mfk' Alıntı:Allahım ne kadar çok ve dün ağzına bile almadı insan kılıklı. Allah kahretsin Milli Eğitim Bakanından artık nefret ediyorum. İnşallah tez günde görevden alınır.
saidtr' Alıntı:kardeşim o kadar kendine güveniyorsan açık kimliğini yaz da bilelim..
Sen kendine çok güveniyorsan sen açık kimliğini adresini yazsana...saidtr' Alıntı:kardeşim o kadar kendine güveniyorsan açık kimliğini yaz da bilelim..
amip33' Alıntı:Sen kendine çok güveniyorsan sen açık kimliğini adresini yazsana...saidtr' Alıntı:kardeşim o kadar kendine güveniyorsan açık kimliğini yaz da bilelim..
Alakaya maydonoz insansın, ne olduysa senin gibi başını toprağa gömenler yüzünden oluyor. Bir kerede birlik olalım be arkadaş, bir kerede ezilmeyelim...
saidtr' Alıntı:uhaha: uhaha: işte böyle haddinizi biliniz...
kimse ülkeyi yönetenlere hakaret edemez, eleştiri yapabilir..... unutmayın bunu ???
yaliya' Alıntı:saidtr' Alıntı:uhaha: uhaha: işte böyle haddinizi biliniz...
kimse ülkeyi yönetenlere hakaret edemez, eleştiri yapabilir..... unutmayın bunu ???
Ne bu ya utandım yemin ediyorum zümre miyiz biz??, arkadaşım ölen insanlar var, senin öğretmenin öldü, bizim içimiz yandı gidin eğlencenizi propagandanızı başka bi yerlerde yapın
artislik yapma neyinden korkacam haraket etmedim. Sevmiyorum dedim. Boş konuşup gece gece asabımı bozma.saidtr' Alıntı:kardeşim o kadar kendine güveniyorsan açık kimliğini yaz da bilelim..
mfk' Alıntı:Allahım ne kadar çok ve dün ağzına bile almadı insan kılıklı. Allah kahretsin Milli Eğitim Bakanından artık nefret ediyorum. İnşallah tez günde görevden alınır.
Tepkiler hiç de sert değil. Bir bakan, yıllardır bakanlık yapan biri üstelik, canlı yayına çıkıp "çok şükür 15-16 okulumuz ağır hasarlı, ucuz atlattık" gibi cümleler kurabiliyorsa, depremin üzerinde 2 gün geçtiği halde, onlarca öğretmen ölmüş bir o kadarı enkazdan çıkamamışken yurtdışına gidiyorsa, bir de seyahatini anlatıyorsa, hadi bunları yaptı yarım ağızla öğretmenlerin vaziyetinden bahsetmiyor, baş sağlığı, sabır dilemiyorsa eleştirilir. Kendisi bakan olarak durumu her açıdan düşünüyordur, bina derdi, derslerin ne zaman başlayacağı sorunu gibi pek çok sıkıntı omuzlarında olabilir ama bunlar özür değil. Ayrıca yapılan haklı eleştiriler siyasetle değil insanlıkla alakalı.saidtr' Alıntı:arkadaşlar bizlerin yukarıdakilere tepkilerimiz çok sert. bakın burada bizler üsttekilere hakaret ederek bir yere varamayız.
özellikle forum yönetiminden ricam siyasi konulara zemin açacak başlıkları silmeleri. bazı başlıklar ve içerikleri hakikaten devlete yapılan bir hakaret oluyor ve yöneticilerine sövenlerin de sanırım bir yere varamayacakları kanaatindeyim...
mfk' Alıntı:aa pardon etmişim. Evet.
aman elini çabuk tut sahibinin sesi. iyi print screen öğretmişler sana okulda.saidtr' Alıntı:evet şu an ekran görüntüsü ile sizi mebe şikayet ediyorum....
insan kılıklı ... çok konuşup sinir bozma. insanlık dersi verilmeye senden başlansa desem anlayacak kapasitede değilsin. Bu kadar üzücü durumda konuşmalarına yerlere yatarcasına kahkaha ifadesi koyup gönderiyorsun. insan kılıklı ....saidtr' Alıntı:evet şu an ekran görüntüsü ile sizi mebe şikayet ediyorum....
saidtr' Alıntı:uhaha: uhaha: işte böyle haddinizi biliniz...