vadi' Alıntı:acan23' Alıntı:hocam eğer doğruysa bence çok doğru bi karar. 4 yıl okulunu okuyup herşeyini öğrenen biriyle 180 saat sıradan bi eğitim almış biri hiç bir olurmu. Malatya mem 3 yıldan az çalışana formatörlük vermiyor bu nedenle hep branşdışı formatörler var ve bu durumdan hiç kimse memnun değil. Yine bütün işlei yapan bizleriz sonuçta....
sevgili kardeşim bende branşım farklı formatörlük yapıyorum.elime su dökemezsin bilgisayar konusunda ikide birde bto mezaunları bilmem ne triblerini bırakın sanki maaşını siz veriyorsunuz merak etmewyin bi müddet sonra size tamamen devredilir formatörlük. rahat rahat çalışrsınız. ama şuna inanın ki branşı farklı olupta bu bilgisayarı iyi bilen arkadaşlarımız var. siz kabul etseniz de etmesenizde
gökalp' Alıntı:Bende böyle birşeyler duydum ama kaynagı yok...
emines hocam bu arada siz başvurmadınız mı?
Gürses44' Alıntı:Arkadaşlar 19.01.2008 tarihinde MEB bilgi edinmeye e-mail atarak konunun kanuni dayanağını sordum. MEB başvuruya olumlu notu düşmüş. İnşaallah birkaç güne kadar MEB, K.Maraş MEM'den görüş alıp bizlere bildirecek.
ares24' Alıntı:gözleri hep bilgisayar formatörlüaklerinde her kez kendi branşında görev yapsın kardeşim
hatta bazı sınıfçılar eğitici formatörlük bile yapıyorlar malesef
babadogan' Alıntı:evet ilk donem formatorluk istememistim ikinci donem istedim ve formatorluk gorevlendirmesi yapıldı. 10 gün sonra derslerin aksaması sebeb goterilerek iptal edildiği yazısı geldi...
hadoreciyame' Alıntı:bilgisayarcı arkadaşlar kusura bakmayın ama hepiniz bu konuda iyi değilsiniz..benim görev yaptığım okula 4. bilgisayar öğretmeni geldi, ne benim (mat. öğretmeniyim) kadar bilgi sahibi ve ne yazık, öğrencileri kontrol edemiyorlar...yani iş Eğitim olunca iş değişiyor. Çocukların işi msn ve oyun...okul olarak bilgisayar öğretmeni değiştirmekten bıktık..sözüm kendini geliştirmeyen ders anlatmasını bilmeyenlere (maalesef bu sayı az değil)...
ssa' Alıntı:Arkadaslar anlayamadıgım nokta neden diğer branş öğretmenleri ve sınıf öğretmenleri formatör olmak için bu kadar çabalayıp bilgisayar öğretmenlerini kötülüyorlar. Biz bu işin 4 yıllık eğitimi aldık .Hiçbir bilgisayar öğretmenin burda yazılanlar kadar kötü olduğuna inanmıyorum. BİZİM MESLEĞİMİZİ NEDEN BU KADAR KISKANIYORLAR ............İKİ RAM DEĞİŞTİRMEYLE , BİR BİLGİSAYAR FORMATLAMAYLA BEN BİLGİSAYAR ÖĞRETEBİLİR DİYEMEYİZ. BUGUN BİRÇOK LİSEDE BU İŞLERİ ÖĞRENCİLER BİLE GÖZLERİ KAPALI YAPIYOR.DİĞER BRANŞ ÖĞRETMENLERİ BUNLARI YAPIYO DİYE KENDİLERİNİ FORMATÖR BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİ OLDUKLARIMI ZANNEDİYORLAR.............
İYİ AKŞAMLAR
SEVGİLİ BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİ ARKADASLARIM
HERŞEYE RAĞMEN ÖĞRETMEN OLMAK ÇOK GÜZELDİR.
ufo60' Alıntı:BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ HAKLI OLABİLİR. AMA FORMATÖRLÜK İLE BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİNİN BİRBİRLERİNE ZARARIMI VAR ONU ANLAYAMADIM. DAYANIŞMA İÇİNDE OLMALARI GEREKMEZ Mİ. KİMSENİN EKMEĞİNİN ELİNDEN ALINDIĞI YOK. AMA NEDENSE BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ BRANŞ DIŞI FORMATÖRLERİ İSTEMİYOR. OKULLARIN BÜTÜN YÜKÜNÜ DE BENCE DİĞER BRANŞLARDA KENDİNİ YETİŞTİREN ÖĞRETMENLER KARŞILIYOR. BUNU DA BİLELİM. KİMSENİN DERSİNİ KİMSE ALMIYOR. EĞER HER YERE YETİŞEBİLECEKSE BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİ BRANŞ DIŞI FORMATÖRLERE İHTİYAÇ DUYULMAZ DI SANIRIM. DEMEK Kİ ORTADA BİR İHTİYAÇ VAR. ZATEN TOKAT DA DA SADECE BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERİNE FORMATÖRLÜK VERİLDİ. YAZ TATİLİNDE ALDIĞIMIZ EĞİTİM BOŞA GİTTİ İKİ AY SICAKTA TATİLİ BIRAKTIK KURSA GİTTİK.
golfinoo' Alıntı:ya susayım diyorum dayanamıyorum.acaba burada kaç tane Bilgisayar Formatörü diplomasına sahip arkadaş var.Arkadaşım sen Bilgisayar Öğretmenisin ben ise Sosyal Bilgiler Öğretmeni.öğretmen diyorum öğretmen.Diplomamızda öyle yazmıyor mu? yok eğer benim lisans eğitimim Formatörlük diyen varsa amenna.Devletin işini yapan sıradan memurlarız bu.ben işimi onurla ve guru duyarak yapıyorum bugün formatör yarın nerede görev verilirse.
hadoreciyame' Alıntı:bilgisayarcı arkadaşlar kusura bakmayın ama hepiniz bu konuda iyi değilsiniz..benim görev yaptığım okula 4. bilgisayar öğretmeni geldi, ne benim (mat. öğretmeniyim) kadar bilgi sahibi ve ne yazık, öğrencileri kontrol edemiyorlar...yani iş Eğitim olunca iş değişiyor. Çocukların işi msn ve oyun...okul olarak bilgisayar öğretmeni değiştirmekten bıktık..sözüm kendini geliştirmeyen ders anlatmasını bilmeyenlere (maalesef bu sayı az değil)...