Hocam dürüstçe konuşursam senin gibi öğretmenler yüzünden bu meslek yapılmıyor artık,bende yapıyorum elime alıp ne iş varsa,o kadar abartıldıki bu iş nerdeyse hizmetli duruyordu işten kaçıyor ben okulun işi aksamasın diye yapıyordum,program sırasında mikrofon kayboldu,nerdeyse hocam tekenolojik aletler siz niye kontrol etmediniz diye azar işitecektim.benim görevim deil yaparsam vicdanen yapmak istiyorum bazı öğretmenler o kadar kaypakki öğretmenler odasında mouse u müdür yardımcısı almıs lab ta zaten az var.bende öğretmenler kullanmak istediğinde hocam müdür yardımcısında 1-2 güne kadar verecekmiş dedim siz söyleyin bana dediğiniz gibi hocam erken verir,bir Allah'ın kulu gidip demedi,sadece bana söyleyebildiler.bana hocam yapman lazım bulman lazım gibi şeyler söylüyorlar.ngunaslancan' Alıntı:zibula hocama aynen katılıyorum, tabiki haklarımız var kendimizi ezdirmeyeceğiz, ama anlattığınız olayda müdür yardımcısının tavrı yanlış olabilir belki ama bir bilgisayarda problem çıkınca da onu çözmek gerek bence bukadarlık bi durum için bilgisayarcı çağırmak yanlış diye düşünüyorum. zibula hocamın dediği gibi 1. sınıf öğrencisi altına yapınca sınıf öğretmeni benim işim değil ben ilgilenmem diyor mu? gerekirse çocuğun üzerini bile değişiyor. Kendi çocuğunuzun başına böyle bir durum gelse ve öğretmeni benim işim değil ilgilenmem dese kızarsınız. ben elimde tornavida çok gezmişimdir koridorda. bilgim yettiğince herşeyi yaparım, kasa da temizlerim projeksiyon da bağlarım, sizin tavrınızla alakalı bir durum, sizin fedakarca davrandığınızı farkettiklerinde onların da tavrı değişiyor mecburmuşsunuz gibi davranmıyorlar, yapabilir misiniz uygunsanıza dönüşüyor cümleler... zor gelmesin arkadaşlar... benim okulumda 50 bilgisayar var hergün birsürü problemle uğraşıyorum, ama zor gelmiyor, işini sevmekle alakalı... daha doğrusu işimizin word excel öğretmekten ibaret olamdığını düşünüyorum...
KİM BENİ ELEŞTİRİRSE ELEŞTİRSİN BENİM GÖREV TANIMIM ASKER,POLİS,HAKİM DE OLDUĞU GİBİ YAZILI DEVLETTEN İYİMİ BİLECEKSİNİZ.SİZLER YAZILDIĞI HALDE FAZLADAN İŞİ GÖREVİNİZMİŞ GİBİ YAPTIĞINIZ İÇİN BUNLAR TERBİYESİZLİK YAPIYOR DİĞER ARKADAŞLARA YOKSA BEN İNANMIYORUM.BİRİNDEN BİŞEY İSTEYECEN DE MÜDÜR DİYECEKTE BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİ YAPMAYACAK,HİZMETÇİLİK YAPMAK İSTEYEN BUYURSUN YAPSIN BİZİ KARIŞTIRMASIN.