bu adam bu eğitimle bu iş ağırlığıyla bu maaşı alırsa bu hükümete oy vermesin de napsın. bunu anladım da bizim meslektaşlar nasıl oy veriyor bunu anlamadım benkarakartall' Alıntı:Bizim okulun hizmetlisi var. Maaşı yaklaşık 1900 TL. Yeni artışlarla maaşım 2000'i geçer diyor. Adam ilkokul mezunu. Okulda pek bir iş de yapmıyor. Müdür de onu kapıya bekçi yaptı. Getir götür.O kadar. Benim öğretmenim, malum eğitim sürecinden geçmiş, okumak için yıllarca masraf yapmış. Aldığı maaş ortada. Neden? EŞİT İŞE EŞİT ÜCRET. Ne adalet ama.
a-anil06' Alıntı:genels2010' Alıntı:7/2 siyim + evliyim eşim çalışıyor + sendikam var
1797 net yatan
1228 ek ders
çok şükür![]()
7/2 yim eşim çalışıyor..1 çocuk var..sendika var..toplam 1708..aramızdaki fark nedir..sen meslek lisesinde misin hocam..
pegasus777' Alıntı:7/1 eş çalışıyor / 2 çocuk (66 tl) / sendika yok/ teknik öğretmen/saymanlık kesintisi 7 lira
1843 TL
seferzafer' Alıntı:ya bizim çocuk yeni 1 aylık 33 lira yatırmışlar ayrıntıda çocuk yardımı. sizin ki de aynı mı yoksa küçük diye mi az? :scared:
a-anil06' Alıntı:seferzafer' Alıntı:ya bizim çocuk yeni 1 aylık 33 lira yatırmışlar ayrıntıda çocuk yardımı. sizin ki de aynı mı yoksa küçük diye mi az? :scared:
bnmde 25 günlük...33,09 mu ne öyle bişi..sabittir bu..bu arada 165,47 tl yi almışsındır umarım...![]()
ben bunun için evraklarımı (dilekçemi ve doğum raporumu) verdim..ama 1,5 yıldır bişi yatmadı. üstüne düşmedim bi daha.seferzafer' Alıntı:a-anil06' Alıntı:seferzafer' Alıntı:ya bizim çocuk yeni 1 aylık 33 lira yatırmışlar ayrıntıda çocuk yardımı. sizin ki de aynı mı yoksa küçük diye mi az? :scared:
bnmde 25 günlük...33,09 mu ne öyle bişi..sabittir bu..bu arada 165,47 tl yi almışsındır umarım...![]()
28 günlük bizimki de. almadım 165 lira o da ne ki?
seferzafer' Alıntı:a-anil06' Alıntı:seferzafer' Alıntı:ya bizim çocuk yeni 1 aylık 33 lira yatırmışlar ayrıntıda çocuk yardımı. sizin ki de aynı mı yoksa küçük diye mi az? :scared:
28 günlük bizimki de. almadım 165 lira o da ne ki?
şeffaf' Alıntı:ben bunun için evraklarımı (dilekçemi ve doğum raporumu) verdim..ama 1,5 yıldır bişi yatmadı. üstüne düşmedim bi daha.seferzafer' Alıntı:a-anil06' Alıntı:seferzafer' Alıntı:ya bizim çocuk yeni 1 aylık 33 lira yatırmışlar ayrıntıda çocuk yardımı. sizin ki de aynı mı yoksa küçük diye mi az? :scared:
28 günlük bizimki de. almadım 165 lira o da ne ki?![]()
şeffaf' Alıntı:ben bunun için evraklarımı (dilekçemi ve doğum raporumu) verdim..ama 1,5 yıldır bişi yatmadı. üstüne düşmedim bi daha.seferzafer' Alıntı:a-anil06' Alıntı:seferzafer' Alıntı:ya bizim çocuk yeni 1 aylık 33 lira yatırmışlar ayrıntıda çocuk yardımı. sizin ki de aynı mı yoksa küçük diye mi az? :scared:
28 günlük bizimki de. almadım 165 lira o da ne ki?![]()
yanlışlık yok hocam teknik öğretmenim...gunhkn' Alıntı:sanal_kisi' Alıntı::?sehzade84' Alıntı:8/2
eş çalışıyor çocuk yok
1749
+55 yanlışlık var
masterkartall' Alıntı:8/2 evsiz mutsuz çocuksuz sendikalı :mrgreen:
1656