Özgürlük kardeşim benim

Ne de romantik tümceler kurmuşsun, avatarın da pek uygun e-felsefene

"Sen yenisin galiba" diyeceğim alınacaksın!
1. meb.k12.tr çatısı yokken okulların hiçbirinin web sitesi yoktu.
2. meb.k12.tr çatısının tüm güvenliği MEB tarafından sağlandığı için güvenlik ve veri hırsızlığı sorunu yaşamazsınız
3. meb.k12.tr altyapısı sürekli güçlendirilmektedir ve oldukça hızlı upload yapılabilmektedir.
meb.k12.tr altyapısın varlığı ve okul sitelerinin yaygınlaşması sen ve senin gibi özgürlükçü düşünen gençlerimize böyle fikirler ürettiriyor. Yani önceden bu da yoktu. Kimse bedavaya ve son derece kolay kurulumlu (meb.k12.tr siteleri default olarak kuruludur ve okullar ilsis şifrelerini kullandıkları için şifre kaybetme meselesi yoktur) site vermiyordu. Okullar olarak bizler xoom, geocities, 3m, 5m, cjb.net, yonlendir.com gibi ücretsiz ve bol reklamların kurbanı oluyorduk. Parayla almak için öncelikle okul idaresine domain-hosting-site-yayınlamak-güncellemek vb. kavramları ..ıçımız terleyerek anlatmaya çalışıyorduk.
Biliyor musunuz, bilmiyorum. HTML; yani statik (durağan) sitelerin güvenlik açıkları sadece
kullanıcının dikkatsizliği kadardır. Yani kullanıcı sağlam şifre kullanıyor ve bilgisayarında ftp şifrelerini her seferinde bir kez kullanımlık olarak giriyorsa güvenlik açığı yok demektir.
Ben de isterim MEB asp, php, .net desteği versin aynen senin gibi. Çağ onu gerektiriyor ama dilemek olması için yetmiyor. Çok isteyen kendi okuluna yıllık 40 TL masrafla pekala edinebilir bu hizmetleri. Ayrıca güvenlik meselesi de cabası. Şimdi siz her türlü vt sistemine aşina olabilirsiniz ama canım idarelerim belki sizin kadar bilgili değiller ve onlar da joomla istiyorlar. Hadiiii... Eğitek oldu mu sana "
anında yardım çağrı merkezi"
Tersten okuyacağım son cümlenizi öğretmenim.
Şimdi anlıyorum özgün tasarım yeteneğinden yoksun, ps ile dw'yi birarada kullanabilme yetisiz, joomla eklentileri uzmanı WEB MASTERlerimizi...