30 saniyede bir kod üretiyor.Bu sürekli kod üretiyor.Normal mi?Bilgisayardan mebbise gireyim dedim.Telefondaki sürekli değişen koddan istedi yine.
e devlet ile girersen DYS sadece Dysweb olarak kullanılıyor diye biliyorum. Yani idarecilerin işine yaramayacaktır.
Bende aktivasyon kodu alamıyorum, e-Devlet üzerinden kişi bilgisi alınamadı! diyor.mebbiste şifre üret kısmında da edevlete bağlan diyor bağlanıncada bilgiler alınmadı diyip dışarı atıyor.
Profil fotoğrafından Yetkilerimi güncelle diyince düzeliyore devlet ile girersen DYS sadece Dysweb olarak kullanılıyor diye biliyorum. Yani idarecilerin işine yaramayacaktır.
30 saniyede bir kod üretiyor.
bende düzelmedi hocamProfil fotoğrafından Yetkilerimi güncelle diyince düzeliyor
Karekod okutarak girin hocam.Sorun hala devam etmekte. Giriş yapılmıyor. Aşağıdaki kodu giriyorum. Beni sayfadan atıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 72942
aynen öyle halbuki içeride yönetim kademelerinde bütün bilgilere erişebilen okul idarecileri var ki(ahlaklı namuslu şerefli olanları tenzih ederim)bilgileri okulda diledikleri gibi görüp-erişebilip diğer personellerle paylaşıyorlar (nereli olduğun(ırkçı olanlar özellikle bu tür bilgileri öğrenmek istiyorlar) evli bekar tc doğum tarihi anne baba adı vs...)neyin güvenlik önlemi bu arkadaş ya , kullanıcı adı ve şifre neden yetmiyor. 2 faktörlü dogrulama vs gerek var mı
bende sorunsuz çalışıyorKarekod çalışmıyor bende bugün. "Karekod giriş isteği oluşturulamadı" şeklinde hata veriyor.
Arkadaşlar, öncelikle e devlet ile mebbis giriş yapacaksınız. Mebbis giriş yapıldıktan sonra kişisel bilgiler müdülünden , parola oluşturma menüsü var, oradan geçiçi parola oluşturacaksınız .Mebajanda kodu verilmiyor çünkü sistem bozuk. Bu saatte denedim gene kod vermiyor, sebep yoğunluk olamaz. Bir kere de adam gibi çalışsın MEB sistemleri de bizi şaşırtsın. Çalışmayan sistemi neden canlıya alırsın, o da ayrı bir muamma.