Milli Eğitim Müdürü Rehberliğimi İptal Edecek

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan susudes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Teachnologist' Alıntı:
İlçe milli eğitim müdürünün görevlendirmeyi iptal etme gibi bir yetkisi yok. Valilik görevlendirmesi olduğundan dolayı valilikten görevlendirmenin iptalini isteyebilir. İptalinde de gerekçe sunmalıdır. Görevlendirmeniz iptal olmadan sizi başka okulda ders tamamlama gibi bir uygulamaya gidemez. Ama görevlendirmenizin ipttali gelir ise ders tamamlama yapmak zorundasınız.

evet valilikten iptaligerekir.

hocam 21 saate kadar aynı eğitim bölgesinde size istediği kadar ders verebilir. ama şu anda size böyle birşey veremez ki zaten sizin görevlendirmeniz 14 hazirana kadar onayı alınmıştır. onayı alınan birşeyin iptal onayı alınmaz. bence siz bir an önce bir sendikaya üye olun. yoksa dayınız yoksa size sahip çıkan olmaaaazz...

meslek lisesinde derse Böte mezunu iseniz derse giremezsiniz. Bence de müdüre ile beni alın deyin.

seni vali görevlendirmiş. bu atama dışında başka bir sebeple bozulamaz. gelen görevlendirme yazısında böyle yazıyordu bildiğim kadarıyla. o işi yapamaz bence incele görevlendirme yazısını.

madlion' Alıntı:
akrep026' Alıntı:
trueandfalse' Alıntı:
Hocam görevlendirme esaslarında öncelikle derse girmesi gerektiği yazıyor.buna istinaden söyleyebilir.yani önce kaç saat dersiniz var o derse girdikten sonra görevlendirme yaparsınız.ama eğer ticaret meslek sizin bölgenizdeki bir okul değilse bence o bölgedeki öğretemen o dersi verebilir.ayrıca ticaretteki bir öğretmeni mebbis bölümüne alamaması lazım yani öğretmen önce dersine girer sonra diğer görevlendirme işlerini yapar

Hocam aynı konu geçenlerde de açılmıştı. BTR tereddüt edilen hususlarda belirtildiği gibi " Kendi okulunda maaş karşılığını doldurmaması durumunda dahi BTR görevini yürütür" diyor. Beni de bir başka okulda görevlendireceklerdi, müdürüm zıplayınca "ben öğretmenimi göndermem diye, iptal ettiler... Ayrıca görevlendirme isteğe bağlıdır... saygılar...

Kendi okulunda maaş karşılığını doldurmaması durumunda dahi BTR görevini yürütür ibaresinin yazılı olduğu belge için link verebilirmisiniz. hocam. eşimde maalesef aynı durumda şu an istemediği halde başka okula ders için görevlendirme yazmışlar.

-İl/ilçedeki öğretmen ve ders sayısı dikkate alınarak ders tamamlama görevi ihtiyacı olduğunda BT Rehberliği Görevi bulunmayan öğretmenlere maaş karşılığı ders tamamlama görevi öncelikle verilecek bu şekilde BT rehberliği görevinin verimli olarak yürütülmesi sağlanacaktır. BT öğretmenine maaş karşılığı verilebilecek bir ders ücret karşılığı başka bir öğretmene verilmeyecektir. -Öğretmenin kadrosunun bulunduğu okulda aylık karşılığı ders görevi olmaması veya aylık karşılığı ders görevini dolduramaması durumunda öğretmen BT rehberliği görevini yapacaktır.

Hocam biraz geç oldu ama...

Ekli dosyalar

yesimk06' Alıntı:
Son durum nedir hocam?
Hocam sendikaya üye oldum. Sendika baskanı bote mezunu oldgmu ve rehber oldgm için görevlendirmenin yapılamayacağını söyledi. Orada olan şube müdürü de biz bunu zaten biliyoruz bu vicdan meselesi dedi güldüm geçtim.. :)

Allah size sabır versin Ardahan diyince tüğlerim kalktı resmen....orda bir sene çalıştım Allah düşürmesin diyorum

Geri