MEB Bilgi İşlemde Çalışmak Üzere BT Öğ. Görevlendirilecektir

Kodla Büyü
Listede Ali Çimen arkadaşımızı da gördüm.

Mülakat sonrasında değerlendirmelerini bekliyoruz.

Kendisine şimdiden başarılar dilerim.

Arkadaşlar imzalı başvuru belgesinin çıktısını şimdi almak istedim ama mebbis ten kaldırmışlar.Bu belgeyi nereden alabilirim.Bilgisi olan var mı acaba?

casconee' Alıntı:
Arkadaşlar imzalı başvuru belgesinin çıktısını şimdi almak istedim ama mebbis ten kaldırmışlar.Bu belgeyi nereden alabilirim.Bilgisi olan var mı acaba?
Hocam ben aradım bakanlığı. Sınava geldiğinizde biz yardımcı olacağız birşey getirmenize gerek yok dediler. Sınav giriş belgesini kendileri verecekmiş

bakanlığa sordum kadronuz buraya merkeze alinacak dedi ama şimdi sadece görevlendirme diyorlar :(

hocam biraz anlatırmısınız orda göreviniz nedir ne yaptırıyorlar sizlere?

evrim0626' Alıntı:
hocam biraz anlatırmısınız orda göreviniz nedir ne yaptırıyorlar sizlere?
hocam kaç hafta oldu daha görevlendirme yazısı falan gelmedi haymanada devam ediyorum hocam o yüzden hiçbirşey yapmıyoruz daha

Yahu bu kadar programı bilen varmıdır ki? Bildikleri bütün özellikleri yazmışlar :)) İnsan birini iyi bilse diğerinde az bilir nasıl bir alım şekli bu.

İnsan orda "biliyorum" demeye de korkar. Herkesten bir sürü istek gelir şimdi, şunu şöyle yapalım, şunu böyle yapalım, şöyle olsa nasıl olur, yap bir görelim....

Ohooo oo... :lol:

Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş. Bir yandan da merak ediyorum bu arkadaşların akıbetini. Acaba hakkaten avantajlı bir durumları olacak mı? :|

AKADEMİA' Alıntı:
İnsan orda "biliyorum" demeye de korkar. Herkesten bir sürü istek gelir şimdi, şunu şöyle yapalım, şunu böyle yapalım, şöyle olsa nasıl olur, yap bir görelim....

Ohooo oo... :lol:

Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş. Bir yandan da merak ediyorum bu arkadaşların akıbetini. Acaba hakkaten avantajlı bir durumları olacak mı? :|
Avantajlı bir durum olacağını zannetmiyorum umarım kişisel gelişimleri açısından faydalı olur.

Tek avantajı yazın ve 15 tatiller dahil haftada 27 saat ekders alacaklar oda 1000 TL falan

zaten egzersiz açan BT öğretmeni 900 falan alıyor... git satranç belgesi al egzersiz aç.

monarici' Alıntı:
Sizce beni de mülakata çağırırlar mı acaba :D
bidb1.jpg
bidb2.jpg
hocam basvuru ekranina nerden girdin...

Geri