mustafa1449
Aktif Üye
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az....duyu81' Alıntı:Şimdi anladınızmı türk mühendislerin yaptıkları köprünün ilk yağmurda neden yıkldığını önünden kamyon geçen apartmanın neden çöktüğünü....
duyu81' Alıntı:Şimdi anladınızmı türk mühendislerin yaptıkları köprünün ilk yağmurda neden yıkldığını önünden kamyon geçen apartmanın neden çöktüğünü....
Lüzumsuzduyu81' Alıntı:Şimdi anladınızmı türk mühendislerin yaptıkları köprünün ilk yağmurda neden yıkldığını önünden kamyon geçen apartmanın neden çöktüğünü....
by_rebel' Alıntı:Lüzumsuzduyu81' Alıntı:Şimdi anladınızmı türk mühendislerin yaptıkları köprünün ilk yağmurda neden yıkldığını önünden kamyon geçen apartmanın neden çöktüğünü....
duyu81' Alıntı:Sayenizde piyasaya yeni bir terim girecek..." orjinal mühendis" ... orjinal misin... yok abi yan sanayi.
Bence siz uzak kaldığınız için öyle gelmiş hocam. Ben 7 yıldır lisedeyim, soru çözmeyide hemen hemen hiç bırakmadım çocukların çözemedikleri sorualrı çözüyorum. Evet, bazı sorualr gerçekten zaman isteyen türden ama diğer sorulardan kazanılacak zaman göz önüne alındığında zamanın ifade edildiği kadar kıt olduğunu düşünmüyorum. Ki dediğim gibi göreceksiniz netleri 60-70 üstünde bayağı kişi çıkacaktır.BaRBaRYaN' Alıntı:hocam millet soruların zorluğundan değil UZUNLUĞUNDAN şikayetçiydi. okumaktan cevaplamaya fırsat kalmadı. birde çözümü uzun soru adedi fazlaydı.
amisos55' Alıntı:duyu81' Alıntı:Sayenizde piyasaya yeni bir terim girecek..." orjinal mühendis" ... orjinal misin... yok abi yan sanayi.
senin yan sanayi insan olman gibi uhaha:
by_rebel' Alıntı:Lüzumsuzduyu81' Alıntı:Şimdi anladınızmı türk mühendislerin yaptıkları köprünün ilk yağmurda neden yıkldığını önünden kamyon geçen apartmanın neden çöktüğünü....
dfht' Alıntı:by_rebel' Alıntı:Lüzumsuzduyu81' Alıntı:Şimdi anladınızmı türk mühendislerin yaptıkları köprünün ilk yağmurda neden yıkldığını önünden kamyon geçen apartmanın neden çöktüğünü....
:+1:
dfht' Alıntı:lüzumsuz insanlara vakit ayıracak kadar vaktim var. evet seni dinliyorum derdini anlat derman olalım bak bu iyliği de herkes yapmaz
zulfikar1985' Alıntı:Bence siz uzak kaldığınız için öyle gelmiş hocam. Ben 7 yıldır lisedeyim, soru çözmeyide hemen hemen hiç bırakmadım çocukların çözemedikleri sorualrı çözüyorum. Evet, bazı sorualr gerçekten zaman isteyen türden ama diğer sorulardan kazanılacak zaman göz önüne alındığında zamanın ifade edildiği kadar kıt olduğunu düşünmüyorum. Ki dediğim gibi göreceksiniz netleri 60-70 üstünde bayağı kişi çıkacaktır.BaRBaRYaN' Alıntı:hocam millet soruların zorluğundan değil UZUNLUĞUNDAN şikayetçiydi. okumaktan cevaplamaya fırsat kalmadı. birde çözümü uzun soru adedi fazlaydı.
gerçekten böyle mi düşünüosunuz? çok mu kötü yaptım ben? :cry:zulfikar1985' Alıntı:Bence siz uzak kaldığınız için öyle gelmiş hocam. Ben 7 yıldır lisedeyim, soru çözmeyide hemen hemen hiç bırakmadım çocukların çözemedikleri sorualrı çözüyorum. Evet, bazı sorualr gerçekten zaman isteyen türden ama diğer sorulardan kazanılacak zaman göz önüne alındığında zamanın ifade edildiği kadar kıt olduğunu düşünmüyorum. Ki dediğim gibi göreceksiniz netleri 60-70 üstünde bayağı kişi çıkacaktır.BaRBaRYaN' Alıntı:hocam millet soruların zorluğundan değil UZUNLUĞUNDAN şikayetçiydi. okumaktan cevaplamaya fırsat kalmadı. birde çözümü uzun soru adedi fazlaydı.
sana zahmet 120 dakika süre ayır kendine bir çöz bakalım ondan sonra konuş.60-70 i önce bir kendin geç de görelim...hodri meydan...zulfikar1985' Alıntı:Sorular milletin abartıp aradan cımbızla çektiği kadar zor değilmiş. 60-70 netin üstüne çıkan bayağı olur kanımca. İnş. arkadaşların gönlünce olur.
zulfikar1985' Alıntı:Bence siz uzak kaldığınız için öyle gelmiş hocam. Ben 7 yıldır lisedeyim, soru çözmeyide hemen hemen hiç bırakmadım çocukların çözemedikleri sorualrı çözüyorum. Evet, bazı sorualr gerçekten zaman isteyen türden ama diğer sorulardan kazanılacak zaman göz önüne alındığında zamanın ifade edildiği kadar kıt olduğunu düşünmüyorum. Ki dediğim gibi göreceksiniz netleri 60-70 üstünde bayağı kişi çıkacaktır.BaRBaRYaN' Alıntı:hocam millet soruların zorluğundan değil UZUNLUĞUNDAN şikayetçiydi. okumaktan cevaplamaya fırsat kalmadı. birde çözümü uzun soru adedi fazlaydı.