Memurun zammı Haziran’a belki...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zzh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
aaa en ufak bişey bulunca hemen hükümetimizin üstüne yükleniyorsunuz. O kadar duble yol yapıldı, fatih projesi var arkadaşlar adamlara haksızlık etmeyin. Hem siz istemiyor musunuz darbeciler yargılansın, kadına pozitif ayrımcılığın neresi kötü Allah aşkına. ne var bunun yanında da azıcık mahkemelerini ellerine alıp istedikleri gibi at koşturuyorlarsa... Lütfen israilin, ergenekonun oyununa gelmeyin.

Unutmuşum; Yunanistan mı olalım, maaşarın ödenemeyeceği dönemleri de gördük biz ve imf'ye olan borcumuzu kapattık vardı...

Sağlıcakla kalın... Kızacaksınız ama eklemeden edemeyeceğim;
penguen_kapak340.jpg

tayinci42' Alıntı:
miraz' Alıntı:
:alkis: bu konuda da hükümeti savunan yiğitler çıktı ya
Tebrik ediyorum

Bana mı dediniz. ben hükümeti bu konuda savunmuyorum, avukat değil, siyasetçi değil sadece vatandaşım. Savunmak nasıl mümkün olsun bu yanlışları eleştiriyorum elbet. Ama konunu referandum sonucuyla alakası bazı arkadaşlarımın söylediği gibi memurlar aleyhine değil bilakis memurun lehinedir. Hükümet uzlaştırma kurulunun önerisini yerine getirmekte zorlanacağı için halen uyum yasalarını çıkarmayıp ayak sürümektedir. Referandumdan önceki kanunlar geçerli olsa hükümet uzlaştırma kurulunun önerilerini kabul etmeyip bildiğini okuyacaktı. Ancak şuan bunu yapamıyor, uzalaştırma kurulunun önereceği yüksek zammıda vermekte zorlanacağını bildiği için kanun değişikliğini yapmadı henüz. Yani benim düşüncemin geneli, hükümet bu konuda yanlış, referandumun toplu sözleşme ve uzlaştırma kuruluyla ilgili maddesi iyi ki var.
:+1: Katılıyorum

s_kajmeran' Alıntı:
Unutmuşum; Yunanistan mı olalım, maaşarın ödenemeyeceği dönemleri de gördük biz ve imf'ye olan borcumuzu kapattık vardı...

Sağlıcakla kalın... Kızacaksınız ama eklemeden edemeyeceğim;
penguen_kapak340.jpg
usare bu mesajı beğendi...

ilyas-71' Alıntı:
tayinci42' Alıntı:
miraz' Alıntı:
Tebrik ediyorum

Bana mı dediniz. ben hükümeti bu konuda savunmuyorum, avukat değil, siyasetçi değil sadece vatandaşım. Savunmak nasıl mümkün olsun bu yanlışları eleştiriyorum elbet. Ama konunu referandum sonucuyla alakası bazı arkadaşlarımın söylediği gibi memurlar aleyhine değil bilakis memurun lehinedir. Hükümet uzlaştırma kurulunun önerisini yerine getirmekte zorlanacağı için halen uyum yasalarını çıkarmayıp ayak sürümektedir. Referandumdan önceki kanunlar geçerli olsa hükümet uzlaştırma kurulunun önerilerini kabul etmeyip bildiğini okuyacaktı. Ancak şuan bunu yapamıyor, uzalaştırma kurulunun önereceği yüksek zammıda vermekte zorlanacağını bildiği için kanun değişikliğini yapmadı henüz. Yani benim düşüncemin geneli, hükümet bu konuda yanlış, referandumun toplu sözleşme ve uzlaştırma kuruluyla ilgili maddesi iyi ki var.
:+1: Katılıyorum

Hah işte bizde ayrı ayrı oylansın diye boşa yırtınmadık... Tamam güzel hadi gidin hak arayın, hadi gidin konuşun, toplanın hakkınızı arayın bakalım sonunuz ne oluyor? Şimdi biz ona verdik demek çok güzeldi demek kimseyi kurtarmıyor. Eğer maddeler tek tek oylansa buna bende evet derdim ama hukukta yapılanlar? Bir ülkenin adalet sistemini, yargısını ele geçirip at koşturursanız ne derseniz o olur ötesi fasa fiso. Bakın kimse hakkını arayamıyor çünkü demokratız ve özel yetkili, özel olmayan ama etkili mahkemelerimiz var artık. sesi çıkan yaftalanır, sesi çıkan suçsuzluğu ispatlanana kadar içeri alınır.

Lütfen komik olmayın o yasaya oy verdiyseniz hepsinden sorumlusunuz ve birbirini etkileyen işlerde olumlusuna sahip çıkıp diğerinden yükünüzü atamazsınız...

s_kajmeran' Alıntı:
aaa en ufak bişey bulunca hemen hükümetimizin üstüne yükleniyorsunuz. O kadar duble yol yapıldı, fatih projesi var arkadaşlar adamlara haksızlık etmeyin. Hem siz istemiyor musunuz darbeciler yargılansın, kadına pozitif ayrımcılığın neresi kötü Allah aşkına. ne var bunun yanında da azıcık mahkemelerini ellerine alıp istedikleri gibi at koşturuyorlarsa... Lütfen israilin, ergenekonun oyununa gelmeyin.

herkes kafasına göre bir şey sallamış. kusura bakmayın ama hükümet tek başına karar verme yetisine ve gücüne sahip değildir bu ülkede. yunanistan ile bizi hiç karşılaştırmayın oradaki durumun iç yüzünü bile bilmiyorsunuz. saygılar...

referanduma tabi bağlanır.

sendikaların avukat tutma işlemi o referandumla tarih oldu artık herkes idari mahkeme hariç avukatını kendi tutacak.

toplu sözleşme reklam dedik toplu görüşmeden farkı yok dedik burada edilen lafları keşke göstersem ama şimdi onlara bakıp da tekrar moralimi bozamam.

işe yarar tek şey (o da bizim işimize değil... hem çok umrumda da değil) yargının yeninden yapılanması oldu!!!... diğer herşey reklam ve yalan...

çocuğumun rıskını yiyenlere veya geciktirenlere bide bunun sağlanması için reklam yapanlara haram olsun.

aylık 100 artsa 550 mi verecekler şimdi mayıs ta eski maaşın üstüne. Aman Allahım kıyamet kopar öğretmenler bu 3 mü aldı derler artık 5 aldı derler

doktorlardan bile fazla alırız milletin azına göre. tam o aya kira kontratı biten yandı :P :puhaha:

s_kajmeran hocam o çirkin şeyi kaldırın. anlamı ne olursa olsun önemli değil çok çirkin bi kapak. ayıp
biz öğretmeniz yahu

Diyavol' Alıntı:
herkes kafasına göre bir şey sallamış. kusura bakmayın ama hükümet tek başına karar verme yetisine ve gücüne sahip değildir bu ülkede. yunanistan ile bizi hiç karşılaştırmayın oradaki durumun iç yüzünü bile bilmiyorsunuz. saygılar...
sen yunanistandan yeni geldin herhalde, anlatta bi dinleyiverelim olayın iç yüzünü

Diyavol' Alıntı:

%50 oy almış ama tek başına karar verme gücü yokmuş :)
Neymiş acep durumun içyüzü?Anlatın da öğrenelim.
Bir de bu içyüzün bizim zamla ilgisini de reca edelim.

volkankey' Alıntı:
insanlar hak ettikleri gibi yönetilirler

hocam bunu hak ettiğimi düşünmüyorum. :cry: bunun böyle olacağını referandum öncesinde arkadaşlarıma da anlatmaya çalıştım. ama maalesef çoğunluğun azınlığın haklarını korumadan yönetilen bir sistemdeyiz. üzgünüm ama elimden de birşey gelmiyor.... :verymad:

28 Şubat sürecini işleyen TRT Haberde bir program izliyordum.
Erbakan %50 memura zam vermiş askeri ücret %50 den fazla
Ama postmodern darbe ve bunu anlayabilmek mümkün mü?

Hükümet kurma görevi millet tarafından verilenlerden Erbakan Kolalisyon yaptığı Tansu Çiller Başa Geçecekken
Süleyman Paşa Mesut Yılmaz'a veriyor Başbakanlığı
ve Bankalar içi boşaltılıyor Bankalar batıyor ve 50 milyar dediler sanırım bir anda devlete yüklenen borç.

E kimden çıkacak bunlar Memurdan emekliden develet borçunu ödeyebilmek için vergiler artacak.

Çok uzak değil 97 de olmuş bu olanlar.

Bardağın neresinden baktığına bağlı bence.

Eleştiriyorum bende ama insafsızcasına değil.
Güne bakarak değil geçmişten de ders çıkararark.

tayinci42' Alıntı:
miraz' Alıntı:
Tebrik ediyorum

hocam herkes kendine yontuyor. uzlaştırma kurulu 7 kişiden oluşturulacak. 3 üye memursen den gelecek.başkanıda hükümet atayacak.çoğunluk kimin elindeyse onun dediği olacak anlayacağınız. diğer üyeler tabiri caizse kareyi tamamlayacak.ben bu kuruldan da bişey beklemiyorum.sizde beklemeyin bence.... :verymad:

Askeri ücret diye birşey yoktur.Biz halk arasında ona asgari ücret deriz.

Geri