designbote
Üye
kpss puanım yoktu ve başvuru yapmadım. başvuran arkadaşlar mülakat sonuçlarını burada paylaşırlarsa sevinirim.
umarım hakkınızda hayırlısı olur.
designbote' Alıntı:kpss puanım yoktu ve başvuru yapmadım. başvuran arkadaşlar mülakat sonuçlarını burada paylaşırlarsa sevinirim.
-KILIC-' Alıntı:designbote' Alıntı:kpss puanım yoktu ve başvuru yapmadım. başvuran arkadaşlar mülakat sonuçlarını burada paylaşırlarsa sevinirim.
Teşekkürler hocam. Hakkımızda hayırlısı duanızı eksik etmeyin.
kizilt07' Alıntı:Mülakata ramak kala hasta olduk iyimi(
gülhan35' Alıntı:bilmem hiç bir fikrim yok ve öğretmenliği bırakmak mantıklı mı onu bile bilmiyorum çok kararsızım şu anda
kizilt07' Alıntı:gülhan35' Alıntı:bilmem hiç bir fikrim yok ve öğretmenliği bırakmak mantıklı mı onu bile bilmiyorum çok kararsızım şu anda
aynen ben de mülakat gidip gitmemek konusunda kararsız kaldım ama biletimi aldım bikere:// şartlar çok ağırmıs yaa yeterlılık sınavını da gecemezsen duz memursunn
bilogrt38' Alıntı:Bilişimciler zekidir. Yeterlilik sınavı falan nedir? Elbette geçersiniz.
Branşımızın öğretmenlikte geldiği durum ortada ve öğretmenliğinde geldiği durum ortada.
Bence hiç düşünmeyin. Sonuçta kariyer yapacaksınız.
-KILIC-' Alıntı:"Akıl bezirgandır gezer getirir
Müvazene onu tartar oturur
Zihin çeker ambarına götürür
Fikir onda hükmü cari bey idi"
-KILIC-' Alıntı:En son bendim. İçeri girdiğimde; "biz mi seni bekledik, sen mi bizi bekledin?" şeklinde bir soruyla karşılaştım. Beklemediğim bir soruydu baya bocaladım. Sonra da toparlayamadım. :sleep:
konuyu kavrama ve özetleme gücümüzü ölçtüler sanırımgrandmasterb' Alıntı:şiir ne alaka yahu?sorarken neyi amaçlamışlar gerçekten anlamadım?
gülhan35' Alıntı:değişik bir gündü