Evet formatör aldığı ek dersle arabanın düğününden kalan esyların bosrclarını öedemek için sabah8-aksam 5 çalışıyordu kendisi gibi bilişimci olmayan eşi ise yarım gün okula gittiğinden dolayı her zaman dinç ruh hali düzgündü.Asla ve asla formatörü anlamıyordu sürekli evde ondan herseyinin ütülü olmasını is,tiyordu oysaki eşi yarım gun okula gidiyor ve bir gömleği de kendi ütüleyecek kadar gücü kuvveti vardı,bir akşam dısarıdan yemek söylendiğnde hrgünde dısarıdan yiyiyoruz diye isyan ediyordu.Formatör içinden ben bu bayan halimle sabah aksam çalışıyorum ve senden daha çk ek ders alıyorum üstüne de bütün bu işleri yapmak zorunda kalıyor hatta bir sürü de söyleniyorsun..Allah/ım okulda sıkıntı evde sıkıntı bir huzur yok mu bana ya rabbi diyerekten bulaşıkları yıkarken sesizce ağlıyordu....Okulun tüm işleri yetmezmiş gibi evde yemek ütü temzilikle uğraşırken o kadar bunalmış bir taraftan da yorgunluktan gözleri kapanıyordu uyumak istiyordu anacak kocası her aksam erkenden yatıyorsun ben tek basıma oturmak istemiyorum diye söyleniyordu..Onu bu dünyada anlayacak kimse yoktu artık anlamıştı.Ve isyanı o kadar büyümüştü ki ileride çocuk olursa başına daha ne işler açılacak onu düşnmeye başlamş ve o inanılmaz cümleleri söylemişti.Kesinlikle çocuk istemiyorum 5 10 sene bana çocuk verme Allah/ım sonra kendisi de çook üzülmüş ancak hayat onu bu çıkmaza sürüklemişti....Bu isyanların bu gidişatın bir sonu gelmeecekti..Biliyordu ve hayatta artık hiçbirşeyden zevk almaz olmuştu...