müdür bey zora koşuyor

Kodla Büyü
Re: müdür bey işi zora koşuyor.

müdürünüzü acayip bir şekilde dövme isteği duyuyorum şu an. çok ..... bir adammış. karaktersiz anlayışsız zalim biriymiş. süt izin hakkınız var. orası dingonun ahırı değil müdürde oranın patronu değil. müdürünüze aynen eğer hakkınızı vermesse savcılığa şikayet edeceğinizi, mobbing yaptığını söyleyin. eğer hala yogursuz cacıklık yaparsa babanızı eşinizi avukatınızı sendika temsilcinizi vb birlikte alıp gidin konuşun.. eğer o konuşmada açıkca özür dilemesse resmi işlemlere başlayın bence. doğrudan pisikolojik şiddete maruz kaldığınızı belgelendirmeye çalışın ve görevi kötüye kullanma konusundada şikayette bulunun derim..

eğer bir amir elindeki amirliğin verdiği yetkileri kendi kişisel menfaat ve hırsını tatmin için kullanırsa buda ispatlayabilirseniz memurluktan atılır bochumu yer hocam işi ciddiye alıyorsanız sıkı takip yapın ben çok müdür sürdürdüm.

yeliz hocam kesinlikle resmi belgelerle konuşun müdürünüze. ben başka bir konuda anlaşmazlık yaşanınca yazdım dilekçemi, eklere de resmi belgeleri ekledim paşa paşa benim dediğimi uyguladılar.
1- kesinlikle süt izniniz var
2- bizim ilde de formatörlük belgesini müdür onaylamıyor ama ayrı bir form doldurarak formatör olsa dersler aksarmı sorusu var ona cevap veriyor, belki böyle bir durum siizn valilik onayında takılmanıza sebep olabilir.
3- ilçe formatörü yoksa il formatörüyle mutlaka görüşün, hatta ikisiyle de görüşün il formatörüne gelen başvurular valiliğe gönderiliyor, durumdan haberdar olmasında fayda var
4- memurlukta hiç bir iş sözle yürümez, önce formatörlüğünüzü onaylatıp daha sonra süt izni için başvurursanız sesini çıkaramaz, ama hocam bak anlaşmıştık senle diyemez, ispat edemez. hakınızı vermiyorlarsa -mecburen- hakkınızı oyunla moyunla alın derim ben. Allah yar ve yardımcınız olsun..

aliantep27' Alıntı:
Hocam yanlış anlamayın ama
Bir bebeğiniz var, zaten evde ve okulda yeterince yoruluyorsunuz,
Afedersiniz eşinizin eli armut mu topluyor.
Gidip müdürle konuşmuyor mu?
Mücadeleyi en başta eşinizin etmesi lazım....

hocam nickimi değiştirdim. bi sorun oluştu eskisinde. sayın hocam bilirsinizki erkekler işin içine girerse kötü olur. o yüzden eşimi karıştırmak istemiyorum. ders programları değişti. ve diğer ders programlarına ben hiç itiraz etmediğim için (süt iznim olduğu halde) hem sabah hem öğleden sonraya ders koymuş. ve servis saatleri dışına öyle bi ayarlanmışki sürekli yürümek zorundayım. güzellikle izah ettim hocam ders programım kötü olmuş ben süreli ev okul yürüyemem çok zor olur değiştirin dedim. yok deiştiremem dedi. üstüne gitmedim.sonra öğrendimki süt izni olan diğer arkadaşınkini gayet güzel yapmış. onunkide kötüydü. ya tabi ben burda kendimi çok kötü hissettim tekrar konuşmak istedim anlamıyor.kanun maddesi falan. araya formatörlüğüde karıştırdı. onda da izin vermicem die (3 ile 5 arası için) delirdim kendimi tutamadım artık.kavga ettik. ama inanın o gnden beri ne uyku kaldı. çok üzüldüm. çok şükürki en sonunda ders programımı ayarlamayı kabul etti. yoksa artık taşmıştım milli eğiğtime gidecektim.

technolog' Alıntı:
aliantep27' Alıntı:
Hocam yanlış anlamayın ama
Bir bebeğiniz var, zaten evde ve okulda yeterince yoruluyorsunuz,
Afedersiniz eşinizin eli armut mu topluyor.
Gidip müdürle konuşmuyor mu?
Mücadeleyi en başta eşinizin etmesi lazım....

Evet ya bide o yanı var eşinize soyleyin gidip soylesin yapmazsa agzını burnunu kırsın. O zaman zaten rapor alır. Siz bu defa mudur yardımcısına soylersiniz. :D

Öğretmeni dövmek serbest nasılsa. Mudur iyileşene kadar. O arada mudur yardımcılarınında agzı burnu dagıtılabilir. Ben ilk dedim zaten dövün diye. Walla dövmek lazım.

Şerefsiz Mahluk. "Bi lama alıp senin odaya koyacam her 10 saniyede bir tükürsün yüzüne, Hayır hepimiz insanız dersi bırakıp senin yüzüne tükürmekle uğraşamayız. "demek lazım bu adama.

Beni güldürdünüz hocam Allahü teala da sizi güldürsün :D :roll:

iş bence çok uzamış.
..
1. ilgili yönetmelikleri de ekleyerek süt izninizi 3 ile 5 arası kullanmak istediğinizi RESMİ YAZI ile belirtecektiniz.
..
resmi yazıyı 15 gün içinde cevaplamak zorunda. reddediyorsa GEREKÇELERİ ile belirtmek zorunda. sizin durumunuzda makul bir gerekçe yok açıklayacağı o zaman muhtemelen zaten kabul etmek zorundaydı
...
2. üstüne birde ders programı kötüleşmiş. bunun üzerine dilekçeden önceki ders progamınız ve dilekçeden sonraki ders programınızı da ekleyerek ilçe mlli eğitim müdürlüğüne MOBBİNGe uğradığınızı belirten şikayet dileçkesi yazacaktınız. bu dilekçenizin işleme konmasından sonra da 1TL lik manevi tazminat davası açıp o müdürü mahkum ettirecektiniz. görecektim ben ondan sonra o müdürün suratını :D

müdürünüz suç ilşiyor sendikanıza söyleyin müdürü el altından sıkıştırsın. yine aynı tutuma devam ederse onlar dava açar müdürünüzde görür ...

BaRBaRYaN' Alıntı:
iş bence çok uzamış.
..
1. ilgili yönetmelikleri de ekleyerek süt izninizi 3 ile 5 arası kullanmak istediğinizi RESMİ YAZI ile belirtecektiniz.
..
resmi yazıyı 15 gün içinde cevaplamak zorunda. reddediyorsa GEREKÇELERİ ile belirtmek zorunda. sizin durumunuzda makul bir gerekçe yok açıklayacağı o zaman muhtemelen zaten kabul etmek zorundaydı
...
2. üstüne birde ders programı kötüleşmiş. bunun üzerine dilekçeden önceki ders progamınız ve dilekçeden sonraki ders programınızı da ekleyerek ilçe mlli eğitim müdürlüğüne MOBBİNGe uğradığınızı belirten şikayet dileçkesi yazacaktınız. bu dilekçenizin işleme konmasından sonra da 1TL lik manevi tazminat davası açıp o müdürü mahkum ettirecektiniz. görecektim ben ondan sonra o müdürün suratını :D

Hocam bunu lütfen yapın. Bu adama prim vermeyin siz alttan aldıkca ustune gelecektir. Formatorlugu onaylamamak için gerekce yazmalı dusuk scilde bile neden ve delil gosterenmedikleri zaman sicil notu iptal oluyor. Dava acarsınız biliyorum sizin icin zor olabilir ama uykusuz gecelerden iyidir. Ayrıca eşinize söyleyin. Kendinizi yıpratmayın bunu kendiniz için değil cocugunuz için yapın. Emin olun eşinizin neden devreye girmediğini o namussuz ahlaksız yaratık bile merak ediyordur.

zencefil58' Alıntı:
hocam süt izni her memurun hakkıdır ve memurun isteği gözönünde bulundurulur. İlk 6 ay 3 saat 2. altı ayda ise 1.5 saattir ve memurun isteği dikkate alınır.

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun "Mazeret izni" başlıklı 6111 sayılı Kanun ile değişik 104 inci maddesinin (D) bendinde "Kadın memura, çocuğunu emzirmesi için doğum sonrası analık izni süresinin bitim tarihinden itibaren ilk altı ayda günde üç saat, ikinci altı ayda günde birbuçuk saat süt izni verilir. Süt izninin hangi saatler arasında ve günde kaç kez kullanılacağı hususunda, kadın memurun tercihi esastır. "

Dilekcenize bu maddeyi ekleyip verin. Ayarlasın muhatap olmayın daha fazla hocam. İsterse ayarlamasın. Şimdi size bunu yapmayan ne zaman yardımcı olacak bu seneyi boyle gecirin seneye tayin istersiniz rahatsızlıgınız devam ederse. Ayrıca arkadasınızın programını yaptıysa onu emsal gostererek milli eğitime sikayette edebilirsiniz.

Elinizden geleni yapın formatorlugu onaylamam demekten baska bişey yapamaz. Onuda ya yapar ya yapamaz. Ama siz onu surundurebilirsiniz. Lutfen hakkınızı arayın.

fyzsg' Alıntı:
hocam nickimi değiştirdim. bi sorun oluştu eskisinde. sayın hocam bilirsinizki erkekler işin içine girerse kötü olur. o yüzden eşimi karıştırmak istemiyorum. ders programları değişti. ve diğer ders programlarına ben hiç itiraz etmediğim için (süt iznim olduğu halde) hem sabah hem öğleden sonraya ders koymuş. ve servis saatleri dışına öyle bi ayarlanmışki sürekli yürümek zorundayım. güzellikle izah ettim hocam ders programım kötü olmuş ben süreli ev okul yürüyemem çok zor olur değiştirin dedim. yok deiştiremem dedi. üstüne gitmedim.sonra öğrendimki süt izni olan diğer arkadaşınkini gayet güzel yapmış. onunkide kötüydü. ya tabi ben burda kendimi çok kötü hissettim tekrar konuşmak istedim anlamıyor.kanun maddesi falan. araya formatörlüğüde karıştırdı. onda da izin vermicem die (3 ile 5 arası için) delirdim kendimi tutamadım artık.kavga ettik. ama inanın o gnden beri ne uyku kaldı. çok üzüldüm. çok şükürki en sonunda ders programımı ayarlamayı kabul etti. yoksa artık taşmıştım milli eğiğtime gidecektim.
..
hocam şunu da belirteyim. EK DERS YÖNETMELİĞİNE GÖRE öğretmenlere boş gün verilemez. ders saatleri günlere eşit olarak dağıtılmak zorunda. sizin programınızı bozarken başkalarına böyle bir iltimas gösteriliyorsa dilekçe verin. benzer bir nedenle eşimin okuluna müfettiş geldi...

ercinc98' Alıntı:
Hocam süt izni hakkınız, hatta saatini bile belirleyebilirsiniz.
ilgili yazı
http://mevzuat.meb.gov.tr/html/56.html
DÖRDÜNCÜ BÖLÜM
Mazeret İzinleri
madde 17

eğer müdür buna aykırı bir fiil işlerse suç işlemiş olur. Keza MEB İlköğretim kurumları yönetmeliğine göre Müdür kurumunu bakanlık mevzuatına göre yönetmek zorundadır.
Ayrıca bu sohbet konusunu bir daha açacağınız vakit yanınıza 2-3 arkadaşınızı alınız, ileride bu davranışı sergilediğini iddia ettiğinizde şahit, delil istenecektir. Demedim deyip işin içinden çıkacaktır.

-------------------------------------------
Hafta sonu açılmasına gelince gerekli görüldüğü hallerde açılır. Ancak formatör de diğer devlet memurları gibi haftada 40 saat çalıştırılır.
http://mevzuat.meb.gov.tr/html/dmkkisim4.html
BÖLÜM: 5
Çalışma Saatleri, İzinler
Çalışma saatleri:
Madde 99

Ayrıca, eğer sizi hafta sonu çalışmaya çağırırsa ilgili müdür yardımcısı da orada olmak zorunda.
Ve size hafta sonu çalıştığınız saat kadar sonraki haftalarda izin vermek zorunda, mesela bir gün öğleden sonra okula gelme gibi.
----------------------------------
En son olarak sizi formatör olarak istemiyorum diyebilir ve üstlerine bildirebilir. Görevlendirilmemeniz için işlemler yapabilir. Sizin yapacağınız şey şu anda il Eğitici formatörlerle konuşmak ve durumunuzu izah etmek, asıl görevlendirmeyi onaylayanlar ve il aracılığı ile valiliğe gönderenler onlar.
Müdür sizi istemediğini ve iş yapmadığınızı ispatlamak için;
http://mevzuat.meb.gov.tr/html/2378_1.html
ile size verilen görevlerin tarafınızca yapılmadığını belgelendirmek zorunda, onun dışında tutacağı hiçbir belge işe yaramaz.

Ayrıca il ve ilçe milli eğitim müdürlüğğünüzce tarafına gelen görevleri de yapınız ve işin tamamlandığı ile iligili belge alınız. Günü ve mümkünse saati de yer alsın.
(uyarı, bir belgenin resmi nitelik taşıması için
1- ilgili kurum tarafından evrak numarası verilmesi
veya
2- kurum mühürü ile mühürlenmesi gerekir.
bu iki durumdan birisini sağlayınız.)

Harika bilgiler hocam teşekkürler

Allah RAZI Olsun

mrcrowley' Alıntı:
bu müdürlerin hepsi mi aynıdır?
benzer bazı olayları bir kaç hafta önce ben de yaşadım, formatör görevlendirmem olduktan sonra fazla girdiğim derslerin ve bazı görevlerimin alınmasını istedim; BT dersi dışındaki dersleri, sınıf rehberliği, kulup ve nöbet gibi. okulda 6 saat BT dersi var, bana teknoloji tasarım öğretmeni olmadığı için o dersler de verilmişti. Müdür bey 15 saat derse girmek zorunda olduğumu söyledi tam ayarlayamadı ama ders saatimi haftalık 16'ya düşürdü rehberlik ve kulubu de fahri olarak yürütmemi söyledi fakat ben yürütmek istemediğimi söyleyince işler değişti. Müdür yardımcımız da yanımızdaydı ilk o başladı müdür beye benim yanımda formatör ihtiyacımız var mı falan diye sormaya, daha sonra müdür bey görevlendirmenin aralık sonunda biteceğini, ocak ayı sonrasında ise ile formatör ihtiyacı olmadığını söyleyeceğini belirtti. Sonra istersem gelecek sene BT dersini seçmem falan gibisinden devam etti. Görevlendirmeden önce lisansüstü öğrenimimden dolayı bir günlük iznim vardı, bu konuda izin yönetmeliğini açtı okudu, ilk cümlede iki yarım gün izin verilebilir diyor. Bana burdan hareketle iki yarım izin gününü alakasız günlere, kendi keyfine göre verebileceğini söyledi. Anlayacağınız beni korkutmaya çalıştı kendi aklınca.
Ben de ertesi gün yüksek lisansla ilgili izin yönetmeliğini falan okudum, bana ikinci cümleyi okumamış, orada o iki yarım günün öğretmenin öğrenimini aksatmayacak şekilde ayarlanması gerektiğini yazıyor. Bunu yanında okudum, bozdum. Ayrıca gelecek yıl BT dersini seçmezsen memnun olurum dedim, belki başka bir okula görevlendirirler diye..
Birçok konuda müdür öğretmen üzerinde baskı kurmaya çalışıyor aklınca. Bunlara boyun eğmememiz gerekiyor.
Ayrıca, ders saati sayısıyla ilgili konuda da dilekçe yazıp okula verdim, BT dersi dışında ders verilmemesi konusunda. Müdür bey de üst yazıyla il mebe götürmüş. Şube müdürü de müdürün uygulamasının doğru olduğu söylemiş, bir de arkadaş ikna olmuyorsa biz izah edelim veya dilekçeyi direkt bize yazsın gibisinden bir şeyler söylemiş. Müdür henüz dilekçeme cevap vermedi bakalım ne yazacak..

verdiğin de müdürünüzün cevabını da yazarsanız hocam
takipteyiz

mrcrowley' Alıntı:
bu müdürlerin hepsi mi aynıdır?
benzer bazı olayları bir kaç hafta önce ben de yaşadım, formatör görevlendirmem olduktan sonra fazla girdiğim derslerin ve bazı görevlerimin alınmasını istedim; BT dersi dışındaki dersleri, sınıf rehberliği, kulup ve nöbet gibi. okulda 6 saat BT dersi var, bana teknoloji tasarım öğretmeni olmadığı için o dersler de verilmişti. Müdür bey 15 saat derse girmek zorunda olduğumu söyledi tam ayarlayamadı ama ders saatimi haftalık 16'ya düşürdü rehberlik ve kulubu de fahri olarak yürütmemi söyledi fakat ben yürütmek istemediğimi söyleyince işler değişti. Müdür yardımcımız da yanımızdaydı ilk o başladı müdür beye benim yanımda formatör ihtiyacımız var mı falan diye sormaya, daha sonra müdür bey görevlendirmenin aralık sonunda biteceğini, ocak ayı sonrasında ise ile formatör ihtiyacı olmadığını söyleyeceğini belirtti. Sonra istersem gelecek sene BT dersini seçmem falan gibisinden devam etti. Görevlendirmeden önce lisansüstü öğrenimimden dolayı bir günlük iznim vardı, bu konuda izin yönetmeliğini açtı okudu, ilk cümlede iki yarım gün izin verilebilir diyor. Bana burdan hareketle iki yarım izin gününü alakasız günlere, kendi keyfine göre verebileceğini söyledi. Anlayacağınız beni korkutmaya çalıştı kendi aklınca.
Ben de ertesi gün yüksek lisansla ilgili izin yönetmeliğini falan okudum, bana ikinci cümleyi okumamış, orada o iki yarım günün öğretmenin öğrenimini aksatmayacak şekilde ayarlanması gerektiğini yazıyor. Bunu yanında okudum, bozdum. Ayrıca gelecek yıl BT dersini seçmezsen memnun olurum dedim, belki başka bir okula görevlendirirler diye..
Birçok konuda müdür öğretmen üzerinde baskı kurmaya çalışıyor aklınca. Bunlara boyun eğmememiz gerekiyor.
Ayrıca, ders saati sayısıyla ilgili konuda da dilekçe yazıp okula verdim, BT dersi dışında ders verilmemesi konusunda. Müdür bey de üst yazıyla il mebe götürmüş. Şube müdürü de müdürün uygulamasının doğru olduğu söylemiş, bir de arkadaş ikna olmuyorsa biz izah edelim veya dilekçeyi direkt bize yazsın gibisinden bir şeyler söylemiş. Müdür henüz dilekçeme cevap vermedi bakalım ne yazacak..

it iti ısırmaz

zencefil58' Alıntı:
hocam süt izni her memurun hakkıdır ve memurun isteği gözönünde bulundurulur. İlk 6 ay 3 saat 2. altı ayda ise 1.5 saattir ve memurun isteği dikkate alınır.

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun "Mazeret izni" başlıklı 6111 sayılı Kanun ile değişik 104 inci maddesinin (D) bendinde "Kadın memura, çocuğunu emzirmesi için doğum sonrası analık izni süresinin bitim tarihinden itibaren ilk altı ayda günde üç saat, ikinci altı ayda günde birbuçuk saat süt izni verilir. Süt izninin hangi saatler arasında ve günde kaç kez kullanılacağı hususunda, kadın memurun tercihi esastır. "
hocam dilekçe yazdım bu hafta vericem. keşke baştan verseydim de hiç anlatmak için çabalamasydım şimdiye deveye hendek atlatırdım.

fyzsg' Alıntı:
zencefil58' Alıntı:

hocam dilekçe yazdım bu hafta vericem. keşke baştan verseydim de hiç anlatmak için çabalamasydım şimdiye deveye hendek atlatırdım.

İyi yapmışsınız hocam. Eğer biri kafasına .... lik yapmayı koymuşsa sinirlerinizi başka yollardan bozar. Siz hakkınızı söke söke alın. Size o hakkı devlet verdi. Onun ekmeğini veren ona o makamı emanet eden devlet. Bir müdür devletin bize verdiği haklara saygı duymuyorsa bende onun aldığı müdürlük sıfatına saygı duymam ve onun o sıfatını geçersiz adlederim. Yüzünede söylerim.

Siz dilekcenizi verin bırakın resmi yoldan cvp versin. Muhatap olmayın. Hocam yazılı olarak lütfen deyin geçin. Formatör yapmazsada yapmasın baska okula gecer insan gibi insanlarla calısırsınız.

dekteğiniz için sağolun technolog hocam. artık herşeyi bu tür yollardan halletmeye çalışıcam.
artık 2. dönemede Rabbim hayırlısını versin inş.

yelizgüder' Alıntı:
toros hocam ediyoruz mücadele ama hala formatör olursan 3ten sonra izin vermem die diretiyor. 8le 3 arası kullanmamı isitiyor. ve ben evime yürüyerek gidip gelicem sürekli git gel yapmak istemiyorum.burası çokk soğuk bi yer.
saat seçme hakkını kanun bana vermese anlıcam. ısrar etmicem. ama anlatamıyorum bi türlü

hocam anladığım kadar ile ilçedesiniz. yada küçük bir yerdesiniz. hocam kanun çok açık ve net siz süt iznimi 3 den sonra kullanmak istiyorum diye dilekçe yazın. bu konuyu başbakanlık etik kurumuna bildirebilirsiniz takriben 3 gün içinde soruşturma acılır.
yahu anlamıyorum bende idareciyim idareci adı üzerinde personelini idare edecek. onların motivasyonunu artıracak ama siz ters birine gelmişsiniz yada sizin bölgenizde sendikalar tam anlamıyla calışmıyor.

eltanin' Alıntı:
bence ilçe formatörünüzle görüşün o yoksa şube müdürüne gidin yaşadıklarınızı anlatın size yardımcı olacaklardır. kimse kimseyi tehdit edemez özlük hakkınız kullacaksınız tabi hakkınızı arayın derim ben
bencede görüşüp anlatmalısınız durumu

Hocam öncelikle geçmiş olsun, 5 okulda da 5 müdürle kavga etmiş biri olaraktan şunu söyleyeyim. "Havlayan köpek ısırmaz. İt ürür kervan yürür. İt iti ısırmaz." Hiç canını sıkma, muhattap olma. Adamalr kıskanıyor işte, onunla hemen hemen aynı ekdersi alıyorsun, çatlıyor kuduruyor. Hanımı çalışmıyor diye bile çatır çatır çatlayıp bayan formatörleri mağdur etmeye çalışan müdürcükler var. Boşver. Formatör ol. Dilekçeni yaz. Git gel. Ayrıca ilk 6 ay 3 saat değil mi? Yani 08.00-14.00 olması gerekmez mi bu durumda?

toros44' Alıntı:
yelizgüder' Alıntı:
toros hocam ediyoruz mücadele ama hala formatör olursan 3ten sonra izin vermem die diretiyor. 8le 3 arası kullanmamı isitiyor. ve ben evime yürüyerek gidip gelicem sürekli git gel yapmak istemiyorum.burası çokk soğuk bi yer.
saat seçme hakkını kanun bana vermese anlıcam. ısrar etmicem. ama anlatamıyorum bi türlü

hocam anladığım kadar ile ilçedesiniz. yada küçük bir yerdesiniz. hocam kanun çok açık ve net siz süt iznimi 3 den sonra kullanmak istiyorum diye dilekçe yazın. bu konuyu başbakanlık etik kurumuna bildirebilirsiniz takriben 3 gün içinde soruşturma acılır.
yahu anlamıyorum bende idareciyim idareci adı üzerinde personelini idare edecek. onların motivasyonunu artıracak ama siz ters birine gelmişsiniz yada sizin bölgenizde sendikalar tam anlamıyla calışmıyor.
:alkis:

Arkadaşlar bu tür sorunlarda polemiklerle uğraşmayın. İsteklerinizi şifahen değil, dilekçe yoluyla halledin. Gerekli yönetmelikleri zaten uğraşınca bulursunuz. Bu yönetmelikleri, dilekçenize ilgi olarak ekleyin. Eğer kabul edilmezse, red cevaplarını dilekçe olarak isteyin.

arkadaşlarım 3 aylık bebeğim var ve doğum iznim bitti... rapor almak istemiyorum.. süt iznimi nasıl kullanmam gerekiyor ???formatör değilim ve 18 saat dersim var? dha doğrusu süt znim var mı benim ?? okul yarım gün haliyle 3 saat izin verirler mi?? 8-5 çalışmıyorum ben??

mfk' Alıntı:
"formatörlerin süt izni yoktur." Çünkü formatörler insan değildir... Tabii başına gelmeyen bilmez öööyle bakar. Geçmiş olsun.

formator uyumaz formator acıkmaz formator susamaz formator .................yok mu daha yav arkadas su işe bi çözüm bulunmadı ne kurummus mahvetti bizi üç yılda meslekten branşımdan nefret ettim

hocam sizi 8-5 arasında nasıl çalıştıracak ders programını mı dağıtırım dedi daha net belirttin. Böyle bir şey yaparsa ders programı şartlarını verin iyisini yaparız dilekçe ile düzeltmesini istersiniz. Sendikanız yoksa bir sendikaya üye olun ve onlar izleyeceğiniz yolda yardımcı olur ve haklarınız için müdürle görüşürler.
Tüm bu yollar olmazsa B planına geçin il dışından ara tatile kadar rapor alıp posta ile gönderin ara tatilde iyi bir müdür belirleyip ildeki formatörlük biriminden oaraya görevlendirme isteyin

Re: izin

İzin kısmını bilmiyorum ama formatörlük-rehberlik görevlendirmelerinde üst yazı istiyorlar genelde..Biz kurumnetten gönderiyoruz mesela

okulunuz ikili öğretim sanırım. ders programınızı düzenleybilirler die düşünyrm hocam . yarım günde nasıl davrnırlar bilemiyrm

Geri