müdür bey zora koşuyor

Kodla Büyü
Re: müdür bey işi zora koşuyor.

Sizin okulunuz YİBO olduğuna göre size hafta sonu veya akşamları çalışmanız karşılığı ek ders verilir mi bilmiyorum. Onu da il Eğitici BT'lere sorun.

İl eğitici bilmiyorum, bana ne, alanım dışı gibi mazeret ile sizi gönderemez. Onların birinici ve asli gçrevi okul formatörler, onların görevlendirilmesi (seçilmesi, takip edilmesi).

kondansatör' Alıntı:
sadece kendi okulunuzda formatör olabilirsiniz.başka okullarda görevlendirme kalktı arkadaşlar
Hocam emin misiniz?

kondansatör' Alıntı:
sadece kendi okulunuzda formatör olabilirsiniz.başka okullarda görevlendirme kalktı arkadaşlar
hocam başka okul da düşünüyordum öyleyse çok kötü olmuş. ne zaman değişti.

Sonuna kadar gidin hocam. Herşeyi deneyin. Formatör olunca da siz herşeyi yokuşa sürün...

rica ederim.
evimdeki bilgisayarda tüm yazılar yok. ancak şu sitede formatörlerle ilgili yazılar var.
http://www.bitefo61.com/detay.aspx?id=6

Ayrıca şu andaki formatör görevlendirmeleri 18/12/2008 tarihli 22166 sayılı Eğitim teknolojileri genel müdürlüğü yönergesine göre yapılıyor.
"BİTEFO Görevlendirmesi"
http://www.bitefo61.com/haberler/setup/bitefo2009.rar

----------------------------------------------------
Diğer okullarda görevlendirme her ilde yapılmıyor.
Görevlendirme yapılması için yapılan duyuruda, istekli öğretmenler belirlenirken açıklaması (kadrosu olduğu okul dışında görevlendirme yapılmaz) ayrıca yapılır.
1- Öğretmenlik olarak atanamayacağımız liselerde; düz lise hariç, teknik, öğretmen, fen, spor, sosyal bilimler, ... liselerine formatörlük verilecekse bu kurumlarda öğretmenlik olarak atanma için gerekli şartları karşılamak gerek.
2- Başka bir okula görevlendirme istenirken yine o okulun kadronuzun bulunduğu okulla aynı eğitim bölgesinde olması gerekir.
3- o okulda kadrosu olan ve formatörlük şartları uyan, istekli başka bir öğretmen olmaması gerekir.
4- BT sınıfınn olmaması,.... durumlarında istek olarak gösteerilen okula formatör öğretmen görevlendirilmez.

formatörün süt izni olmaz da ne demek yaa formatörün anne olma hakkı yok mu bu ne saçma sapan cevap ben mi tahammülsüzleşmişim insanlar mı saçmalıyor anlayamıyorum ???

ya bu dödleri kim müdür ediyor. Adı üstünde kardeşim idareci... idare edeceksin ya..

git sendikaya üye ol müdürünün burnundan fitil fitil getirsiler.

yelizgüder' Alıntı:
bebeğim 6 aylı oldğu için 1. dönem formatör olmadım. süt iznimi rahat kullanmak istadim. ve 2. dönemde düt iznim devam ediyor.yasal olarak hazirana kadar (analık izin süremin bitimden itibaren 1 yıl) 2. dönem formatörlük yapmak istiyorum ve bu paraya ihtiyacım var.(aslında matematik dersi 2. dönem ihtiya olacak sayısalcı olmama rağmen onuda vermiyor) ve süt iznimi saat 15 den sonra kullanmak şstediğimi söyledim. itiraz etti. ilk başta formatörün süt izni olmaz gibi sözler söyledi. sonrada süt izni kullanırsan formatörlüğünü onaylamam ve okulun ihtiyacı yok derim diye tehdit etti. başvuru formuna baktım. müdür imzası gerkmiyor. buraya eş durumuyla gelmiştim. daha önce bulunduğum şehirde il milli eğitime gidip aynı başvuru formunu doldurup vemiştim. illa okula bu formu
vermelimiyyim. ayrıca okulda 15+1 bilgisayar var istediğim zaman formatör olamazmyım müdürün bunda etkisi fazlamı. yasal belgeler varsa lütfen gönderin. teşekkürler.
2. döneme bende sizin gibiyim bakalım benim başıma neler gelecek

herkes kendini kasabanın şerifi sanıyor :P senin yasal hakkını nasıl vermiyormuş siz başvurunuzu yapın onaylatın geldikten sonrada resmi yolla dilekçeyle bu izninizi kullanmak istediğinizi belirtin ne yapabilir? sadece sizi sabah 8 de okulda olmanız gerektiğini belirtir. ne uyuz adamlar var ya sanki siz keyf yapma izni istiyorsunuz kendi çocuğu yokmu bu insanların vicdansızlık yapıyorlar. :verymad:

hocam öncelikle sunu belirteyim süt izni 657 devlet memurları kanunda verilmiş sosyal bir haktır. v ve süt iznini değişen torba yasa ile ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1 bucuk saat anne istediği saat kullanır denilmekte. ancak sınıf öğretmenleri süt izni,ni 3 den sonra kullanmaktadır. ancak branş öğretmenleri için 3 ten sonra kullan diyemez.
hocam ben hem idarreciyim hemde sendika yöneticisiyim bu olay mobbing dir. kim olursa olsun hakkınızı savunun. devletin vermiş olduğu hakkı müdür denen kişi kendine göre yorumlayamaz. okullar yönetmelik kanunlarla yönetilmektedir. bence mücadele edin hocam

Hocam ne muhattap oluyosunuz gidin süt izninizi kullanın formatör olun olmayın o adam yırtsın bir yerini sinir olsun napabilecek bakalım, herkes padişah anasını satayım :verymad:

yelizcim merhaba. ben bu adamları hiç anlamıyorum okulu babasının malı sanıyor. bence sen hiç çekinme. sadece isteklerini dilekçeyle ve mevzuata dayanarak bildir. senin dilekçeni geri çevirme hakkı yok. hiçbişey diyemez o zaman. illa da zora sokmak isterse mevzuata aykırı davranmış olur ki o zaman da suç işlemiş olur.

arkadaşlar sendika konusunda soğru söylemiş. ya da ilçe de bir şube müdürüne danışabilirsin bu konuda.

süt izni sizin hakkınız hocam müdür hiçbirşey diyemez. üstelik süt izni analık izni bitiminden itibaren başlar. analık izninizin bitimini takip eden ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1,5 saattir. bu hakkınızı istediğiniz saatlerde de kullanırsınız. yani süt izninizin bitiminde bebeğin 1 yaş dolma şartı filan yoktur.

Süt izni bizim yasal hakkımız.Ben de bu dönem kullandım.Derslerimi ona göre ayarladılar öğleden sonramı boşalttılar aynı zamanda da formatörüm...

hocam o müdürün hanımı ev hanımıdır, e kendi de anlayışsız olunca böyle davranması normal. bu kadar kendini düşünen insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor ya. Allah yardımcımız olsun. saçma sapan işlere alıştık. artık tek isteğim 15 te çıkmak, çalışma saatlerimizin kısaltılması. gerisi de "ne olsa yaparız abi!" :(

Arkadaşlar diğer illerde nasıl bilmiyorum ama Ankara'da başvuru formunu müdüre onaylatmak zorundayız ve öyle ilgili yere verebiliyoruz. Müdür formatör öğretmene ihtiyacım yok deme hakkına sahip.

Ama süt iznini vermek zorunda. Süt izni isteyeceksen onay vermem diyor. Yani işi iyice zora koşuyor ve büyük bir saçmalık yapıyor. Ben sizin yerinizde olsam. Kullanmayacam deyip formatör olurum. Formatör olduktan sonra da yazılı olarak başvurur süt iznimi isterim. Sıkıyorsa vermesin !
Ayrıca ilgili yerlere şikayet ederek adamı sindirmelisiniz. Yanına kalmamalı bu yaptıkları...

Summer_06' Alıntı:
Arkadaşlar diğer illerde nasıl bilmiyorum ama Ankara'da başvuru formunu müdüre onaylatmak zorundayız ve öyle ilgili yere verebiliyoruz. Müdür formatör öğretmene ihtiyacım yok deme hakkına sahip.

Ama süt iznini vermek zorunda. Süt izni isteyeceksen onay vermem diyor. Yani işi iyice zora koşuyor ve büyük bir saçmalık yapıyor. Ben sizin yerinizde olsam. Kullanmayacam deyip formatör olurum. Formatör olduktan sonra da yazılı olarak başvurur süt iznimi isterim. Sıkıyorsa vermesin !
Ayrıca ilgili yerlere şikayet ederek adamı sindirmelisiniz. Yanına kalmamalı bu yaptıkları...

Hocam yerel yönetimin dezavantajları. Her il farklı farklı kimi il zorunlu formatör yappıyor kimisinde ise müdürden onay bekleniyor. Bu farklı uygulamaları ne zaman kaldıracaklar bilmiyorum.

saçmalığa bak formatör çocuk doğurmasın anne olmasın ozaman :verymad:

herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. inş bu iş başım fazla ağrımadan hallolır

toros hocam ediyoruz mücadele ama hala formatör olursan 3ten sonra izin vermem die diretiyor. 8le 3 arası kullanmamı isitiyor. ve ben evime yürüyerek gidip gelicem sürekli git gel yapmak istemiyorum.burası çokk soğuk bi yer.
saat seçme hakkını kanun bana vermese anlıcam. ısrar etmicem. ama anlatamıyorum bi türlü

öcelikle bu konu hakkında yazmıştım ama yine tekrarlayım.
1. bütün doğum yapan bayan memurlar ilk 6 ay için 3 saat ikinci 6 ay için 1,5 saat süt izni kullanabilir
2. süt izin saatini anne belirler

bu ikisinde kesinlikle kimse kısıtlama getiremez bu kanun geçen nisan ayında torba yasadan çıkmış ve yürülüğe girmiştir. müdür ben uyamam derse açın davanızı görsün bakalım. bu konu hakkında kazanılmış davlarda var. müdür buna engel olursa suç işlemiş olur

Hocam yanlış anlamayın ama
Bir bebeğiniz var, zaten evde ve okulda yeterince yoruluyorsunuz,
Afedersiniz eşinizin eli armut mu topluyor.
Gidip müdürle konuşmuyor mu?
Mücadeleyi en başta eşinizin etmesi lazım....

dahası şu sendika üyesi iseniz sendiaknıza müracat edin olar iyi bir dille müdürü uyarır olmadı dava açarlar

önce sendika olmadı il mem onlarda birşey yapmazlarsa koy keyloggerı illki birşeyler çıkar msnden ver internete.

aliantep27' Alıntı:
Hocam yanlış anlamayın ama
Bir bebeğiniz var, zaten evde ve okulda yeterince yoruluyorsunuz,
Afedersiniz eşinizin eli armut mu topluyor.
Gidip müdürle konuşmuyor mu?
Mücadeleyi en başta eşinizin etmesi lazım....

Evet ya bide o yanı var eşinize soyleyin gidip soylesin yapmazsa agzını burnunu kırsın. O zaman zaten rapor alır. Siz bu defa mudur yardımcısına soylersiniz. :D

Öğretmeni dövmek serbest nasılsa. Mudur iyileşene kadar. O arada mudur yardımcılarınında agzı burnu dagıtılabilir. Ben ilk dedim zaten dövün diye. Walla dövmek lazım.

Şerefsiz Mahluk. "Bi lama alıp senin odaya koyacam her 10 saniyede bir tükürsün yüzüne, Hayır hepimiz insanız dersi bırakıp senin yüzüne tükürmekle uğraşamayız. "demek lazım bu adama.

hocam süt izni her memurun hakkıdır ve memurun isteği gözönünde bulundurulur. İlk 6 ay 3 saat 2. altı ayda ise 1.5 saattir ve memurun isteği dikkate alınır.

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun "Mazeret izni" başlıklı 6111 sayılı Kanun ile değişik 104 inci maddesinin (D) bendinde "Kadın memura, çocuğunu emzirmesi için doğum sonrası analık izni süresinin bitim tarihinden itibaren ilk altı ayda günde üç saat, ikinci altı ayda günde birbuçuk saat süt izni verilir. Süt izninin hangi saatler arasında ve günde kaç kez kullanılacağı hususunda, kadın memurun tercihi esastır. "

Geri