MEB Bilgi İşlemde Çalışmak Üzere BT Öğ. Görevlendirilecektir

Kodla Büyü
Uzak yerlerden isteyenler bunun tayin değil görevlendirme olduğunu unutmasınlar ayrıca gorev yaptıkları ilde gorev süreleri 3 yıl olmadı ise 10 sene de Ankara'da gorev yapsa yine tayin istenemez idi şimdi durum ne?

Böyle demesek sanki daha iyi olacak gibi belki aramızdan başvuracak arkadaşlar vardır :P

nosTRa' Alıntı:
Uzak yerlerden isteyenler bunun tayin değil görevlendirme olduğunu unutmasınlar ayrıca gorev yaptıkları ilde gorev süreleri 3 yıl olmadı ise 10 sene de Ankara'da gorev yapsa yine tayin istenemez idi şimdi durum ne?

Aynen devam ediyor.Halen geçerli.

tttnttt' Alıntı:
Sayın Grup başkanımız volkan hoca hayalindeki servis elemanının özelliklerini yazmış oraya. Tahminime göre maaş +full ekders (18 saat) alınır. Bana göre tek artısı doğuda çalışıp merkeze gelmek isteyen böte ci bekar arkadaşlar için olur. Teknik öğretmenler için hiç avantajlı değil. 8-5 proje geliştirmek istesem özelde çalışırdım. MEB çoşupta özel imkanlar sunarsa tabi işin rengi değişir.
Katılıyorum.Grup başkanınız volkan hoca kim?Ayrıca kimsenin pek düzenini bozup gideceğini zannetmiyorum.Tabi özel imkanlar varsa başka:)

"Gorevlendirme" mantigiyla bu is yurutulmez ve de yapilmaz.
YEGİTEK teki arkadaslarimiza reva gorulenleri bilenler biliyor..heveslenenler bu arkadaslarimizin yasdiklarini arastirsin, karar vermeden once..

Ben zaten ankarada çalıştığım için başvurayım dedim ama başvuru onayına bastım kaydedilmiyor.

Görevlendirme süresinde ek ders ücreti nasıl değerlendiriliyor veya Maaşlarda bir düşüş (Teknik öğretmenlerin aldığı 80 Tl lik tazminatın kesilmesi) veya artış oluyor mu? Kesin bilgisi olan var mı arkadaşlar.

sinanarslan' Alıntı:
Görevlendirme süresinde ek ders ücreti nasıl değerlendiriliyor veya Maaşlarda bir düşüş (Teknik öğretmenlerin aldığı 80 Tl lik tazminatın kesilmesi) veya artış oluyor mu? Kesin bilgisi olan var mı arkadaşlar.

Haftada 18 saat. Düz öğretmen maaşı

CadCam67' Alıntı:
Bende Şartlarımı sunuyorum..

1.5000 TL Maaş + Saat 17:00'den sonra yapılan iş için mesai ( Saati 300 TL olabilir)
2.En az 250 metre kare dublex lojman, çalıştığım iş yerini balkonumdan görebileyim
3.Benzin ikmalli En az 2012 model hususi araba..
4.İstendiğimde evde çalışılabilme imkanı ve serbest kıyafet uygulaması (sakalda dahil)

Diğer maddeleri de sizde doldurun :mrgreen: :mrgreen:

:puhaha: :puhaha:

Ciddi ciddi düşünmüştüm ilk başta.
Öğretmenlikte 5 hadi 10 yıl daha dayanabilirim diye düşünüp alternatif olarak başlayıp, görmek istemiştim. Her yıl değişen modüller, modül çıkmadan ders anlatılmasını beklemek, basıldıktan 1-2 yıl sonrada değişen modül, konu içeriği değişimini max 10 yıl daha kaldırabilirim diye, düşünüp, yazılımcı olarak, şunu istiyoruz desinler, bıraksınlar kodlayayım diye düşünüyorum. Mühendis Tamamlamayı bekleyeceğiz, umarım oradan bir yol çıkar :(

Arayıp sorularıma aldığım cevapları yazayım, ihtiyaç duyanlar için:
1) Herkese sorumlu olacağı bir modül verilecek, her türlü geliştirilmesi ve bakımı o kişiye ait olacak,
özellikle yazılım geliştirme ve veri tabanı bakım-optimizasyonu ve fatih projesi için eleman arıyorlar
2) Yeni geliştirilecek bir sistem ekip çalışması olarak yapılacak
3) Amiriniz, şube müdürü olacak
4) Taban aylığınızın 2 katı maaş + Full ekders + Sınav görevleri (Şehir dışı) + Hizmet içi eğitimler
5) Görevlendirme min 1 yıl olacak

Özel şartlar 4 ana başlığa ayrılmış, her hangi bir alandaki uzmanlığınız yeterli.

Memleketinde, Özel eğitim meslek lisesinde çalışan (full'e yakın %25 fazlalı ekders), ailesi yanında yaşayan bekar birisi olarak, sadece maddi kayıpla, en azından acı veya tatlı (!) bir tecrübe edinmiş olurum, nasıl olsa görevlendirme, beğenmezsen bir yıl sonra eski krallığıma dönerim düşüncesiyle başvurmayı sıcak bakmıştım(!) Tek amacım ileriye yönelik, kariyer basamakları olursa bir yararı olur mu düşüncesiydi. Sonradan şunları düşününce:
Çalışanını koruyup, kollamayan, hatta kendisi ezen bir bakanlık olması,
Bilişim sektörünün diğer alanlardan çok çok farklı olması ve halen anlaşılmadığımızı düşünmem,
Ankara olması (nedense hiç sevemedim bu şehri)
İşi yapan genelde biz olup da, kaymağını başkalarını yemesi ve bundan bizden başka kimsenin haberi olmamasından dolayı :(

VAZGEÇTİM.

Şu şartları sağlayan arkadaşlara yine de başvurmalarını tavsiye ederim:
1) Bekar olmak
2) Çalıştığı şehrin sosyo-ekonomi, kültürel ve diğer alanlardan, tatmin olmayanlar
3) Çalıştığı okulda anlaşamadığı-zıtlaştığı, mutsuz olmasını sağlayan kişi(leri) olanlar
4) Maddi yönden, görevlendirme sonucu alacağından daha az alıp, gideri fazla olanlar
5) Her ne olursa olsun, her şeyi kendisi tecrübe etmek isteyenler

ben hertürlü görevlendirmeye karşıyım artık gardaş
hayvan gibi çalış aldığın maaş+full ekders + görevler yolluklar bilmem ne
eee
sen it gibi gece gündüz çalışırsın birşeyler için uğraşırsın sen orayı artık kendi evin gibi hissedersin eee sonra bi badem bıyıklının bi partilinin işini yapmazsın kanunlara aykırı yada koridorda yoğunluktan selam vermezsin hadi get geriye derler

SONRADA EEE NE YAPTIN Kİ DERLER
hiç ama hiç umrumda değil görevlendirmeye karşıyım !!!

sinanarslan' Alıntı:
4) Taban aylığınızın 2 katı maaş + Full ekders + Sınav görevleri (Şehir dışı) + Hizmet içi eğitimler

Hocam ikimizden biri yanlış biliyor. maaş + ekders + sınav görevleriyle maaşın 2 katını bulur dediler bana da.

Hocam bende normal öğretmen maaşı+18 saat ekders diye biliyorum. ha sınav görevleri falan filan orasını bilmem

Taban aylığının 2 katı, zaten normal maaşımız oluyor. Sadece lafı süslü söylemenin bi şekli olsa gerek.
Taban aylığı 980-1050 arası bir şey.

Mülakata çağrılanlar genelde doğu illeri, haklı olarak. Merkeze gelmek için yapacaklarını tahmin edebiliyorum. Herkese hayırlı olsun.

yakupidris' Alıntı:
"Sözlü sınavda kişinin beyan ettiği Özel Şartlarda yer alan niteliklerle ilgili sorular sorulacaktır." demişsiniz.

Sanki benim taşıdığım şartlardaki soruları soracak kapasitede adamınız varmış gibi atıp duruyorsunuz.

Ancak ve ancak şu şartlarda anlaşabiliriz.

1 - Bana Ankara'da genel merkezde kadro vereceksiniz.
2 - Maaşım en az 5000 TL olacak.

O zaman başvuru yaparım değilse BT rehber öğretmenliğine devam eder bilgilerimi de kendime saklarım o kadar.

saygılar...
+1

Geri