Müdür Yardımcılarının istekleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yuci81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
evet müdür yardımcısı 18 saat ..rehber öğretmen 9-15 oda 18 saat....komik komik :puhaha:

müdüre de müdür yardımcısına da gerek yok,pekala en iyi eğitim sistemine sahip finladiyada öğretmenler arasından en tecrübelisi başeğitimci sıfatıyla yönetimi üstlenebilir.

hocam sen hayalmisin gerçemisin...idarenin olmadığı bir okul düşün..şakamısın gerçekmisin

hocam ben 5 yıldır meslek lisesinde çalışıyorum .gelde gör bakalım öğrencileri ve daha sonra istersen sen zorla bakalım hayalgücünü :puhaha: :puhaha:

blue123' Alıntı:
hocam ben 5 yıldır meslek lisesinde çalışıyorum .gelde gör bakalım öğrencileri ve daha sonra istersen sen zorla bakalım hayalgücünü :puhaha: :puhaha:
ne yani hocam müdür mü zaptediyor öğrencileri:)

bence gereksiz bi tartışma..
üniversite hocam derdi ki öğretmen vardır 10 bin versen az öğretmen vardır asgari ücret bile çok fazla..
çoğaltabiliriz formatör rehber müdür yrdcısı
hatta okul vardır her işi öğretmen yapar okul vardır her işi idareci yapar...

bu arada bi aylık taze müdür yardımcısıyım.. 1 ay önce 50 saat derse giriyordum.. şu an ki kadar yorulmuyordum.
bazı arkadaşlar varmı diye sormuş ben şu anda 7:30 17:30 öğle arasız kesintisiz. çalışıyorum. nöbet günü 7:30 19:40

selim42' Alıntı:
bence gereksiz bi tartışma..
üniversite hocam derdi ki öğretmen vardır 10 bin versen az öğretmen vardır asgari ücret bile çok fazla..
çoğaltabiliriz formatör rehber müdür yrdcısı
hatta okul vardır her işi öğretmen yapar okul vardır her işi idareci yapar...

bu arada bi aylık taze müdür yardımcısıyım.. 1 ay önce 50 saat derse giriyordum.. şu an ki kadar yorulmuyordum.
bazı arkadaşlar varmı diye sormuş ben şu anda 7:30 17:30 öğle arasız kesintisiz. çalışıyorum. nöbet günü 7:30 19:40
:+1:

adamlar haklılar bence. okulu sabah 8 de açıp akşam 6 da kapatıyorlar. Günde 10 saat. Ek dersleri formatörlerden biraz fazla olmalı.

ya hocam idarecilik ile ne formatörlük nede rehber öğretmenlik karşılaştırma yapılması bile sözkonusu değil...
rehber öğretmen geçelim
formatörlük yaptım ne olduğunu çok iyi bilirim sorumluluk yok
idarecilik yaptım sorumluluk çok
meslek lisesi öğretmenlik yaptım

haa sen finlandiyamı almanyamı dersin bilemem ama türküyede hepsini yaptım :++: :++:

Evet belki formatörden fazla olmalı ekdersleri. Lakin gelin görün ki sayılan sebeplerden ötürü müdür yardımcıları yapmadıklarını bırakmazlar formatöre. Rehber öğretmen de arada kaynar sayemizde.

bi defa başkasının işini kötüleyerek kendine pay çıkarmak ne kadar doğru.

her müdür yardımcısının kendi odası, okula göre görev dağılımı, sorumluluğu bellidir. ayrıca en azından müdür olabilmek için ön koşullardan biridir ve kendince bir karizması vardır.
formatörlerin belli bir görevi, mesleki geleceği yoktur ve karizması en değersiz öğretmendir, her müdür, müdür yard. her öğretmen, hatta her öğrenci tarafından memurdan daha değersiz görünmektedir. bu durumda psikolojik zorluğuda göz önüne alarak formatör öğretmenlerin daha fazla ücret alması gerekmektedir. 8)

yuci81' Alıntı:
Bu adaletsizliği düzeltin lütfen!
Milli Eğitim Bakanlığı’na;
Okullarda herhangi bir resmî sorumluluğu olmayan, 08:00-14:00 veya 09:00-15:00 arası çalışan Rehber Öğretmenler ve Formatör Öğretmenler;
-07.30-18.30 arası mesai yapan,
-Haftada en az 6 saat derse giren,
-Dersi boş olan sınıfların dersine giren,
-Haftada en az bir gün nöbet tutan,
-Yerine göre hafta sonu ve akşamları da okula gelen,
-Okulun bütün sorumluluğunu üzerinde taşıyan Okul Müdür Yardımcıları ile aynı ek ders ücretini almaktadır. Adalet bunun neresindedir?
Lütfen bu adaletsizliği bir an önce düzeltin. İsmi mahfuz

Kaynak: http://www.turkiyegazetesi.com.tr/makaledetay.aspx?ID=532067

bunları müdür yardımcıları mı yapıyomuş. Çok güldüm. kendi derslerine girseler de sonra boş derse girdiklerini görsek :D

Değerli arkadaşlar, baştan sona şu yorumları okuyunca öğretmenlerin neden hiçbir iş halledemediğini iyice öğrenmiş oldum. Öğretmen ile şef, memur, şube müdürü, polis, doktor vs. meslekler ile ek ödeme, ek ders, döner sermaye kıyaslaması yaparız. Oysa ki kendi içimizde bile birbirimize tahammülümüz yok. Ani bu arkadaşın verdiği örnekte rehber öğretmeninin ne alakası var. Ben de bir bilgisayar öğretmeni olarak size beğenmiyorsan istifa et diyenlere sende formatör olacağına rehber öğretmen olsaydın desem haksız sayılır mıyım? Ben meb de bürokrat olsam ve öğretmenler arasındaki bu çekişmeleri bilsem hiç ciddiye almam :? Zaten de böyle yapmıyorlar mı? Bize müstehak...

Müdür yardımcısı, formatör vs değilim hocam. Meslek lisesinde "bilgisayar öğretmenliği"mi yapıyorum. ilköğretimde de çalıştım yani zorluğunu bilirim.
huseyinm' Alıntı:
Konuyu açan hocam, sen kendi adına sorun yaşıyorsan bırak
ben formatör öğretmenim senin dediklerinin tam tersi benim okulumda sabah 7.30 akşam 17.20 ben okuldayım
okulun her işiyle idarenin her işiyle ben uğraşıyorum
boş derslere ben giriyorum
23 nisan 19 mayıs her etkinliğe ben koşturuyorum
müd yardımcısı benimle aynı maaşı alıyor adaletmi bu şimdi

buna ne dersin tek çalışan sen değilsin ayrıca burayada genelleme yaparak mesaj yazma

Müdür yardımcısı, formatör vs değilim hocam. Meslek lisesinde "bilgisayar öğretmenliği"mi yapıyorum. ilköğretimde de çalıştım yani zorluğunu bilirim.

huseyinm' Alıntı:
adam bide seçkin üyeymiş bu kadar yazı yazıldı bi cevap yazmaya cesareti yok

Ben yazsam niye kendi ismimi saklayım di mi?
Tuna54^' Alıntı:
huseyinm' Alıntı:
Konuyu açan hocam, sen kendi adına sorun yaşıyorsan bırak
ben formatör öğretmenim senin dediklerinin tam tersi benim okulumda sabah 7.30 akşam 17.20 ben okuldayım
okulun her işiyle idarenin her işiyle ben uğraşıyorum
boş derslere ben giriyorum
23 nisan 19 mayıs her etkinliğe ben koşturuyorum
müd yardımcısı benimle aynı maaşı alıyor adaletmi bu şimdi

buna ne dersin tek çalışan sen değilsin ayrıca burayada genelleme yaparak mesaj yazma

Hocam arkadaş bir site haberininin linkini taşımış kendi düşüncelerini yazmamış.

Dünden bugüne Tecrübeli Üye olmuşum :lol: 7-24 BBnette olamayacağımdan cevap yazamadım, kusura bakmayın.
huseyinm' Alıntı:
adam bide seçkin üyeymiş bu kadar yazı yazıldı bi cevap yazmaya cesareti yok

iyide niye kimse formatörlüğün 8:00- 14:00 olduğuna bişey dememiş anlamadım.. formatörlük saatleri bu saatlere göre yeniden düzenlendi de benim mi haberim yok. formatörlük zaten 8:00- 17:00 arası değilmi arkadaşlar.. möüdür yardımcımızın önce bunu idrak etmesi gerekmez mi??

yuci81' Alıntı:
Bu adaletsizliği düzeltin lütfen!
Milli Eğitim Bakanlığı’na;
Okullarda herhangi bir resmî sorumluluğu olmayan, 08:00-14:00 veya 09:00-15:00 arası çalışan Rehber Öğretmenler ve Formatör Öğretmenler;
-07.30-18.30 arası mesai yapan,
-Haftada en az 6 saat derse giren,
-Dersi boş olan sınıfların dersine giren,
-Haftada en az bir gün nöbet tutan,
-Yerine göre hafta sonu ve akşamları da okula gelen,
-Okulun bütün sorumluluğunu üzerinde taşıyan Okul Müdür Yardımcıları ile aynı ek ders ücretini almaktadır. Adalet bunun neresindedir?
Lütfen bu adaletsizliği bir an önce düzeltin. İsmi mahfuz

Kaynak: http://www.turkiyegazetesi.com.tr/makaledetay.aspx?ID=532067
Değişelim o zaman :) ( Bu isteklerde bulunun arkadaş sanırım formatör öğretmenlerin 8-5 çalıştığını bilmiyor :) )

SEVGİLİ YUCİ81 KARDEŞİM..

AZ DAHA ÇALIŞIP REHBER ÖĞRETMEN VEYA FORMATÖR ÖĞRETMEN OLAYDIN EYİYDİ

MEMNUN DEĞİLSEN İSTİFA ET ÖĞRETMENLİĞE DÖN, SENDE YARIM GÜN ÇALIŞ FULL EK DERS AL PAŞA..

İSMİ MAHFUZ KARDEŞİM BENİM.. ŞİMDİ ÇOK ÜZÜLDÜM MÜDÜR YARDIMCILARINA :puhaha:

Anadolu Ticaret Meslek Lisesi Bilgi İşlem mezunuyum. Bilenler bilir. BÖTE bilgi işlem bölümü mezunlarına alan dışıydı. Bilmeden iyilik yapmışlar zamanında bize. 24 tercihimi alan içinde dolduramamıştım ama yine de ilk tercihime (esef) gitmiştim.

ÖNEMLİ NOT: Bu konuda paylaştığım yazıyı BEN YAZMADIM. Okuduğum gazetede gördüm ve "forumumuzda" paylaşmak istedim. Sanki ben yazmışım gibi davranan forum üyelerine teessüften başka bir şey edemiyorum. Anlayana.
erkutalp' Alıntı:
SEVGİLİ YUCİ81 KARDEŞİM..

AZ DAHA ÇALIŞIP REHBER ÖĞRETMEN VEYA FORMATÖR ÖĞRETMEN OLAYDIN EYİYDİ

MEMNUN DEĞİLSEN İSTİFA ET ÖĞRETMENLİĞE DÖN, SENDE YARIM GÜN ÇALIŞ FULL EK DERS AL PAŞA..

İSMİ MAHFUZ KARDEŞİM BENİM.. ŞİMDİ ÇOK ÜZÜLDÜM MÜDÜR YARDIMCILARINA :puhaha:

yazılarını nerenizle okyorsunuz anlamadım.
adam teknik öğretmenim diyor.hala adama sanki müdür yardımcısıymış da kendi isteklerini paylaşıyormuş gibi cevap yazıyorsunuz :D

Müdür Yardımcıları genelde memur tipli arkadaşlardır. Amaçları genelde müdürlük olup, müdür olduklarında da aynen kendilerine davranıldığı gibi yardımcılarına davranırlar. Sistemli ve düzenli iş yaparlarsa her çalışan gibi çok rahat ederler kanımca.

Formatörle iyi geçinmeleri hem formatöre hem de kendisine faydadır.

Adalet ararken de küçük sevimli okulunuzdan değil genelden arayınız hatlar biraz meşgul oluyo :)

Söz meclisten dışarı tanıdığım 20 müdür yardımcısından 15 tanesi tırı vırı :)

Hayırlı işler

Kendisi müdür yardımcısı veya değil ilk mesajı bizim anladığımız şekilde anlaşılıyor. Ayrıca müdür yardımcısı değilse ozaman gereksiz bir konu açmış ve bukadar uzamış.

ya müdür yardımcısı olurken artık derse de girmeyiz yatarız diye sınava girip olmadılarmı müdrü yardımcısı şimdi birde yakınıyorlar ha. 2010 daki sınava 90 bin öğretmen başvurmuş idareci olmak için neredeyse her 6 kişiden biri idareci olmak isterken bu biraz saçma olmuş

Yuci81 hocam bir türlü derdini anlatamadın adamlara (: Adam gördüğü bir haberi paylaşmış sadece. ilk paylaşımında da diğer paylaşımlarında da ne söylemek istediği gayet net bir şekilde anlaşılıyor.

Geri