Tcl diye yazılım dili varmış
Aynı soruda hata yaptım.Tcl diye yazılım dili varmış
70 barajı nerde yazıyordu hocamSınav kolaydı. Sınava katılan kişi sayısı zaten 100 ü bile bulmadı. 70 barajını geçen herkes sanırım eğitime alınacak. Bu eğitime ilgi az oldu, sebebi de iyi duyurulmamış olması bence.
Soruyu hatırlamıyorum ama C#'tı hocam. Böyle bilinmeyen bir tcl vardı seçeneklerde ama c# derlenen dil olduğuna göre mecburen o da script dil olacaktı. Şimdi netten baktım evet scriptmiş.O sorunun cevabı neydi? C# mı?
Valla bir yerlerde 70 diye gördüm sistem üzerinde ama tam olarak neredeydi hatırlamıyorum. Bulursam ekran görüntüsü atayım.70 barajı nerde yazıyordu hocam
Cisco'nun akıllı ev sistemleri var. Onlara phton ile kod yazılıp, yönetilebiliyorlar. Nesnelerin interneti kursunda onlardan bahsedilmişti. Açıkçası netacad'in verdiği eğitimlerin tek amacının ürünlerini tanıtmak olduğunu düşünüyorum.Bu arada bu eğitimin sistem üzerindeki adı Akıllı Teknolojiler Python Eğitici Eğitimi
Akıllı Teknolojiler ne ola ki?
Bilgi için teşekkürler hocam.Eğitim yarın başlıyor. Mebbisimize işlenmiş. Mesaj geldi arkadaşlar.
Eğitim Uzaktan Eğitim olarak yapılacaktır. Eğitim Linki : https://1308437.netacad.com/courses/1038118 İlk ders: 03/07/2020 Cuma Saat 10 da olacaktır. Diğer günlerde: Saatler : Pazartesi, Çarşamba, Cuma 10.00 - 13.00 (senkron eğitim saatleri) Eğitim tarihinden önce CISCO ile kişisel verilerinizin paylaşımına onay vermeniz gerekmektedir. Aksi taktirde eğitime katılamazsınız Bu işlemi kurs başlamadan önce : MEBBİS, hizmetiçi eğitim, kişisel veri izni ve ilgi faaliyete izin veriniz
Hocam ben başvurmuştum Python eğitimine fakat şuan bakıyorum o kurs ile ilgili birşey göremiyorum yani Reddedilme durumu veya İptal edilme durumu da yok gibi..??hocam o başvurular hizmetiçi eğitim modülünde var.
2020000298 1.01.01.04.004 - Python Eğitimi Kursu 06/07/2020 28/08/2020
Aynen hocam ne iştir anlamadım..benim başvurum ekranda hiç görünmüyor. reddedildi alanında bile yok. Eğitim başlangıcı 06.07.2020 olarak görünüyordu dün.
Aynen hocam ne iştir anlamadım..
Size nasıl çıktı peki?Python eğitici eğitimi verecekleri için diğerini iptal ettiler. Bana da çıktı.Hayırlısı diyelim...
Hocam oop konuları daha detaylı, farklı anlatılacak galiba. Videolar paylaşılır umarım, bizlerde izleyebiliriz.Eğitim yarın başlıyor. Mebbisimize işlenmiş. Mesaj geldi arkadaşlar.
Eğitim Uzaktan Eğitim olarak yapılacaktır. Eğitim Linki : https://1308437.netacad.com/courses/1038118 İlk ders: 03/07/2020 Cuma Saat 10 da olacaktır. Diğer günlerde: Saatler : Pazartesi, Çarşamba, Cuma 10.00 - 13.00 (senkron eğitim saatleri) Eğitim tarihinden önce CISCO ile kişisel verilerinizin paylaşımına onay vermeniz gerekmektedir. Aksi taktirde eğitime katılamazsınız Bu işlemi kurs başlamadan önce : MEBBİS, hizmetiçi eğitim, kişisel veri izni ve ilgi faaliyete izin veriniz
Hocam Veri toplama modülü altında başvuru formu vardı. Ben de bu konuda duydum. Salı günü sınav yapıldı. Yarın eğitim başlayacak.Size nasıl çıktı peki?
Haberimiz olmadı ben de Python kursunu bekliyordum ..Hocam Veri toplama modülü altında başvuru formu vardı. Ben de bu konuda duydum. Salı günü sınav yapıldı. Yarın eğitim başlayacak.
Herkes gibi veri.meb.gov.tr den başvuru yapmıştım. Bir de değerlendirme sınavına girdim. O sınavdan yüksek puan almıştım. Herhalde bundan dolayı kabul ettiler beni...Size nasıl çıktı peki?
aynı durum bende de var. ne zamandır bekliyordum. Böyle saçma şey mi olur. Daha önceden kursu alan eğitim videolarını ve dökümanlarını paylaşırsa çok makbule geçer.. Amacım sertifika değil bir şeyler öğrenmekti...Hocam ben başvurmuştum Python eğitimine fakat şuan bakıyorum o kurs ile ilgili birşey göremiyorum yani Reddedilme durumu veya İptal edilme durumu da yok gibi..??
BTK akademide gayet güzel eğitimler var python eğitimide mevcut ordan faydalanabilirsiniz.aynı durum bende de var. ne zamandır bekliyordum. Böyle saçma şey mi olur. Daha önceden kursu alan eğitim videolarını ve dökümanlarını paylaşırsa çok makbule geçer.. Amacım sertifika değil bir şeyler öğrenmekti...
teşekkürler..https://www.btkakademi.gov.tr/portal/course/s-f-rdan-ileri-seviye-python-programlama-5877#!/aboutBTK akademide gayet güzel eğitimler var python eğitimide mevcut ordan faydalanabilirsiniz.
Ulan bari eğitimi iptal edin, herifler sistemden silmişler. Yaptığınız hikmeti kendinden menkul bir uzaktan eğitim eğitim, onda bile isteyen herekese eğitimi vermiyorlar. Açılan ilk Python eğitimine başvurdum, reddedildi. Buna başvurdum, sistemden silindi.Python eğitici eğitimi verecekleri için diğerini iptal ettiler. Bana da çıktı.Hayırlısı diyelim...
https://kovan.itu.edu.tr/index.php/s/Zv94cv5LDmQVjUW eski eğitimlerin kayıtları başka bir başlıkta paylaşılmıştı.aynı durum bende de var. ne zamandır bekliyordum. Böyle saçma şey mi olur. Daha önceden kursu alan eğitim videolarını ve dökümanlarını paylaşırsa çok makbule geçer.. Amacım sertifika değil bir şeyler öğrenmekti...
Sağolasınhttps://kovan.itu.edu.tr/index.php/s/Zv94cv5LDmQVjUW eski eğitimlerin kayıtları başka bir başlıkta paylaşılmıştı.