Hocam ben aradım bakanlığı. Sınava geldiğinizde biz yardımcı olacağız birşey getirmenize gerek yok dediler. Sınav giriş belgesini kendileri verecekmişcasconee' Alıntı:Arkadaşlar imzalı başvuru belgesinin çıktısını şimdi almak istedim ama mebbis ten kaldırmışlar.Bu belgeyi nereden alabilirim.Bilgisi olan var mı acaba?
hocam kaç hafta oldu daha görevlendirme yazısı falan gelmedi haymanada devam ediyorum hocam o yüzden hiçbirşey yapmıyoruz dahaevrim0626' Alıntı:hocam biraz anlatırmısınız orda göreviniz nedir ne yaptırıyorlar sizlere?
Avantajlı bir durum olacağını zannetmiyorum umarım kişisel gelişimleri açısından faydalı olur.AKADEMİA' Alıntı:İnsan orda "biliyorum" demeye de korkar. Herkesten bir sürü istek gelir şimdi, şunu şöyle yapalım, şunu böyle yapalım, şöyle olsa nasıl olur, yap bir görelim....
Ohooo oo... :lol:
Kedi uzanamadığı ciğere pis dermiş. Bir yandan da merak ediyorum bu arkadaşların akıbetini. Acaba hakkaten avantajlı bir durumları olacak mı? :|
hocam basvuru ekranina nerden girdin...monarici' Alıntı:Sizce beni de mülakata çağırırlar mı acaba