Mehcan ekilit mobil hk.

Kodla Büyü
Arkadaşlar tahta açma yöntemini tek link yaparsak mehcanın sunucusuna aşırı yük bindiği için bugün olduğu gibi sunucu hatası sorunları yaşıyoruz. Mehmet hocamda bu sorunu çözmek için ekstra ücret ödeyerek sunucusunu yükseltiyordu. Bu yüzden telefonu android olan öğretmen arkadaşlarımız telefonuna mehcanın android uygulamasını kurarak tahtayı açsa çok iyi olur. Böylece mehcanın sunucusuna binen yük azalmış olur ve bugün yaşanan sorunu yaşamayız. Sadece telefonu iphone oln öğretmen arkadaşlarımız bağlantı üzerinden açsınlar.

Son düzenleme:
Iphone kullananlar için ayarlama yapıyorum. Belli bir süre kullanıyorlar. sonra nedense giriş bilgileri siliniyor. Tekrar ayarlıyoruz. Kalıcı bir çözüm öneriniz var mı?
Aynı sorun bende de çıkıyor . İPhone özelliği diyip geçiyorum ama zırt pırt şifre vermek de yoruyor. Var mı bi hal çaresi

Merhaba. Önceden tek link (aynı link) ile 10 öğretmen karekod ile tahtayı açabiliyordu ancak 2 gündür böyle bir uyarı veriyor neden olabilir acaba.?

Ekli dosyalar

• IMG-20240207-WA0001.jpg
    IMG-20240207-WA0001.jpg
    40.9 KB · Görüntüleme: 228
Merhaba. Önceden tek link (aynı link) ile 10 öğretmen karekod ile tahtayı açabiliyordu ancak 2 gündür böyle bir uyarı veriyor neden olabilir acaba.?
Android uygulamaya yönlendiriyor. "Tamam" diyerek yine linkle açmaya devam edebilirsiniz. Sanırım linkle açmak sunucuya yük bindirdiği için uygulamaya yönlendiriyor @mehcan hocamız.

Telefon kullanarak açmak istediğimizde tam sürümünü almak zorundayız değil mi?

Zil saatlerine göre ayarladım ben tahtayı, otomatik açılıp kapanıyor, tenefüste veya öğle arası açmak isteyen öğretmenler için de bir link tanımladım, şu ana kadar çok şükür rahat ettik, mehcan hocamızdan Allah razı olsun.

Bu programı nasıl kuruyoruz ayarları nasıl yapılır detaylı bir video nasıl bulurum ilk defa kullanacağım teşekkürler

Şurada anlatmıştım.

hocam iyi geceler video için çok teşekkür ederim . çok üzgünüm bazı şeyleri halledemedim.
öncelikle şunu sormak istiyorum .. 2 farklı bilgisayara aynı okul bilgileri girip e kilit programı kurabiliyorum dimi . bir evde bir okul pclerine kurulum yaptımda deneme amaçlı .. kayıtlı anahtarlar kısmında ortak hepsinin gözükmesi gerekmezmi

ana makinede mobil anahtar oluşturduktan sonra ıphone e kilit prg kursum karekod okutma bölümünden okuttum ama hesabınızda lisans bilginiz bulunmamaktadır dedi açmadı tahtayı

ücretsiz değilmiydi program

hocam iyi geceler video için çok teşekkür ederim . çok üzgünüm bazı şeyleri halledemedim.
öncelikle şunu sormak istiyorum .. 2 farklı bilgisayara aynı okul bilgileri girip e kilit programı kurabiliyorum dimi . bir evde bir okul pclerine kurulum yaptımda deneme amaçlı .. kayıtlı anahtarlar kısmında ortak hepsinin gözükmesi gerekmezmi

ana makinede mobil anahtar oluşturduktan sonra ıphone e kilit prg kursum karekod okutma bölümünden okuttum ama hesabınızda lisans bilginiz bulunmamaktadır dedi açmadı tahtayı

ücretsiz değilmiydi program
Merhaba hocam evet istediğin kadar bilgisayarda kullanabilirsin istersen hem evde hemde okulda da farklı bilgisayarlarda kullanabilirsin. Eğer lisanslı alırsan bulut depoya verileri gönderip evde yada farklı bilgisayarlarda bir tık ile ayarları ve anahtarları indirebilirsin ama eğer lisansız kullanıyorsan ilk bilgisayardan yedekleri alıp diğer bilgisayarlara aktarabilirsiniz.
Anahtarları tanımladıktan sonra kurulum flashı hazırlarsan tanır ama eğer anahtarı sonra oluşturmuşsan lisansın yoksa ya yerel ağı oluşturup oradan keyi okumasını sağlayacaksın yada yeniden kurulum flashı hazırlayıp tahtada ekiliti güncellemen lazım ama eğer lisans varsa bunları yine bulut depoya gönderirsen tahta internet üstünden bu keyi tahtaya indiriyor ve tanıyor.
İnşallah anlatabilmişimdir anlamadıklarını yine sor yanıtlarım. :)

İstersen en kolay yolunu söyleyeyim bir kaç key tanımla sonra kurulum flashı hazırla ve tahtalara kur. Her öğretmene ayrı ayrı key tanımlamak yerine her seferinde bu önceden tanımladığın keyleri kullan. Buradaki keyi istediğin sayıda öğretmene yükleyebilirsin. Bir keyi bir öğretmen kullanacak diye birşey yok birden fazla öğretmen kullanabiliyor. Birde web key oluştur programı ve keyi olmayan herkes bu web keyi direk kullanabiliyor.

merhaba hocam ana makinede mobil anahtar isim kod yazan bölümü cep telefonundaki kurum kodu şifre isim kod yazan bölüme yazıp hesaba bağlan dediğimde hesabınızda lisans bilginiz bulunmamaktadır diyor neyi yanlış yaptım acaba
Lisansınız yoksa bağlanmaz kaydet tuşuna basın yeterli.

2 farklı okulda lisanslı kullanıyorum.

Lisanslı tavsiyemdir; + çok fazşa..

Şurada anlatmıştım.

Hocam bir kaç sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim.
1-Tahtalara ekilit kurulumu yaptıktan sonra,Usb Anahtarı oluşturabilir miyiz? Yoksa önceden mi
Usb Anahtar oluşturmak gerekiyor.
2-Tüm okula tekbir mobil anahtar kullanmak istiyorum. Arkadaşlar ios ve android e
kilitleri telefonlarına kurduktan sonra Programdaki QR göster kısmından ayarlarını bir kez yapması yeterlidir değil mi?
Ayar kodu ile ayar nasıl yapılıyor bunu izah ederseniz sevinirim. Teşekkürler.

Hocam bir kaç sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim.
1-Tahtalara ekilit kurulumu yaptıktan sonra,Usb Anahtarı oluşturabilir miyiz? Yoksa önceden mi
Usb Anahtar oluşturmak gerekiyor.
2-Tüm okula tekbir mobil anahtar kullanmak istiyorum. Arkadaşlar ios ve android e
kilitleri telefonlarına kurduktan sonra Programdaki QR göster kısmından ayarlarını bir kez yapması yeterlidir değil mi?
Ayar kodu ile ayar nasıl yapılıyor bunu izah ederseniz sevinirim. Teşekkürler.
Anahtar sonradan oluşturabilirsiniz ama yeniden kurulum dosyası oluşturup tahtada uygulamayı güncellemeniz gerekir. Otomatik olarak tanımasını isterseniz ya programın lisansını alacaksınız yada yerel sunucu kuracaksınız ama kuracağınız yerel sunucu aynı alt ağ yapısında olması gerekiyor. Önceden oluşturmanız çok daha iyi, işinizi azaltırsınız. Tek bir tane mobil anahtar kullanabilirsiniz bunda bir sakınca yok yada 4-5 tane oluşturun herkese bunlar üzerinden tanımlama yapın. Evet bir kez telefonlara bu ayarları girmeniz yeterli. Ayar nasıl yapılır ile ilgili bir video atacağım onu izleyin.

Son düzenleme:
Geri