:+1:duyu80' Alıntı:eemre sen cehennemliksin pembeleşinceye kadar orada kalacaksın.
:+1:duyu80' Alıntı:eemre sen cehennemliksin pembeleşinceye kadar orada kalacaksın.
:+1:duyu80' Alıntı:belki yandı ama hala yalnız yazmasını biliyorum :mrgreen:
fırat benim sana sözüm yok ama o mandalinalar portakalların çocukları değil..
nebiyan55' Alıntı:benim iddam farenin kullanım kolaylığını başka bir şeyle alt edemeyecekler
Katılıyorum bir tv kanalında gençlere ;yusuf0686' Alıntı:nebiyan55' Alıntı:benim iddam farenin kullanım kolaylığını başka bir şeyle alt edemeyecekler
dokunmatik çıkmasaydı olabilirdi
aliantep27' Alıntı:Katılıyorum bir tv kanalında gençlere ;yusuf0686' Alıntı:nebiyan55' Alıntı:benim iddam farenin kullanım kolaylığını başka bir şeyle alt edemeyecekler
Laptop mu, tablet mi diye sorduklarında çoğunluğu tablet diyorlar.
Gençler dokanmayı seviyor..
Saatlerce çalışıldığında (masaüstü veya laptop için) çeşitli ortapedik rahasızlıklarda çıkar ona bakarsanız.nebiyan55' Alıntı:aliantep27' Alıntı:Katılıyorum bir tv kanalında gençlere ;yusuf0686' Alıntı:nebiyan55' Alıntı:benim iddam farenin kullanım kolaylığını başka bir şeyle alt edemeyecekler
günlük kullanımda evt ama projelerde vs saatlerce çalıştığınızı düşünsenize kolunuz sağa sola götürmekten ne kadar yorulur
aliantep27' Alıntı:Saatlerce çalışıldığında (masaüstü veya laptop için) çeşitli ortapedik rahasızlıklarda çıkar ona bakarsanız.nebiyan55' Alıntı:aliantep27' Alıntı:Katılıyorum bir tv kanalında gençlere ;yusuf0686' Alıntı:nebiyan55' Alıntı:benim iddam farenin kullanım kolaylığını başka bir şeyle alt edemeyecekler
günlük kullanımda evt ama projelerde vs saatlerce çalıştığınızı düşünsenize kolunuz sağa sola götürmekten ne kadar yorulur
Bence biz alışkın olduğumuz için fare klavye kolayımıza geliyor.
Yeni nesil dokunmatik araçları daha çok tercih ediyor.
Bence bilişim teknolojileri bu alana ilerliyor(ios cihazlar)
duyu80' Alıntı:asıl filim onu cehennemde bekliyor...Öyle otla çöple dünya hayatını geçirmek yok.
:+1: katılıyorum en büyük tepkiyi görmezden gelerek verelim.fatihpc' Alıntı:4 sayfa bir arkadaşın yazdığa yoruma cevap şeklinde dolmuş. Ne olur sanki görmezden gelip es geçsenizde asıl konu konuşulsa yeni şeyler öğrensek!
:+1:aliantep27' Alıntı:Katılıyorum bir tv kanalında gençlere ;yusuf0686' Alıntı:nebiyan55' Alıntı:benim iddam farenin kullanım kolaylığını başka bir şeyle alt edemeyecekler