bana da bizim için pek bişi yapacaklarını sanmıyorum sankidogannx' Alıntı:Formatörlük görevlendirmesi yapılıyor. Mardin meb te yazı var. Norm fazlası işine karışacaklarını pek sanmıyorum oldugu gibi bırakırlar.
boterist' Alıntı:hocam en az 2 gün meselesi gayet açık anlatılmış. sorumluluk alanı için görevlendirilen okulda da 8-17 arası okulda olunacak. Ek ders de 18 saat olarak yatırılır.
yanlız bende sıck bakmıyom bu formatörlüğe niye hamal mıyız ne kendi okulnda kal sonra başka okulun da işini yap.
geçen sene 19 unda demişti 26sında onaylanmıştı ama okul yonetimi 26 dan itibaren ödemeye basladı maalesef...agd85' Alıntı:hocam bugun gokhan hoca tüm başvurulara bakacak yarın ya da en geç ertesi gün bu haftadan başlamak üzere görevlendirmeler başlar geçen sene de böyle olmuştu. 26sında onaylanmıştı 19 undan itibaren formatör olarak görevlendirildiğimiz belirtilmişti gelen yazıda da. bu sene de yüksek ihtimal böyle olacak.
Tekrar başvuru alındı mı?boterist' Alıntı:gökhan hoca bt rehber öğretmeni ile ilgili yazıyı ilçelere gönderdik dedi. son başvurugünü çarşambaymış bakalım artık sonumuz nereye çıkar.