sen hayalgücünü zorla bakalım hocamblue123' Alıntı:hocam sen hayalmisin gerçemisin...idarenin olmadığı bir okul düşün..şakamısın gerçekmisin
ne yani hocam müdür mü zaptediyor öğrencileriblue123' Alıntı:hocam ben 5 yıldır meslek lisesinde çalışıyorum .gelde gör bakalım öğrencileri ve daha sonra istersen sen zorla bakalım hayalgücünü uhaha: uhaha:
:+1:selim42' Alıntı:bence gereksiz bi tartışma..
üniversite hocam derdi ki öğretmen vardır 10 bin versen az öğretmen vardır asgari ücret bile çok fazla..
çoğaltabiliriz formatör rehber müdür yrdcısı
hatta okul vardır her işi öğretmen yapar okul vardır her işi idareci yapar...
bu arada bi aylık taze müdür yardımcısıyım.. 1 ay önce 50 saat derse giriyordum.. şu an ki kadar yorulmuyordum.
bazı arkadaşlar varmı diye sormuş ben şu anda 7:30 17:30 öğle arasız kesintisiz. çalışıyorum. nöbet günü 7:30 19:40
yuci81' Alıntı:Bu adaletsizliği düzeltin lütfen!
Milli Eğitim Bakanlığı’na;
Okullarda herhangi bir resmî sorumluluğu olmayan, 08:00-14:00 veya 09:00-15:00 arası çalışan Rehber Öğretmenler ve Formatör Öğretmenler;
-07.30-18.30 arası mesai yapan,
-Haftada en az 6 saat derse giren,
-Dersi boş olan sınıfların dersine giren,
-Haftada en az bir gün nöbet tutan,
-Yerine göre hafta sonu ve akşamları da okula gelen,
-Okulun bütün sorumluluğunu üzerinde taşıyan Okul Müdür Yardımcıları ile aynı ek ders ücretini almaktadır. Adalet bunun neresindedir?
Lütfen bu adaletsizliği bir an önce düzeltin. İsmi mahfuz
Kaynak: http://www.turkiyegazetesi.com.tr/makaledetay.aspx?ID=532067
huseyinm' Alıntı:Konuyu açan hocam, sen kendi adına sorun yaşıyorsan bırak
ben formatör öğretmenim senin dediklerinin tam tersi benim okulumda sabah 7.30 akşam 17.20 ben okuldayım
okulun her işiyle idarenin her işiyle ben uğraşıyorum
boş derslere ben giriyorum
23 nisan 19 mayıs her etkinliğe ben koşturuyorum
müd yardımcısı benimle aynı maaşı alıyor adaletmi bu şimdi
buna ne dersin tek çalışan sen değilsin ayrıca burayada genelleme yaparak mesaj yazma
huseyinm' Alıntı:adam bide seçkin üyeymiş bu kadar yazı yazıldı bi cevap yazmaya cesareti yok
Tuna54^' Alıntı:huseyinm' Alıntı:Konuyu açan hocam, sen kendi adına sorun yaşıyorsan bırak
ben formatör öğretmenim senin dediklerinin tam tersi benim okulumda sabah 7.30 akşam 17.20 ben okuldayım
okulun her işiyle idarenin her işiyle ben uğraşıyorum
boş derslere ben giriyorum
23 nisan 19 mayıs her etkinliğe ben koşturuyorum
müd yardımcısı benimle aynı maaşı alıyor adaletmi bu şimdi
buna ne dersin tek çalışan sen değilsin ayrıca burayada genelleme yaparak mesaj yazma
Hocam arkadaş bir site haberininin linkini taşımış kendi düşüncelerini yazmamış.
huseyinm' Alıntı:adam bide seçkin üyeymiş bu kadar yazı yazıldı bi cevap yazmaya cesareti yok
Değişelim o zaman ( Bu isteklerde bulunun arkadaş sanırım formatör öğretmenlerin 8-5 çalıştığını bilmiyor )yuci81' Alıntı:Bu adaletsizliği düzeltin lütfen!
Milli Eğitim Bakanlığı’na;
Okullarda herhangi bir resmî sorumluluğu olmayan, 08:00-14:00 veya 09:00-15:00 arası çalışan Rehber Öğretmenler ve Formatör Öğretmenler;
-07.30-18.30 arası mesai yapan,
-Haftada en az 6 saat derse giren,
-Dersi boş olan sınıfların dersine giren,
-Haftada en az bir gün nöbet tutan,
-Yerine göre hafta sonu ve akşamları da okula gelen,
-Okulun bütün sorumluluğunu üzerinde taşıyan Okul Müdür Yardımcıları ile aynı ek ders ücretini almaktadır. Adalet bunun neresindedir?
Lütfen bu adaletsizliği bir an önce düzeltin. İsmi mahfuz
Kaynak: http://www.turkiyegazetesi.com.tr/makaledetay.aspx?ID=532067
erkutalp' Alıntı:SEVGİLİ YUCİ81 KARDEŞİM..
AZ DAHA ÇALIŞIP REHBER ÖĞRETMEN VEYA FORMATÖR ÖĞRETMEN OLAYDIN EYİYDİ
MEMNUN DEĞİLSEN İSTİFA ET ÖĞRETMENLİĞE DÖN, SENDE YARIM GÜN ÇALIŞ FULL EK DERS AL PAŞA..
İSMİ MAHFUZ KARDEŞİM BENİM.. ŞİMDİ ÇOK ÜZÜLDÜM MÜDÜR YARDIMCILARINA uhaha: