MERSİN FORMATÖRLÜKK

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan isbb80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
güç olan bu hocam.mesele herşeyi zamanında yapamamız.çok yazık bu memlekete .herşeyimiz böyle.üstada sormuşlar havalannda,üstadım avrupa nasıl diye..
işleri bizim dinimiz gibi bizim işlerimizde onların dini gibi. demiş üstad,ne doğru demiş ya.
:verymad:

atalay.m.m' Alıntı:
güç olan bu hocam.mesele herşeyi zamanında yapamamız.çok yazık bu memlekete .herşeyimiz böyle.üstada sormuşlar havalannda,üstadım avrupa nasıl diye..
işleri bizim dinimiz gibi bizim işlerimizde onların dini gibi. demiş üstad,ne doğru demiş ya.
:verymad:
:+1: aynen öyle.
çaresiz kalındığında söylenecek ilk cümle:hayırlısı olsun

Tarsus eğitici formatörümüz değerli Hasan Muaz hocamla görüştüm bugün. O da il koordinatörü ile görüşmüş. İl koordinatörü formatörlerle ilgili dosyayı hazırlamış milli eğitim müdürüne sunacakmış. Eğer kabul ederse 1 Ekim itibarı ile formatörlüklerimiz başlayacakmış. (Tabi iyi yanına denk gelir de kabul ederse :) ) Görevlendirmelerde öncelikle liselere yapılacakmış..

ferdierdem55' Alıntı:
Tarsus eğitici formatörümüz değerli Hasan Muaz hocamla görüştüm bugün. O da il koordinatörü ile görüşmüş. İl koordinatörü formatörlerle ilgili dosyayı hazırlamış milli eğitim müdürüne sunacakmış. Eğer kabul ederse 1 Ekim itibarı ile formatörlüklerimiz başlayacakmış. (Tabi iyi yanına denk gelir de kabul ederse :) ) Görevlendirmelerde öncelikle liselere yapılacakmış..
Umarım isteyen herkesin sorunsuz bir görevlendirmesi olur... bir an önce resmi yazıyı görsekte başlasak artık...

arkadaşlar mersinde yakınız ve erol beeyin dediklerini aynen yazmıstım konuyu iyi takip edin lütfen bekliyoruz dedi olsada 1 ekimden önce olmaz dedi ona göre kafanızda sekillendirin durumu

5 Ekim'in önemi neymiş onu anlamadım, mersinde ilk formatör görevlendirmesinin yıldönümü mü?

5 Ekime kadar norm işlemleri devam edecek zaten daha, ondan sonra 1 hafta norm sonuçlarının değerlendirilmesi, 1 hafta görevlendirme olacaksa yazının hazırlanması-yayımlanması ve tercihlerin toplanması 1 hafta da görevlendirmelerin yapılmasını sayarsak ekim ayı bitti. Sonra da zaten şurda ocak ayına bişey kalmadı boşuna 2 aylık görevlendirme yapmayalım. 1 ocakta yaparız, hem o zamana kadar belki bakanlıktan yeni yazı gelir derler.

Hadi hayırlı uğurlu olsun hepimize...

Bu zamana kalır mı arkadaşlar ya bu iş bizi düşünen kimse yok bence herkes değişik alternatifler üretmeye başlasın. Bütün illerin yaptığı görevlendirmeyi Mersin yapmıyor toplantı yapınca her alanda öncüyüz diğer iller bizi takip ediyor diyenler umarım bu mesajları okuyorsunuzdur. Belki de olmaması daha hayırlı bizim için arkadaşlar ah şu ekonomik sıkıntı olmasa uğraşılmaz bunlarla ama neyse... kalın sağlıcakla

isbb80' Alıntı:
Bu zamana kalır mı arkadaşlar ya bu iş bizi düşünen kimse yok bence herkes değişik alternatifler üretmeye başlasın. Bütün illerin yaptığı görevlendirmeyi Mersin yapmıyor toplantı yapınca her alanda öncüyüz diğer iller bizi takip ediyor diyenler umarım bu mesajları okuyorsunuzdur. Belki de olmaması daha hayırlı bizim için arkadaşlar ah şu ekonomik sıkıntı olmasa uğraşılmaz bunlarla ama neyse... kalın sağlıcakla

katılıyorum hocam sonunda kadar toplantılarda bir numaraydık görevlendirmede fos çıktık... herkesin tuzu kuru bizi düşünenmi var...

ozanca66' Alıntı:
isbb80' Alıntı:

katılıyorum hocam

cat33' Alıntı:
Malatya dün görevlendirme yazısını yayınladı. Norm sonuçlarını beklemediler bile. Haydi Mersin MEM, aynısını biz de bugün görelim... :+1:
Daha çok bekleriz sayın hocam... :verymad:

formatörlükten ses seda yok ders de secilmedi okulda sıfır dersle oturuyorum okulda baska ders verin dedim müdüre 4 tane ücretli gelecekmiş biri gelmesin dedim olmaz yan dalın yok dedi tek tas için müracat edeyim dedim merkezde açık yok kafayı yemek üzereyim tek umudum formatör görevlendirmesi günde en az 15 kere milli eğitimin sayfasını kontrol etmekten bıktım ne olacak böyle biri akıl versin neden biri de bizi düşünmüyor

Daha çok bekleriz hocam, herşeyde öncüymüşüz ya. O yüzden beklemektede öncü olmamız gerekiyor...

Geri