memnun olmak için kendime aylık 1500 -2000 TL emekli maaşı alanları örnek almaya çalışıyorum senden daha kötü durumda olanlar var diyorum yine de olmuyor zaten memnun olmak için hiç bir masrafınızın olmaması lazım, özellikle de kendiniz hastaysanız ya da ailenizde kanser gibi, sma gibi hastalıkları olanlar varsa sigortanız adam akıllı tedavi masraflarını karşılamıyorsa ideallerinizi gerçekleştirmek ve böylece kendinizi gerçekleştirmek amacıyla iş dünyasında değeri olan mesleki eğitimler almak istiyorsanız, teknolojik gelişmelere ayak uydurabilmek istiyorsanız bu maaşın size hiçbir faydası olmaz, yok ben küçük bir dünya istiyorum, hayatımda yenilik filan istemiyorum derseniz, bunların hepsini bir kenara bırakalım aldığımız maaşın çoluk çocuğumuzun iyi beslenmesine de yetmeyeceğini görüyorum maalesef, çünkü sağlıklı büyüyebilmek için her hafta hakikisinden balık, kırmızı et, bol vitaminli meyveler yemesi gereken çocuklar bu maaşla ancak kuru ekmek bir de makarna yer, çarşıda pazardaki fiyatlarla hesap yapmayı becerebilenler bu gerçeği görür, benden başka da gören yok belli ki ben çok başka bir dünyada yaşıyorum.
Son düzenleme: