pigacu' Alıntı:hızlıtürk, bu işin karakterle - mayayla alakası yok. o müdür cehenneme çevirir o arkadaş için o ilçeyi. arkadaş belliki yeni başlamış, ben sadece köprüyü gecene kadar ayıya dayı de diyorum. gaz vererek müdürün önüne atmayın bence. ayrıca şimdiye kadar formatör öğretmenden çok tırsıyom, yanında konuşamıyom diyen müdürde ne duydum ne gördüm. arkadaşlar kandırmayın kendinizi, yönetmeliğiniz yok görev tanımınız yok. görevlendirme dolaşıyoruz ortalıkta.
pigacu' Alıntı:sevgi54 hocam, öncelikle müdürünüzle zıtlaşmayın! evet diyip geçin, bakarız hallederiz deyin. burdaki arkadaşlar malkoçoğlu gibi esip suvurup akıl verirler, olay başlarına gelincede yardım yardım diye bağırırlar. sanırım ilçedesiniz ve ilçe bütün olarak eğitim bölgesidir, sizi dediği gibi köy köy dolaştırır bunada hakkı var. Ayrıca ilçe milli eğitim müdürü ve diğer müdürlerle arası iyi olduğu için sizin hakkınıda olumsuz yorum yapılca ilçedeki herkes hakkınızda olumsuz düşünür.
Benden tavsiye; bildiğim kadarını yaparım hocam, canla başla. Bilmediğim yerdede araştırır bakarım tabiki yapacam işim bu, önemli olan okulun işleri aksamasın eğitim öğretim devam etsin başarı artsın. Derseniz işler düzelir hatta müdürünüz gördüğü yerde halinizi hatrınızı sorar.
Canınızı sıkmayın, müdürünüzle iyi geçinin!
tcoalngsau' Alıntı:merak ettim sonucu..
Müdür dediğin adamda benim gibi bir adam, 3-5 sene önce öğretmendi. Benim etim ne budum ne derken, etimlede budumlada bedenimlede beynimlede yüreğimlede tam bu işin merkezindeyim,öğretmenim. Kendimi birşey sandığım için değilde hakkım için değil müdürle kim olursa olsun papaz olurum.Müdürümle diyalog konusunuda açayım biraz.Şu an müdürlerin 10 tanesinden 9'u ile iyi iletişim kurmak imkansız. Bu nedenlerden BT ile ilgili önyargı var ise varsın olsun. Teknoloji düşmanı müdürlerden, bu dersin gereksiz olduğunu söyleyen müdürlerden bıktım artık ben. Sanırım siz memnunsunuz hocam. Ortada durma konusuna gelince işini yapmayan yada sabote edip iyi niyeti kullanan insanlarda bırakın öğretmen olmayı adam değildir. BT formatörlüğünü sonlandırma fikrine gelirsek, ben şu anda yetkili olsam tüm MEB idarecilerini yönetici vasıflarını yoklayan bir teste tabi tutup % 95'ini görevden alırım. Çünkü bir çoğu konuşmaktan bile acizler. Hocam özetle eğitim-öğretimin durumu içler acısı ben ümitvarda olamıyorum. Benim dersim diğer dersler kadar önemli bunu bu dersin öğretmeni olduğum için değil, bilimsel düşündüğüm için söylüyorum. Bilişim çağında Bilişim düşmanı idareciler.easytr' Alıntı:zamanında müdürle papaz olmadan düşüneceksiniz bunları. senin etin ne budun ne?kendini ne sanıyorsunda müdürünle papaz oldun? müdür sana itiraz etme dediğine göre müdürle iyi bir diyalog kuramamışsınız demektir. sizin gibiler yüzünden bt formatörlerine karşı önyargı oluşuyor.
buradaki arkadaşlarada tavsiyem tanımadığınız kişiler için biraz ortada durun. emin olun buraya yazarken herkes kendisini sütten çıkmış ak kaşık gibi gösteriyor. öyle bt formatörleri var ki müdür olsam anında görevlendirmesini sonlandırırım. lütfen her yazana önce neden böyle oldu diye soralım.
easytr' Alıntı:zamanında müdürle papaz olmadan düşüneceksiniz bunları. senin etin ne budun ne?kendini ne sanıyorsunda müdürünle papaz oldun? müdür sana itiraz etme dediğine göre müdürle iyi bir diyalog kuramamışsınız demektir. sizin gibiler yüzünden bt formatörlerine karşı önyargı oluşuyor.
buradaki arkadaşlarada tavsiyem tanımadığınız kişiler için biraz ortada durun. emin olun buraya yazarken herkes kendisini sütten çıkmış ak kaşık gibi gösteriyor. öyle bt formatörleri var ki müdür olsam anında görevlendirmesini sonlandırırım. lütfen her yazana önce neden böyle oldu diye soralım.
barthez' Alıntı:Müdür dediğin adamda benim gibi bir adam, 3-5 sene önce öğretmendi. Benim etim ne budum ne derken, etimlede budumlada bedenimlede beynimlede yüreğimlede tam bu işin merkezindeyim,öğretmenim. Kendimi birşey sandığım için değilde hakkım için değil müdürle kim olursa olsun papaz olurum.Müdürümle diyalog konusunuda açayım biraz.Şu an müdürlerin 10 tanesinden 9'u ile iyi iletişim kurmak imkansız. Bu nedenlerden BT ile ilgili önyargı var ise varsın olsun. Teknoloji düşmanı müdürlerden, bu dersin gereksiz olduğunu söyleyen müdürlerden bıktım artık ben. Sanırım siz memnunsunuz hocam. Ortada durma konusuna gelince işini yapmayan yada sabote edip iyi niyeti kullanan insanlarda bırakın öğretmen olmayı adam değildir. BT formatörlüğünü sonlandırma fikrine gelirsek, ben şu anda yetkili olsam tüm MEB idarecilerini yönetici vasıflarını yoklayan bir teste tabi tutup % 95'ini görevden alırım. Çünkü bir çoğu konuşmaktan bile acizler. Hocam özetle eğitim-öğretimin durumu içler acısı ben ümitvarda olamıyorum. Benim dersim diğer dersler kadar önemli bunu bu dersin öğretmeni olduğum için değil, bilimsel düşündüğüm için söylüyorum. Bilişim çağında Bilişim düşmanı idareciler.easytr' Alıntı:zamanında müdürle papaz olmadan düşüneceksiniz bunları. senin etin ne budun ne?kendini ne sanıyorsunda müdürünle papaz oldun? müdür sana itiraz etme dediğine göre müdürle iyi bir diyalog kuramamışsınız demektir. sizin gibiler yüzünden bt formatörlerine karşı önyargı oluşuyor.
iyikide yanımda diilsin. bütün sinirimi senden cıkarırdım...easytr' Alıntı:zamanında müdürle papaz olmadan düşüneceksiniz bunları. senin etin ne budun ne?kendini ne sanıyorsunda müdürünle papaz oldun? müdür sana itiraz etme dediğine göre müdürle iyi bir diyalog kuramamışsınız demektir. sizin gibiler yüzünden bt formatörlerine karşı önyargı oluşuyor.
Hocam özellikle ilk paragraftaki sözlerinizi bir müdür ya da idareci söylese normal kabul ederim. Forumdaki mesajlarınızdan yanlış hatırlamıyorsam BT öğretmenisiniz ve idareci de değilsiniz. Benim sorun yaşadığım müdürler etrafındaki bir kaç yalaka haricinde diğer tüm öğretmenlerle kavgalı ve hakaretvari konuşan kişilerdi. Siz hep müdürlerin iletişim idare yönünden çok iyi ve adil olduğu, öğretmenlerin ise işlerini yapmadığı okullarda çalışmış gibisiniz.easytr' Alıntı:zamanında müdürle papaz olmadan düşüneceksiniz bunları. senin etin ne budun ne?kendini ne sanıyorsunda müdürünle papaz oldun? müdür sana itiraz etme dediğine göre müdürle iyi bir diyalog kuramamışsınız demektir. sizin gibiler yüzünden bt formatörlerine karşı önyargı oluşuyor.
easytr' Alıntı:zamanında müdürle papaz olmadan düşüneceksiniz bunları. senin etin ne budun ne?kendini ne sanıyorsunda müdürünle papaz oldun? müdür sana itiraz etme dediğine göre müdürle iyi bir diyalog kuramamışsınız demektir. sizin gibiler yüzünden bt formatörlerine karşı önyargı oluşuyor.
müdürsünüz galiba..easytr' Alıntı:zamanında müdürle papaz olmadan düşüneceksiniz bunları. senin etin ne budun ne?kendini ne sanıyorsunda müdürünle papaz oldun? müdür sana itiraz etme dediğine göre müdürle iyi bir diyalog kuramamışsınız demektir. sizin gibiler yüzünden bt formatörlerine karşı önyargı oluşuyor.
bence şakadır. yoksa bu arkadaşın bir gün müdürlük yaptığını düşünmek dahi kötü.zilal' Alıntı:müdürsünüz galiba..easytr' Alıntı:zamanında müdürle papaz olmadan düşüneceksiniz bunları. senin etin ne budun ne?kendini ne sanıyorsunda müdürünle papaz oldun? müdür sana itiraz etme dediğine göre müdürle iyi bir diyalog kuramamışsınız demektir. sizin gibiler yüzünden bt formatörlerine karşı önyargı oluşuyor.
ya da şaka yapıyorsunuz :scared:
tuncay2744' Alıntı:Bayan iseniz güzel bi teklif bence :wink: