arkadaşlar şu an o kadar sinirliyim ki ellerim titriyor. sabah okula girer girmez müdür yardımcısı falanca sınıfta falanca öğrenci var senin dersinden kalıyormuş onu geçir dedi.bende hocam o öğrenci geçmeyi haketmiyor kalacak dedim. öğrencide bütün bi yıl ömrümü tüketen öğrencilerden biri.defalarca uyarmama rağmen uslanmamış, dersle alakası olmayan, sınıfın huzurunu bozan bir öğrenci.her iki yazılıdan da zayıf almış. ben öyle söyleyince adam direkt senin yüksek lisans danışman hocan kim diye sordu. -bu arada ben yüksek lisans yapıyorum ve bu dönem bitiyo inşallah. çok yakında tez sunumum var.-ben bi şaşırdım önce.sonra falanca hoca dedim.niye sordunuz dedim ee sende yüksek lisanstan geçemezsin o zaman deyince benim tepem attı. yani ben bu öğrenciyi geçirmezsem siz de benim tezimi geçirtmeyeceksiniz doğru mu anladım dedim. onaylar gibi kafasını sallayınca elinden geleni ardına koyma. ben bu öğrenciyi geçirmiyorum yapabileceğin ne varsa yap dedim.adam bana şantaj yaptı resmen ya. yediremiyorum kendime.ben bu konuda ne yapabilirim arkadaşlar.bu adam iki gün öncede başka bi öğrenci için aynı şeyi istedi benden.öğrencinin babası okul aile birliğindeymiş. adama çok işi düşüyormuş.ya böyle saçma bi şey olabilirmi. şu an sağlıklı düşünemiyorum.bu yaptığı yanına kalmamalı.ben hayatımda böyle bi yüzsüzlük görmedim ya.