MERSİN FORMATÖRLÜKK

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan isbb80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Hani Tekn Tasarım benimde aklımdan geçmedi değil. Merkezde bi kaç okul olsaydı gelmeyeceğini bile bile tercihte bulunacaktım hani. O derece

umarım yayınlarnır o kadar zordayım ki anltamam ders yok sıfır ders var yarın okula gitmek o kadar zor geliyor ki
baska ders verin dedim ücretli gelmesin dedim bana yeterliliğin yok o bölümlerde giremezsin dediler formatörlükte olmazsa ne yaparım bilmiyorum
rol bey 1 ekime yetirtirmeye calışacaz demişti ama milli eğtim müdürümüz nedense nazlanıyor gibi

mersin mem in sitesini ziyaret etmekten sıkıntı geldi günde en az 20 kere bakıyorum bir mersin mem e bir bbnet arada mekik dokuyorum bir de okulda boş boş oturdun mu sıkıntı iki kat hadi bakalım hayırlısı Erol beye güveniyorum ben elinden geleni yapacaktır bu hafta olmazsa zaten umudu keselim

Bence il milli eğitim müdürünün bu konudaki keyfini beklemek oldukça rahatsız edici. Birinin keyfi uygulaması, bir sürü insanı mağdur ediyor. yeter artık !

ne olacak memleketin hali.neşet babada öldü.rahmetli iyi adamdı be.Allah rahmetiyle muamele eylesin.günahlarını affetsin.erol hocam takipçiniz.hadi artık çıksın bu yazı

haftaya diyorlar ama bilmiyorum, ilçe de çalışan arkaasım öyle dedi.Ya belli olsa da ne yapacagımıza karar versek. meslek lisesinde ders varmış, belli olsa olup olmayacagı, meslek dersine gideyim en azından

içimdeki ses bugün yazı yayınlacak diyor..(aslında kaynağı açıklamayacaktımda yinede açıklayayım) :P
ağlanacak halimize gülüyoruz

arkadaşlar ben bugün itibariyle umudumu kestim formatör görevlendirmelerinden Erol bey olursa 1 ekimde demişti 1 ekim içinde bu hafta basvuru almaları gerekirdi alınmadığına göre demekki olmayacakki o sebep bekliyor zaten olmayabilir denilmiştide
o kadar sıkıntıdayım ki müdür boş gelip gitme dedi ve bana 15 saat din kültürü verdi ne yaparsın hayat

uysalhalil33' Alıntı:
arkadaşlar ben bugün itibariyle umudumu kestim formatör görevlendirmelerinden Erol bey olursa 1 ekimde demişti 1 ekim içinde bu hafta basvuru almaları gerekirdi alınmadığına göre demekki olmayacakki o sebep bekliyor zaten olmayabilir denilmiştide
o kadar sıkıntıdayım ki müdür boş gelip gitme dedi ve bana 15 saat din kültürü verdi ne yaparsın hayat
hocam ümitsiz konuşmayın bende aynı 17 saat ders aldım bekliyoruz inşallah olur yoksa halimiz harap

hocam ek ders için çok kaygılı değilim de böyle kendimi ait hissetmiyorum okulda sacma sapan dolanana dersi ile alakası olmayan bir ben varım
ama bilgisayar işlerinde yine ilk iş beni arıyorlar o da ayrı bir muamma sıkıldım iyice hiç olmazsa formatör olsam işim mecbur yapacağım derdim

büyük ihtimalle 5 ekimden sonra görevlendirme yapılacakmış.Bu güne kadar sarkmasının nedeni ise sınıf öğretmenlerinede görev verilmek istenmesi o yüzden norm güncellenmesinin ardından görevlendirimenin yapılacağını duyduk.

Geri