Müdür Yardımcılarının istekleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yuci81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
yuci81' Alıntı:
Bu adaletsizliği düzeltin lütfen!
Milli Eğitim Bakanlığı’na;
Okullarda herhangi bir resmî sorumluluğu olmayan, 08:00-14:00 veya 09:00-15:00 arası çalışan Rehber Öğretmenler ve Formatör Öğretmenler;
-07.30-18.30 arası mesai yapan,
-Haftada en az 6 saat derse giren,
-Dersi boş olan sınıfların dersine giren,
-Haftada en az bir gün nöbet tutan,
-Yerine göre hafta sonu ve akşamları da okula gelen,
-Okulun bütün sorumluluğunu üzerinde taşıyan Okul Müdür Yardımcıları ile aynı ek ders ücretini almaktadır. Adalet bunun neresindedir?
Lütfen bu adaletsizliği bir an önce düzeltin. İsmi mahfuz

Kaynak: http://www.turkiyegazetesi.com.tr/makaledetay.aspx?ID=532067

şimdiye kadar üzerinden kapı kiltlenen müdür yardımcısı gördünüz mü? Ha anahtarı var açar dediğinizi duyar gibiyim. Okulda müdür ve müdür yardımcısı dönüşümlü olarak erken çıkıyorlar. Son bir ay içinde2 defa üzerimden kapıyı kilitleyip çıkmışlar. Artık okulu ben kapatıyorum.

Sınıf Öğretmeni olup müdr yrd olan arkadaşlar var veya formatör.
Ama sınıf öğretmeni olup kurs yapan öğretmenler 15+ kurs ekdersi alıyorlar mdr yrd gerçekten az alıyor.
formatörlükte aynı şekilde.
Ne taraftan bakıldığına bağlı herkes şikayet edebiir veya diğer kişiler daha güzel görünebilir.
Müdürlerin bakış acısına örnek olarak ta
Daha önce paylaşmıştım
Mdr dedi ki "Bilgisayar öğretmenlerini memur yapacaksın" diye
Bende Bilgisayar öğretmenlerinden yapsalar yapsalar MÜDÜR yaparlar En azından bilgisayar Kullanmayı biliyorlar diye.

Anlamak istemeyen yine de anlamıyor hocam. Diyecek daha fazla bir sözüm yok :(
Tuna54^' Alıntı:
Yuci81 hocam bir türlü derdini anlatamadın adamlara (: Adam gördüğü bir haberi paylaşmış sadece. ilk paylaşımında da diğer paylaşımlarında da ne söylemek istediği gayet net bir şekilde anlaşılıyor.

Geri