:+1: aynen öyle.atalay.m.m' Alıntı:güç olan bu hocam.mesele herşeyi zamanında yapamamız.çok yazık bu memlekete .herşeyimiz böyle.üstada sormuşlar havalannda,üstadım avrupa nasıl diye..
işleri bizim dinimiz gibi bizim işlerimizde onların dini gibi. demiş üstad,ne doğru demiş ya.
:verymad:
Umarım isteyen herkesin sorunsuz bir görevlendirmesi olur... bir an önce resmi yazıyı görsekte başlasak artık...ferdierdem55' Alıntı:Tarsus eğitici formatörümüz değerli Hasan Muaz hocamla görüştüm bugün. O da il koordinatörü ile görüşmüş. İl koordinatörü formatörlerle ilgili dosyayı hazırlamış milli eğitim müdürüne sunacakmış. Eğer kabul ederse 1 Ekim itibarı ile formatörlüklerimiz başlayacakmış. (Tabi iyi yanına denk gelir de kabul ederse ) Görevlendirmelerde öncelikle liselere yapılacakmış..
isbb80' Alıntı:Bu zamana kalır mı arkadaşlar ya bu iş bizi düşünen kimse yok bence herkes değişik alternatifler üretmeye başlasın. Bütün illerin yaptığı görevlendirmeyi Mersin yapmıyor toplantı yapınca her alanda öncüyüz diğer iller bizi takip ediyor diyenler umarım bu mesajları okuyorsunuzdur. Belki de olmaması daha hayırlı bizim için arkadaşlar ah şu ekonomik sıkıntı olmasa uğraşılmaz bunlarla ama neyse... kalın sağlıcakla
ozanca66' Alıntı:isbb80' Alıntı:Bu zamana kalır mı arkadaşlar ya bu iş bizi düşünen kimse yok bence herkes değişik alternatifler üretmeye başlasın. Bütün illerin yaptığı görevlendirmeyi Mersin yapmıyor toplantı yapınca her alanda öncüyüz diğer iller bizi takip ediyor diyenler umarım bu mesajları okuyorsunuzdur. Belki de olmaması daha hayırlı bizim için arkadaşlar ah şu ekonomik sıkıntı olmasa uğraşılmaz bunlarla ama neyse... kalın sağlıcakla
katılıyorum hocam
Daha çok bekleriz sayın hocam... :verymad:cat33' Alıntı:Malatya dün görevlendirme yazısını yayınladı. Norm sonuçlarını beklemediler bile. Haydi Mersin MEM, aynısını biz de bugün görelim... :+1: