Mühendislik Tamamlama Sınavı Soruları Yayınlandı

Kodla Büyü
Sorular milletin abartıp aradan cımbızla çektiği kadar zor değilmiş. 60-70 netin üstüne çıkan bayağı olur kanımca. İnş. arkadaşların gönlünce olur.

hocam millet soruların zorluğundan değil UZUNLUĞUNDAN şikayetçiydi. okumaktan cevaplamaya fırsat kalmadı. birde çözümü uzun soru adedi fazlaydı.

Şimdi anladınızmı türk mühendislerin yaptıkları köprünün ilk yağmurda neden yıkldığını önünden kamyon geçen apartmanın neden çöktüğünü....

Re: Ynt: Mühendislik Tamamlama Sınavı Soruları Yayınlandı

Karanlığa sövecine kalkıp bir mum yak. Duyu81 sen mühendis ol yıkılmayan köprüler bozulayan yollar yap...

duyu81' Alıntı:
Şimdi anladınızmı türk mühendislerin yaptıkları köprünün ilk yağmurda neden yıkldığını önünden kamyon geçen apartmanın neden çöktüğünü....
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az....

duyu81' Alıntı:

duyu81: TEF mezunlarına mühendislik tamamlama hakkı verilmiş
TEF'li: Bana ne?
duyu81: Ama Sen TEF mezunu değil misin? Seni ilgilendiriyor
TEF'li: Sana ne?

duyu81: TEF mezunlarına mühendislik tamamlama hakkı verilmiş
TEF'li: Bana ne?
duyu81: Size verilmiş armut nasıl bana ne.. Sen TEF mezunu değil misin? Seni ilgilendiriyor
TEF'li: Sana ne?

beyin-bedava_152184.jpg

o soruları alıp 120 dakikada cevaplayın ve dürüstçe kaç doğru yapabildiğinize bakın. sorunun kolaylığından ziyade sürenin azlığından yakınılmıştı.

soruları görünce canım sıkıldı ya meğer düşündüğümden daha kötü geçmiş :(

Kimse demediki sorular çok zordu çözmesi imkansızdı diye. Soruların hepsi de çözülecek sorulardı şayet zaman yetseydi.
Herkesin ortak sıkıntısı zaman oldu zaten...

bi de şöyle bi durum var arkadaşlar üst üste sayısal soru çöz çöz bi yerde artık işlem yetin dumura uğruyo.ki herkesin söylediği gibi süre cidden yetmedi. :sleep:

BaRBaRYaN' Alıntı:
hocam millet soruların zorluğundan değil UZUNLUĞUNDAN şikayetçiydi. okumaktan cevaplamaya fırsat kalmadı. birde çözümü uzun soru adedi fazlaydı.
Bence siz uzak kaldığınız için öyle gelmiş hocam. Ben 7 yıldır lisedeyim, soru çözmeyide hemen hemen hiç bırakmadım çocukların çözemedikleri sorualrı çözüyorum. Evet, bazı sorualr gerçekten zaman isteyen türden ama diğer sorulardan kazanılacak zaman göz önüne alındığında zamanın ifade edildiği kadar kıt olduğunu düşünmüyorum. Ki dediğim gibi göreceksiniz netleri 60-70 üstünde bayağı kişi çıkacaktır.

dfht' Alıntı:
by_rebel' Alıntı:
duyu81' Alıntı:
Lüzumsuz

:+1:

Lüzumsuz diyen arkdaşlar bana cevap verebilmek haytlarından çok değerli vakilerini ayırıp yüzlerce mesaj yazdı...Çokda luzümsuz değilim be yahu...intelin korkulu rüyası amd nin kabusu atölyede menemen yapan tefli :cry: kardeşlerim

lüzumsuz insanlara vakit ayıracak kadar vaktim var. evet seni dinliyorum derdini anlat derman olalım bak bu iyliği de herkes yapmaz :D

dfht' Alıntı:
lüzumsuz insanlara vakit ayıracak kadar vaktim var. evet seni dinliyorum derdini anlat derman olalım bak bu iyliği de herkes yapmaz :D

teşekkür ederim birden heyacan yaptım bi dakka bi kendimi toparlimm

zulfikar1985' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:
Bence siz uzak kaldığınız için öyle gelmiş hocam. Ben 7 yıldır lisedeyim, soru çözmeyide hemen hemen hiç bırakmadım çocukların çözemedikleri sorualrı çözüyorum. Evet, bazı sorualr gerçekten zaman isteyen türden ama diğer sorulardan kazanılacak zaman göz önüne alındığında zamanın ifade edildiği kadar kıt olduğunu düşünmüyorum. Ki dediğim gibi göreceksiniz netleri 60-70 üstünde bayağı kişi çıkacaktır.

haklısın hocam, bu sorulara süre de yeterdi. ama yıllardır soru çözmezsen olacağı budur işte. ayrıca yanlış doğruyu götürmüyor muydu? bu çok yanlıştı işte. zaten tek sınavla kimseyi mühendis yapmayacaklar rahat olun.

zulfikar1985' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:
gerçekten böyle mi düşünüosunuz? çok mu kötü yaptım ben? :cry:

zulfikar1985' Alıntı:
Sorular milletin abartıp aradan cımbızla çektiği kadar zor değilmiş. 60-70 netin üstüne çıkan bayağı olur kanımca. İnş. arkadaşların gönlünce olur.
sana zahmet 120 dakika süre ayır kendine bir çöz bakalım ondan sonra konuş.60-70 i önce bir kendin geç de görelim...hodri meydan...

zulfikar1985' Alıntı:
BaRBaRYaN' Alıntı:

uzak kalmakla ilgisi yok yeni mezun ve kpss'ye çalışan birçok arkadaşım da sürenin yetmediğinden şikayetçiydi. sorulara şöyle bir göz atarak anlaşılacağını sanmıyorum.

Geri