğiticiler mi müdürün ağzının payını verecekler :lol:

Yorumların hepsini okumadım, belki benimle aynı şeyi söyleyen arkadaşlar olmuştur ama diyeceğim şu; ne yaparsanız yapın kağıt üstünde yapın. Dilekçenizin işleme konulmayacağına dair size müdür tarafından söylenen sözlerinde bulunduğu dilekçeyi ilçe milli eğitim müdürlüğüne yazın ve gidip deftere işletin. Şube müdürü ya da herhangi bir kişiye elden götürmeyin. Mutlaka giriş yaptırın ve cevabı bekleyin. Cevap vermek zorundalar.
Dilekçenizde müdürün söylediklerini mutlaka belirtin, bilgisayar öğretmeninin görevlendirilmesinin mecbur gösterildiği ilgili yazı ve formatör öğretmenin görevlerinin belirtildiği yazıyıda ek yapın verin.
Ama yerinizde olsam, girebileceğim ders olsa 1 dk bile formatörlük yapmam, evimde oturup keyfime bakarım. Yinede karar sizin. Bu konu tatsız, biraz uğraştırır ama, haklı olduğunuz için istediğinizi tabiki elde edersiniz.

Üşenmeyin, korkmayın dilekçe yazmak iyidir, cevap beklemek zevklidir :)

Hatta insanın eli alıştımı yazar yazar, sorar sorar cevap bekler. Benim için eğlence gibi birşey bu artık, varsın cevap veren düşünsün ne yazacağını :)

Kolay gelsin hocam..

sevgi54' Alıntı:
Arkadaşlar yeni formatörlük onayları gönderilecek müdürümün bana dediği laf şu hocam her işi itiraz etmeden yapacaksanız onayınızı gönderirim dilekçenizi iletirim eğer yapmazsanız 15 saat maaş karşılığınızı doldururum 2 -3 gün gelir gidersin ve evde yatarsın kalan zamanda

köprüyü geçene kadar idare edein hocam :P

Hocam hangi il ilçe ve okul yazar mısınız? okul müdürüne bi selam söyliycem de....

sevgi54' Alıntı:

susayım diyorum ama dayanamadım.. neden bu kadar korkuyorsunuz sayın hocam..sizde 657'ye tabii memursunuz,müdürünüzde..lütfen bu kadar ezik bir tavır içerisinde olmayın..mevzuat var görev tanımı var..
dipnot:= geçen yıl sizin müdürünüze benzer bir dengesizle çalışmıştım..hiç bir şekilde ezdirmedim kendimi(tabi bundan kastım saygı sınırını aşmak değil-sonuçta orda sizin amiriniz konumunda ağzınızdan çıkan kelimelere dikkat etmelisiniz-)..bu esnada 3 soruşturma geçirdim+kınama aldım.+beni norm fazlası gösterdi..peki ya sonuç..cezayı mem iptal etti.. norm faazlası olmam işime yaradı istediğim okula tayin oldum ..

Geri