Aktif.Bugünkü sınavın linki akfit değil mi
Çok sağolun hocamAktif.
Ben sınava girdim, tamamladım.
Eğer netacad hesabınız varsa giriş yapın, sonra hizmetiçi eğitim modülünde verilen https://www.netacad.com/portal/web/self-enroll/c/course-1083439 adresine girip, sınava kayıt olun. Kurslar bölümünde görünecektir. Oradan sınav linkine tıklayıp, sınavınızı tamamlayın.
Sınavda 20 soru 40 dakika var. 15 tanesini az buçuk python biliyorsanız rahatlıkla yaparsınız, 5 tanesi için biraz düşünmek gerekebilir.
Önce kursa başvurup sonra sınava girmeniz gerekiyordu hocam.ben bu sınava girdim şimdi hizmet içi eğitimden kursa başvurmam gerekiyor mu?
Açıklandı hocam, katılacak sayısı 350'den 607'ye yükseltilmiş.Pazartesi eğitim baslayacak. Ama hala gelisme yok.
Hocam ben de önceden izin vermiştim bu kurs için yeniden veri izni istiyorlarHocam eğitim başvurum dahi görünmüyor zaten netacad iznim önceki eğitimlerden dolayı verilmişti
ön sınava girmediyseniz çıkmaması normalO zaman kabul edilmedim anlamına mı geliyor acaba? Ne kabul listesinde ne de red listesinde hatta hiç başvurmamışım gibi duruyor
Hocam her kurs için kişisel veri kullanma izni vermeniz gerekiyor.Hocam eğitim başvurum dahi görünmüyor zaten netacad iznim önceki eğitimlerden dolayı verilmişti