ikinci grup için henüz çağrı gelmedi mi arkadaşlar kimseye?
Henüz bir haber yok hocam.ikinci grup için henüz çağrı gelmedi mi arkadaşlar kimseye?
Şuana kadar yazı gelmediğine göre kanat projesi için planlanan eğitim arada olmayacaktır. RelaxHocalarım ara tatilde yapılması planlanan bir hizmet içi eğitime başvurdum. İlden 2 kişi başvurmuş son onaya kaldı. Farzedelim hizmet içi onaylandı aynı tarihler içinde dijital kanatlar için eğitim yapılacağı bildirilirse eğer son durumda hangisine katılabilirim? Dijital kanatların eğitimine katılırsam diğer hizmet içi eğitime gitmediğim için problem yaşar mıyım?
Çok ilginç gerçekten, birdenbire tabletler ve bilgisayar geldi sonra hiçbir bilgi açıklm yok. Eğitim ne zman, diğer araçlar ne zaman gönderilecek? Ne zmn başlncak projeyi uygulamaya?
Ankara hocam."AtillaHoca" ve "mutlakmanyak" hocalarım hangi şehirlerdesiniz? Bölgelere göre mi alacaklar eğitime acaba?
Sizlerin eğitimi sonrasında -tabi kalan 60 şehri kaç gruba bölecekler bilmiyoruz- proje uygulaması topyekün mü başlayacak acaba ?
Biz de eğitimden dönüş sonrasında en ufak bir hareket yok...
Sizlerin eğitimi sonrasında -tabi kalan 60 şehri kaç gruba bölecekler bilmiyoruz- proje uygulaması topyekün mü başlayacak acaba ?
"AtillaHoca" ve "mutlakmanyak" hocalarım hangi şehirlerdesiniz? Bölgelere göre mi alacaklar eğitime acaba?
Hocam peki eşimle gelebilir miyim acaba? Yoksa herkes tek gelmek zorunda mı? Kalacak yer açısından soruyorumOteli sordum Kartal Titanic otel olacakmış.
hocam proje başlangıcı eylül 2020 den itibarenSizlerin eğitimi sonrasında -tabi kalan 60 şehri kaç gruba bölecekler bilmiyoruz- proje uygulaması topyekün mü başlayacak acaba ?