güle güle harcanmaz hocam ağlaya ağlaya harcanır ancak uhaha:genedrom' Alıntı:1655 lira allah güle güle harcamak nasip etsin
8/3 evli
TaHa41' Alıntı:ne bu 9/3 felan bilemedim anlatırmısnız? :?:
mutlucan' Alıntı:arkadaşlar
Memuriyet Sicil No : ????
Emekli Sicil No : doğum tarihi ile başlayan no
memuriyet sicil no nedir .. daha önce girdiğimi biliyorum.. şimdi ne yazdımsa kabul etmiyor
buraya hangi no yu giriyorsnuz
only61' Alıntı:ben 7/3...........
1660....bi gariplik var sanki ama...
7/2 evli eş çalışıyor çocuklu sendikalı...1675+33(çocuk yardımı) 1708 oldu bu ay toplam..nht268' Alıntı:7/3 evli eş çalışıyor, sendika var 1664
karakartall' Alıntı:Bizim okulun hizmetlisi var. Maaşı yaklaşık 1900 TL. Yeni artışlarla maaşım 2000'i geçer diyor. Adam ilkokul mezunu. Okulda pek bir iş de yapmıyor. Müdür de onu kapıya bekçi yaptı. Getir götür.O kadar. Benim öğretmenim, malum eğitim sürecinden geçmiş, okumak için yıllarca masraf yapmış. Aldığı maaş ortada. Neden? EŞİT İŞE EŞİT ÜCRET. Ne adalet ama.
mutlucan' Alıntı:arkadaşlar
memuriyet sicil no nedir .. daha önce girdiğimi biliyorum.. şimdi ne yazdımsa kabul etmiyor
genels2010' Alıntı:7/2 siyim + evliyim eşim çalışıyor + sendikam var
1797 net yatan
1228 ek ders
çok şükür
a-anil06' Alıntı:genels2010' Alıntı:7/2 siyim + evliyim eşim çalışıyor + sendikam var
1797 net yatan
1228 ek ders
çok şükür
7/2 yim eşim çalışıyor..1 çocuk var..sendika var..toplam 1708..aramızdaki fark nedir..sen meslek lisesinde misin hocam..
sıfırı kabul etmedi hocam..a-anil06' Alıntı:mutlucan' Alıntı:arkadaşlar
0(sıfır)
5/2 aile çocuk sendika yok 1698oziie' Alıntı:5-2 sendika + çocuk 1732 Tl