yelizgüder
Üye
içerik yanlışlıkla silinmiştir.
Okulda en az 15+1 bt sınıfı bulunmuyorsa o okula formatör görevlendirmesi yapılmaz.brkhn' Alıntı:okuldaki bilgisayar sayısı formatör olmanız ile alakalı degildir. müdür beyler! görevlendirmiyor valilik oluru ile görevlendiriliyorsunuz hiç bir şey yapamaz hocam müdür beyin üyesi oldugu sendikanın tam zıttı bir sendikaya gitmeniz işin en kolay çözümüdür
yelizgüder' Alıntı:bebeğim 6 aylı oldğu için 1. dönem formatör olmadım. süt iznimi rahat kullanmak istadim. ve 2. dönemde düt iznim devam ediyor.yasal olarak hazirana kadar (analık izin süremin bitimden itibaren 1 yıl) 2. dönem formatörlük yapmak istiyorum ve bu paraya ihtiyacım var.(aslında matematik dersi 2. dönem ihtiya olacak sayısalcı olmama rağmen onuda vermiyor) ve süt iznimi saat 15 den sonra kullanmak şstediğimi söyledim. itiraz etti. ilk başta formatörün süt izni olmaz gibi sözler söyledi. sonrada süt izni kullanırsan formatörlüğünü onaylamam ve okulun ihtiyacı yok derim diye tehdit etti. başvuru formuna baktım. müdür imzası gerkmiyor. buraya eş durumuyla gelmiştim. daha önce bulunduğum şehirde il milli eğitime gidip aynı başvuru formunu doldurup vemiştim. illa okula bu formu
vermelimiyyim. ayrıca okulda 15+1 bilgisayar var istediğim zaman formatör olamazmyım müdürün bunda etkisi fazlamı. yasal belgeler varsa lütfen gönderin. teşekkürler.
Bunları mail olarak abbas güçlüye göndermek lazım bence.yelizgüder' Alıntı:bilişim öğemenleri ek ders alabılse kimse formatör olmazdı.bu 8-5 olayını müdürler koz olarak kullnıyor. lütfen değişsin artık saatlerimiz. çok mağdur oluyoruz
sanki ücreti cebinden ödüyorlar cebinden ödeseler emin olun daha kolay alırız.technolog' Alıntı:Hocam bulunduğunuz ilede bağlı aslında formatörlük başvuruları başladığında formu internetten indirip okula verebiilirsiniz ancak gönderdiklerinden emin olun bu formu bir dilekce ile okula verin ve dilekcenin evrak kayıt numarasını alın. Yada ilçe yada il formatörü ile görüşün bazı illerde atamadan bilgisayar ogretmenlerinin listesi alınıp ona göre görevlendirme yapılıyor.
Bu iş rayına oturmadığı için böyle saçmalıklar olacak maalesef. Resmen skandal. Dandik, manyak bir okul müdürü istemezsem olamazsın diyecek cürreti kendinde bulabiliyor. Şöyle açılıp açılıp bir tane yapıştıracaksın yıldızları görecek. Bak nasıl yola geliyor. Tövbe yaa. Yine başım ağrımaya başladı düşündükçe sinir oluyorum. :verymad:
aeren' Alıntı:tabiri caizmidiir bilmem ama öttürürler. öttürülmüşleri bulunuyor.