Bugüne kadar gelmiş en iyi MİLLİ EĞİTİM BAKANIDIR KENDİSİ.Devam etmesi gerekiyor.
O Ahmet gelirse bizi kapının önüne koyar yav.etse ne olur etmese ne olur ziya gider Ahmet gelir ne fark eder ki
Öncelikle şunu söyleyeyim bt öğretmeniyim çok zorlarsan yaptıklarımıda özelden söylerim.. cevabıma gelirse arkadaşa kısmen katılıyorum evet bu zaman kadar uzaktan eğitim tam anlamıyla yoktu çok yol katedildi siz istiyorsunuz ki hiç sorun olmasın her şey dört dörtlük olsun.. şuan yapılan neden uzaktan eğitim değil onu anlayamadım bunu sisteme değil yapamayan öğretmenlere söylemek lazım..Öğretmenim ya da Hocam diye hitap etmek isterdim size ama öğretmen olduğunuzdan emin olamadım. Allah aşkına siz hangi ülkede yaşıyorsunuz? "Bu zamana kadar uzaktan eğitim diye bir şey yokken" diye yazmışsınız da gerçekten emin olamadım. Bilişimci hiç değilsinizdir çünkü bir BT öğretmeni şuan yapılanın uzaktan eğitim olmadığını bilir.
kapının önünden kasıt eğer alan değişikliği ise ben yok dememO Ahmet gelirse bizi kapının önüne koyar yav.
Evet 80 kişi %30,8
Hayır 140 kişi %53,8
Kararsızım 40 kişi %15,4
şu an itibariyle. Kararsızları dağıtmaya gerek yok.
valla hocam bir bt öğretmeni olarak benim ruhuma gram dokunmadı, aksine, geçen sene rehber öğretmenler uzaktan çalıştı, idareciler dönüşümlü çalıştı, ben (aksine resmi bir yazı olmadığı ve bt rehberliği görevlendirmem olduğu için) her gün okula gittim önce temaslı sonra covid pozitif olmam dışında. yani öğretmenler arasındaki adaletsizlik zirve yaptı benim gözümde. 11 ay idarecilik yaptım, idareciliği düzeltmek için bir şeyler yapıyor gibi gözükse de milli eğitim müdürlerinin ve müdürlerin dostlar alışverişte görsün türü uygulamaları yani sırf reklam amaçlı uygulamalarını engelleyemedi, bu tür uygulamalar eğitim ve öğretime zarar veriyor, tartışılmaz bile. ama özel okulu olan bir kişi buna elbette sesini çıkaramazdı. neyse istifa etti de pardon görevden affını talep etti de içim biraz soğudu. gelen gideni aratmasa bari!Yaptığı işleri beğenirsiniz beğenmezsiniz ama gördüğümüz (dahası bence göreceğimiz) en insancıl, en öğretmen ruhuna dokunan Milli Eğitim Bakanı olarak hafızalarımızda yer edeceğine eminim.