bilogrt38' Alıntı:Geçerli puanım olsaydı muhakkak başvururdum. Kaç bilişimci 90 puan üzerindeki. Bu yüzden bence 8 tanesi de belli değildir.
gülhan35' Alıntı:ben 92,206 puanla önümde 44 kişi vardı. evet gitmeyecekler başvurmasın lütfen
way be 92,206 çok iyi puan.tebrik ederim seni.dil puanın var mı belki belirleyici olur diye düşünüyorum kpds olabilir.gerci şart koşmuyorlar gibi.sıralama yaparken belki bir bagıl hesaplama yapabilirler diye tahmin ediyorum.O da bir varsayım tabi.çünkü genelde uzman yrdlarında dil puanı istiyorlar.bir araştır istersen... 8)gülhan35' Alıntı:ben 92,206 puanla önümde 44 kişi vardı. evet gitmeyecekler başvurmasın lütfen
teşekkür ederim çok geçmeden kariyere odaklanmak istiyorum yeni mezunum dahareamonn' Alıntı:way be 92,206 çok iyi puan.tebrik ederim seni.dil puanın var mı belki belirleyici olur diye düşünüyorum kpds olabilir.gerci şart koşmuyorlar gibi.sıralama yaparken belki bir bagıl hesaplama yapabilirler diye tahmin ediyorum.O da bir varsayım tabi.çünkü genelde uzman yrdlarında dil puanı istiyorlar.bir araştır istersen... 8)gülhan35' Alıntı:ben 92,206 puanla önümde 44 kişi vardı. evet gitmeyecekler başvurmasın lütfen
2012 yılı hocam yeni mezunumkizilt07' Alıntı:gülhan35' Alıntı:ben 92,206 puanla önümde 44 kişi vardı. evet gitmeyecekler başvurmasın lütfen
gülhan hocam hangi yıl için sizin puanınız
?
sana başarılargülhan35' Alıntı:teşekkür ederim çok geçmeden kariyere odaklanmak istiyorum yeni mezunum dahareamonn' Alıntı:way be 92,206 çok iyi puan.tebrik ederim seni.dil puanın var mı belki belirleyici olur diye düşünüyorum kpds olabilir.gerci şart koşmuyorlar gibi.sıralama yaparken belki bir bagıl hesaplama yapabilirler diye tahmin ediyorum.O da bir varsayım tabi.çünkü genelde uzman yrdlarında dil puanı istiyorlar.bir araştır istersen... 8)gülhan35' Alıntı:ben 92,206 puanla önümde 44 kişi vardı. evet gitmeyecekler başvurmasın lütfen
reamonn' Alıntı:sana başarılargülhan35' Alıntı:teşekkür ederim çok geçmeden kariyere odaklanmak istiyorum yeni mezunum dahareamonn' Alıntı:way be 92,206 çok iyi puan.tebrik ederim seni.dil puanın var mı belki belirleyici olur diye düşünüyorum kpds olabilir.gerci şart koşmuyorlar gibi.sıralama yaparken belki bir bagıl hesaplama yapabilirler diye tahmin ediyorum.O da bir varsayım tabi.çünkü genelde uzman yrdlarında dil puanı istiyorlar.bir araştır istersen... 8)gülhan35' Alıntı:ben 92,206 puanla önümde 44 kişi vardı. evet gitmeyecekler başvurmasın lütfen
erden60' Alıntı:KPSS P10 puan türü bizim bildiğimiz eğitim bilimleir puan türü değil mi?
-KILIC-' Alıntı:Belgeleri elden biz değilde başkası teslim edebiliyor mudur? Bilgisi olan var mı?