Katılım durumları Mebbis sistemine henüz işlenmedi hocam. Hocanın geçerli final sınavının yanında Netacadin de kendi final sınavını yaparsanız belki o ibare kalkar
Arkadaşlar tüm eğitimleri izleyip , bölüm kısa sınavları dahil etik sınavı ve fianla sınavını da60 üzerialarak geçtim ancak sayfamda " yeterlilikler tamamlanamadı " gibi bir açıklama var. sebebini bilen vaarmı yardımcı olurmusunuz? ayrıca mebbis ekranımda da Katılım Durumu Henüz İŞLENMEMİŞTİR. şeklinde yazı var ? aynı durumda olan var mı içinizde acaba ?
hocam bu sorunu çözebildiniz mi?Ekli dosyayı görüntüle 67579 genel bir sorun olmalı..bende de aynı sorun var. Yarın ikinci derse kadar düzelir umarım.
Ekli dosyayı görüntüle 67579
Arkadaşlar tüm eğitimleri izleyip , bölüm kısa sınavları dahil etik sınavı ve fianla sınavını da60 üzerialarak geçtim ancak sayfamda " yeterlilikler tamamlanamadı " gibi bir açıklama var. sebebini bilen vaarmı yardımcı olurmusunuz? ayrıca mebbis ekranımda da Katılım Durumu Henüz İŞLENMEMİŞTİR. şeklinde yazı var ? aynı durumda olan var mı içinizde acaba ?
O kısımlar gelmiyor.Egitmene yazdım.Hocam Anketleri doldurdunuz mu? Eğer doldurmadıysanız kurs tamamlanmıyor.
Mebbis>Hizmetiçi Eğitim Modülü> Kursiyer İşlemleri > Faaliyet Değerlendirme
Mebbis>Hizmetiçi Eğitim Modülü> Kursiyer İşlemleri > Görevli Değerlendirme
hocam ben de şu an kursu alıyorum. bana mail geldi o mail linki ile üyeliğim aktifleşti. öncelikle mailin gelmesi lazım. bir de mebbisten sizin kişisel veri rızasını vermeniz gerekiyorUmarım konuyu hala takip eden vardır. Kurs başlayalı 2 gün geçti. Hala giriş yapamıyorum. Acaba tekrar kursu alma şansım var mı? Bilgisi olan var ise beni aydınlatabilir mi?
Mail gelmedi. Netacad sayfamda açılmıyor. Giriş yapmayı denediğimde aşağıdaki uyarıyı alıyorum.
Üzgünüz, bu Cisco hesabıyla ilişkili bir NetAcad hesabı bulamıyoruz.
Tekrar yolunuza devam etmenize yardımcı olalım.
Zaten bir NetAcad hesabınız varsa, lütfen çıkış yapın ve Networking Academy için kullandığınız e-posta adresiyle tekrar oturum açın.
Bu işe yaramazsa, ipuçları ve destek almak için lütfen oturum açma yardım sayfasını ziyaret edin.
Cisco Networking Academy hakkında daha fazla bilgi edinmek ve bir hesap oluşturmak için lütfen ana sayfamızı ziyaret edin.
Mebbisten izin verdim hocam. Ancak mail gelmedi hala. İnşallah gelir. Teşekkür ederim ilginiz için.hocam ben de şu an kursu alıyorum. bana mail geldi o mail linki ile üyeliğim aktifleşti. öncelikle mailin gelmesi lazım. bir de mebbisten sizin kişisel veri rızasını vermeniz gerekiyor
Mail adresiniz kalabalıksa gözden kaçırmış olabilir misiniz.Mebbisten izin verdim hocam. Ancak mail gelmedi hala. İnşallah gelir. Teşekkür ederim ilginiz için.
Hocam size mail geldi mi? bende dün onay verdim ama hala mail gelmedi.Mebbisten izin verdim hocam. Ancak mail gelmedi hala. İnşallah gelir. Teşekkür ederim ilginiz için.
Malesef hocam hala gelmedi. spam kutusu da dahil birçok kez kontrol ettim. ama yokHocam size mail geldi mi? bende dün onay verdim ama hala mail gelmedi.
Teşekkür ederim hocam, ama malesef yok. Kısmette yokmuş diyorum artık.Mail adresiniz kalabalıksa gözden kaçırmış olabilir misiniz.
Mail şu adresten geliyor: Networking Academy Team <noreply@netacad.com>
Başlık: Get Started with Cisco Networking Academy
Mail kutunuzda arama yapmanız için yardımcı olur diye yazdım.
Devamsızlık gibi bir durum söz konusu değil anladığım kadarıyla. 200-300 civarı katılan vardı bugün. Aralardaki quizler ve sınavlar önemli değil. Eğitimden sonra final sınavı yapılacak, onu geçmeniz gerekiyor.Canlı dersleri kaçırdım mini wuiz ve bölüm sonu sınavları yaptım.finali de yaparsam geçerli olur mu acaba yoksa yüzyüze dersleri kaçırdıpım için iptal mi olur?
Pazartesi günü eğitim olmamış. İlk ders bugün oldu. Başlangıç saati 16:00 görünüyor Mebbis'de ama 18:00'de başladı. Haftaya pazartesi ve çarşambada 18:00 de başlayacakmış. Eğitimler kaydediliyor zaten. Kaçırdım diye üzülmeyin. Mebbis'de kayıtlı olan mailinizi kontrol edin, oraya link geliyor. Gelmediyse Mebbis'de kişisel bilgilere izin ver kısmından eğitime izin verme işlemini yapmanız gerekiyor. Yaptıysanız tekrar kaydetmeyi deneyin. Üst tarafta eğitim linki mailinize gelecektir gibi bir bildiri gelmesi lazım.
Devamsızlık gibi bir durum söz konusu değil anladığım kadarıyla. 200-300 civarı katılan vardı bugün. Aralardaki quizler ve sınavlar önemli değil. Eğitimden sonra final sınavı yapılacak, onu geçmeniz gerekiyor.
Öncelikle Cisco'ya Mebbis'de kayıtlı olan mailinizle üye olmanız lazım. Ayrıca Mebbis'den cep telefonu ve mailinizin paylaşımıyla ilgili izin vermeniz gerekiyor. İzini verdikten bir süre sonra mailinize link geliyor. O link üzerinden bağlanabiliyorsunuz Netacad'e. Netacad ana sayfasında canlı dersler ve tamamlanan eğitimler görünüyor zaten. Şu anda tamamlanan eğitimler kısmı boş. Hoca kaydediyorum dersi atarım demişti ama atmamış hala.Hocam canlı ders linkleri nedir? Yada netcad sayfasında nereden gireceğiz. Bir türlü bulamadım.
1-1.5 saat civarı sürüyor ders. Eğitim Türkçe.Dun mesaj geldi. 09.11.2020 Saat 18.00 de canlı ders gozukuyor. 2saat mi suruyor İngilizcemi bu kurs
hocam kurs verenlerden bir tanesinin sayfası belki işinize yarayabilir http://hakanvolkan.com.tr/bana hala mail gelmedi ilk hafta bitiyor bu durumu nereye bildirebilirim bilgisi olan var mı?
Bunuda denedim bakalım?Arkadaşlar mail gelmeyenler hakanbvolkan@hotmail.com adresine kursun ekran görüntüsünü çekerek yollar iseler arkadaş oradan sisteme kayıt edebiliyor. Bilginize