“Medya Okuryazarlığı Programı Tanıtımı Kursu Programı” ikinci uzaktan eğitim programı 16-27/03/2015 tarihleri arasında uygulanacaktır. Hizmetiçi eğitim programına giriş için MEBBİS http://e-hizmetici.meb.gov.tr adresinden doğrudan MEBBİS kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapılarak dersler izlenebilecektir.- Bu faaliyete “Medya Okuryazarlığı dersini okutabilecek aln öğretmenleri, MEBBIS Hizmetiçi Eğitim Modülü üzerinden başvuruyla kabul edilmişlerdir.- Öğretmenlerimiz, “Mebbis Hizmetiçi Eğitim Modülünü” kullanlarak bu eğitimlere alınıp alınmadıklarını kontrol edebilirler.- Eğitim içeriği 10 bölümden oluşmakta olup her bölümde konuyla ilgili ardışık, sesli slaytlar ve her bölümün başında yer alan bir video bulunmaktadır ve eğitimlerin sıralı olarak bitirilmesi gerekmektedir.- Katılımcılar, eğitimlerini tamamlamaları ve 10. sırada yer alan değerlendirme sınavından başarılı olmaları halinde sertifika almaya hak kazanacaklardır.- Öğretmenlerimiz “Medya Okuryazarlığı tanıtımı Kursunu Uzaktan Hizmetiçi Eğitim yoluyla 16-27/03/2015 tarihleri arasında alabilecekleridir