alisngl' Alıntı:Arkadaşlar bu ne kin ben sınıf öğretmeniyim 10 yıldır formatörlük yapıyorum. Benim ben diyen bilgisayar öğretmenine her konuda olmasa da çok konuda kafa tutabilirim. Bu işi adam gibi yapan formatör arkadaşlara haksızlık yapmayın lütfen. Kendini kim daha iyi yetiştirebilirse onun görevlendirilmesi bence en mantıklısı. Bilgisayar öğretmeni-formatör öğretmen ayrımı yapmayın.
Ya sabır dedirttiniz sonunda helal olsun.
Hocam lütfen çocukça kafa tutmak gibi tartışmalara girmeyelim. Biz sizin bi zamanlar okuttuğunuz o ilkokullar varya işte orada böyle birbirimize kafa tutuyorduk.
Burada kimse bilgi yarıştırmıyor. kimin işini nasıl yaptıgıda acıkcası beni ilgilendirmiyor ancak gelipte bilgisayar öğretmeni arkadaşlarıma (zümredaşlarıma) kafa tutarım asarım keserim dediginizde canımız sıkılıyor.
ozaman bende sınıf öğretmeni olmak istiyorum desem. (belki bende bi çok sınıf öğretmeninden daha iyi sınıf öğretmenliği yapabilirim kimbilir...!) böyle bi hakkım olurmu? yada olsa uygun olur mu? yapıyosunuz bi ayıp bari sesinizi çıkartmayın...
Formatör olupta kimse vatan kurtarmıyor olmazsa olmaz bir iş değil bu formatörlük. bu kadar kasmayın kendinizi. ama bi okulda sınıf öğretmeninin olmaması hepimizin malumudurki olmazsa olmazdır...!!!
Emin olun benim kendi branşımda maaş karşılığımı dolduracak dersim olsa ben o dersleri bırakıpta formatörlük yapmam. yada yapsamda derslerime de girerek yaparım...!
Gidin çevrenizdeki okullara bakın bi sürü sınıf öğretmeni olmayan sınıf vardır onlar öğretmensiz dururken sizin vicdanınız rahatsa ne yapıyorsanız yapın.