müdür yardımcısı sizin amiriniz değil. hiç bir dediğini yapmayın. siz değil o sinir olsun. siz keyfinize bakın.
hocam mdr yardımcısı sizden neler istiyor iş olarak? buraya yazar mısınız?Şu anda benle direk iletişim kurmadığı haber gönderdiği için yapmıyorum işlerini. Zaten söylediği şeyler de bizim görev tanımımızla alakası olmayan şeyler. Amaç beni yıldırmak zaten.
Hocam peki 2 katı ücreti alarak dyk kursu veren ögretmenler yapması gerekmez mi. Ne alakası var sizinle. Kurs listelerini dyk dan sorumlu idareci deneme sınav sorularını da dyk veren ögretmen yapacak. Bunlar net. O yüzden gerçekten saçma imiş.Mesela dyk kurs listeleri, deneme sınavı soruları yazma, vb. Ama sorun verdiği işlerden öte iletişim şekli. Yapmak zorundaymışsın gibi başkasıyla haber göndermesi. İletişim kurmuyor ve sen yapmak zorundaymışsın gibi davranıyor. Bu arada şimdiye kadar hep yardım ettim kendisine. Ama şu anda tavrından ötürü yapmadım. Aradığımda açmıyor telefonunu mesela.
müdür destekçiniz olması güzel bir durum.ama çokda güvenmeyin size destek olsa bunları yaşamazsınız zaten. onlar birbirini daha çok tutar size sizi över ama arkanızdan atabilirler.siz kendi işinizi yapın işiniz dışındakini de yapmazsınız o size kalmış bir durum.sizinle direk iletişim kurmasını belirtinBen artık umursamama ve duymama durumuna geçtim. Kendisi bana gelip birşey derse resmi yazı ile istemesini söyleyeceğim. İşimi fazlasıyla yaptığım için içim rahat. Bu arada iyi ki özelde çalışmıyorum. Allah özelde çalışanlara sabır versin. Müdürümün de arkamda olması beni rahatlatıyor tabi.
bir öğretmenimiz sınıfıyla ilgili yaptığı etkinlikleri okul sitesinde paylaşalım dedi, öğrencilerin yüzü görünüyor etkinlikte, veli izin belgelerini ayarlayın, veliden izin alın yükleyeyim dedim. 1,5 ay oldu hâlâ gelmedi. Başka bir öğretmenimiz de etwinning yapıyor, mailimi istedi etkinlikleri okul sitesinde yayınlamak için, verdim, boş mail göndereyim de mail kayıtlı kalsın dedi, boş mail gelmedi, ondan da hâlâ bekliyorum derken geçen vazgeçtiğini söyledi.Konu uzamış ama bu sefer idareye değil de biraz da kendimize bakarak bir şey yazmak istedim. Çünkü biz bilişimciler bu gibi durumlarla hep karşılaşacağız.
Sizin olayda biraz kendimi gördüm ben. Kendimde olan bir eksiklik vardı, sizde de o var sanırım. Eksiklik derken, göreviniz olan-olmayan her şeyi yapmaya çalışıp, amirinizi (ya da iş arkadaşınızı) memnun etme çabası. Arkanızdan laf ettirmeme çabası. Belki sizin yerinize başka birisi olsaydı, idarenin isteklerine aldırış etmeyecekti, zamanında tavrını takınıp, işine huzurla devam edecekti.