MEB Bilgi İşlemde Çalışmak Üzere BT Öğ. Görevlendirilecektir

Kodla Büyü
Re: MEB Bilgi İşlem Grup Başkanlığında Çalışmak Üzere Bilişim Te

bakalım hocam..

Görevlendirme olacağı için hiçbir artısı olacağını zannetmiyorum. Ayrıca saydıkları özellikte olan birisi niye görevlendirilsin. Çok mantıklı gelmedi bana.

Ankarada yaşasam belki... Kadro yok birşey yok. 3 gün sonra eğitek personeli gibi tekmeyi vurdular mı yer ararız kendimize.

Bunlar ne aradıklarının farkında değil galiba?

B- ÖZEL ŞARTLAR (Tercihen)

1-İŞLETİM SİSTEMLERİ
Linux İşletim Sistemi ve Türevleri,
Windows Server İşletim Sistemi ve Türevleri
MacOSX İşletim Sistemi ve Türevleri
ESx 3.5 veya ESX4 veya ESX 5 kurulumu, yönetimi ve üzerinde sanal sunucu yönetimi

2-VERİ TABANLARI
Veri tabanı mimarisi, İlişkisel veritabanı, normalizasyon ve optimizasyonu
Veritabanı güvenliği, sorgu güvenliği, yazılım güvenliği
Oracle Veritabanı
MSSQL Veritabanı
DB2 Veritabanı
MySQL Dili
PL/SQL Programlama Dili

3-PROGRAMLAMA DİLLERİ
Nesne Tabanlı Programlama Dillerinde tecrübe sahibi ve proje geliştirmiş olmak
Yazılım güvenliği ve güvenli yazılım yaşam döngüsü konularında bilgi sahibi olmak
ASP.NET Framework 3.5, 4.0,4.5 (C# veya C++ veya Java) programlama dili
Delphi Programlama Dili
JAVA Programlama Dili
Web Servis Teknolojileri (Soap veya WSdl veya Xml veya Xslt veya Xsd)
Web Teknolojileri (DHTML veya XHTML veya CSS veya JAVASCRIPT veya Ajax veya JQuery veya ISON,REST)
Silverlight
PHP Programlama Dili
Mobil Cihaz Programlama Dilleri

4- GRAFİK/ANİMASYON
Adobe Photoshop
Adobe InDesign
Adobe Illustrator
Adobe Flash
Adobe After Effects
Adobe Premiere
Adobe Photoshop Lightroom

Sözlü sınavda kişinin beyan ettiği Özel Şartlarda yer alan niteliklerle ilgili sorular sorulacaktır.
Adaylarca işaretlenen seçeneklere göre mülakat yapılacaktır.

Açıklamalarda yazana göre bu özel şartlardan hakim olduğunuz alanları işaretleyin, ihtiyaca göre sözlü sınava çağrılacaksınız demiş.

3D Max ile AutoCad i de ekleseydiniz tamam olurdu. Daha ne kalıyor ki...
Valla sayın MEB, Oracle a hakim olsam 2000 TL Maaş + 18 Saat Ek Ders + Enflasyon Farkı Zammı :-1: ile çalışmazdım kusura bakmayın.

Hepsini bileni aramıyorlar zaten. :) kişi hangilerini biliyorum diye beyan ederse onu soracaklar.

Bu kadar şey bileceksin ve aynı maaşa daha stresli bir ortamda neden çalşacaksın ki onu anlamış değilim...

google mühendisleri dahi saydıklarının tümünü bilmiyor..
bilişimci denildiğinde meb de halk arasında yaygın olan "bilgisayarla alakalı herşeyi bilen" şeklinde anlıyor herhalde..
sorarlar adama, üniversitede ne verdiniz?
kendi çabalarımız olmasaydı girdiğimiz dersleri dahi anlatamazdık..

Şimdi görevlendirecek kimseyi bulamayıp, buraya yorum yapanları çağırırlarmış!...

Not: Ben zaten bunların hiçbirini bilmiyorum, laf olsun diye yorum yazmıştım :mrgreen:

Bunların hepsini profesyonel bilen adamı google bile bulamaz zaten ama adamlar hepsini bilende istememiş.

Birkaç maddeyi iyi düzeyde bilen bir kişi görev alabilir bence...
Şahsen Ankara dışındaki bir kişi için görevlendirme bir görev hatırına, ekstra maddi kazanç olmadan gitmenin bir anlamı da yok.

"Sözlü sınavda kişinin beyan ettiği Özel Şartlarda yer alan niteliklerle ilgili sorular sorulacaktır." demişsiniz.

Sanki benim taşıdığım şartlardaki soruları soracak kapasitede adamınız varmış gibi atıp duruyorsunuz.

Ancak ve ancak şu şartlarda anlaşabiliriz.

1 - Bana Ankara'da genel merkezde kadro vereceksiniz.
2 - Maaşım en az 5000 TL olacak.

O zaman başvuru yaparım değilse BT rehber öğretmenliğine devam eder bilgilerimi de kendime saklarım o kadar.

saygılar...

unknownrealmman' Alıntı:

1-İŞLETİM SİSTEMLERİ
ESx 3.5 veya ESX4 veya ESX 5 kurulumu, yönetimi ve üzerinde sanal sunucu yönetimi

2-VERİ TABANLARI
Oracle Veritabanı
MSSQL Veritabanı
DB2 Veritabanı
MySQL Dili
PL/SQL Programlama Dili

3-PROGRAMLAMA DİLLERİ
Yazılım güvenliği ve güvenli yazılım yaşam döngüsü konularında bilgi sahibi olmak
Delphi Programlama Dili
JAVA Programlama Dili
Web Teknolojileri (DHTML veya XHTML veya CSS veya JAVASCRIPT veya Ajax veya JQuery veya ISON,REST)
Silverlight
PHP Programlama Dili

4- GRAFİK/ANİMASYON
Adobe Photoshop
Adobe InDesign
Adobe Illustrator
Adobe Flash
Adobe After Effects
Adobe Premiere

Sözlü sınavda kişinin beyan ettiği Özel Şartlarda yer alan niteliklerle ilgili sorular sorulacaktır.

Açıklamalarda yazana göre bu özel şartlardan hakim olduğunuz alanları işaretleyin, ihtiyaca göre sözlü sınava çağrılacaksınız demiş.

Valla sayın MEB, Oracle a hakim olsam 2000 TL Maaş + 18 Saat Ek Ders + Enflasyon Farkı Zammı :-1: ile çalışmazdım kusura bakmayın.
:alkis:

Başvuru olacak mı çok merak ediyorum :)
Sözlü sınava çağırılacakların duyurusunu bekleyelim de görelim :)

Bende Şartlarımı sunuyorum..

1.5000 TL Maaş + Saat 17:00'den sonra yapılan iş için mesai ( Saati 300 TL olabilir)
2.En az 250 metre kare dublex lojman, çalıştığım iş yerini balkonumdan görebileyim
3.Benzin ikmalli En az 2012 model hususi araba..
4.İstendiğimde evde çalışılabilme imkanı ve serbest kıyafet uygulaması (sakalda dahil)

Diğer maddeleri de sizde doldurun :mrgreen: :mrgreen:

Bunlardan sadece birisine sahip bir sınıf öğretmeni tekirdağ çerkezköyde tekstil fabrikasının bilgi işlem bölümünde 4000tl maaş alıyor.
Arkadaşım mcdonaldda tost basıyor bunlardan sadece birisiyle düzce nobel ilacın network sorumlusu oldu.Babamın meşhur sözü bordrodan zengin olan var mı?

beyazkan' Alıntı:
unknownrealmman' Alıntı:

1-İŞLETİM SİSTEMLERİ

2-VERİ TABANLARI
Oracle Veritabanı
MSSQL Veritabanı
DB2 Veritabanı
MySQL Dili
PL/SQL Programlama Dili

3-PROGRAMLAMA DİLLERİ
Delphi Programlama Dili
JAVA Programlama Dili
Silverlight
PHP Programlama Dili

4- GRAFİK/ANİMASYON
Adobe Photoshop
Adobe InDesign
Adobe Illustrator
Adobe Flash
Adobe After Effects
Adobe Premiere

:alkis:

tamamen katılıyorum

Yine klasik 3 kuruşa 5 köfte. Bu alanlarda cidden kendini geliştiren adamın mebin angaryalarında ne işi olur. Ben bile öğretmenliğin yanında farklı bir iş alanı yaratmaya çalışıyorum geçen yıldan bu yana istediklerim olduğu takdirde farklı bir yola girmiş olacağım.

Sizce beni de mülakata çağırırlar mı acaba :D
bidb1.jpg
bidb2.jpg

Ben bu yazılanların hepsini yapabiliyorum, ama gözlerimden ışık çıkartamıyorum, o nasıl oluyor. :mrgreen:

Ekli dosyalar

• tosun_pasa_1_1247921726.jpg
    tosun_pasa_1_1247921726.jpg
    46.6 KB · Görüntüleme: 674
iambilisimci' Alıntı:
Görevlendirme süresi ne kadar olacakmış?

Yönetmeliğe göre merkez teşkilatı 1 yıllık görevlendirme yapabilirmiş.
Görevlendirilen öğretmenler de haftada 18 saat ekders ücreti alırmış.
1920 maaş + 630 ekders 2550 TL
öngörüm bu yönde ;)

Ben de olsam görevlendirme yaparım.Neden yeni personel alıp maaş vereğim ki?Ankara da çalışan öğretmenler için daha mantıklı bence.Uzaktaki adam düzenini bozup oraya gitmez bence.

Sayın Grup başkanımız volkan hoca hayalindeki servis elemanının özelliklerini yazmış oraya. Tahminime göre maaş +full ekders (18 saat) alınır. Bana göre tek artısı doğuda çalışıp merkeze gelmek isteyen böte ci bekar arkadaşlar için olur. Teknik öğretmenler için hiç avantajlı değil. 8-5 proje geliştirmek istesem özelde çalışırdım. MEB çoşupta özel imkanlar sunarsa tabi işin rengi değişir.

Geri