seasun' Alıntı:arkadas duyduklarini yazmis, katilirsin katilmazsin o seni ilgilendirir... ama insanlari kirmaktan vazgecin, insan duyduklarini sizlere paylasmaya cekiniyor artik...
EnTRoPi' Alıntı:7- Bakanın danışmanlarından biri BÖTE 'ci bir öğretim üyesiymiş. Zaten durumumuzu ve eğitimde teknolojik gelişmelerin nasıl olması konusunda bilgi sahibiymiş.
EnTRoPi' Alıntı:7- Bakanın danışmanlarından biri BÖTE 'ci bir öğretim üyesiymiş. Zaten durumumuzu ve eğitimde teknolojik gelişmelerin nasıl olması konusunda bilgi sahibiymiş.
İşte inandırıcı olmayan şey bu, biz duymadık, okuduk.EnTRoPi' Alıntı:Bizzat sordum. Tek tek tüm konuları sordum. Verdiği cevaplar bu şekilde idi. Duyduklarımı yazdım. Okumak ayrı duymak ayrı. Gerçekten inandırıcı gelmiyor ama yazdıklarım yönünde gelişmeler olacakmış. "Büyük bir olasılık ile yani MUHTEMELEN."
fercanx' Alıntı:Bende bugün bizim okulun hizmetlisiyle görüştüm.Dersleriniz kaldırılacak hocam dedi onun yerine teknik danışman olacaksınız dedi.Paspas sizde duracak ama dedi.Ne anlama geliyor bilmiyorum.Büyük olasılıkla başımıza bişey gelcek.Muhtemelen..
Buzkırıcı' Alıntı:Bazen diyorum okulun kantincisine abi erken emekli olursam yanına alır mısın excel ile hesaplarını tutar sabahleyin kete pohoçalarını getirir ver abi be iş yanında dedim.Abimiz hizmetli koskoca 1564tl maaşı var ekstradan kantinclilik yapıyor.Maaşı 3500tlye geliyor.Biz 13 sene 6 ay üzerinden 1773tl
hocam aynen dediğin gibi. İlhami bey.alpbars' Alıntı:Danışman olarak behsedilen YEĞİTEK de İleri Eğitim Teknolojileri ve Araştırma Grup Başkanı olan Doc.Dr. İlhan VARANK. Matematik öğretmeni kökenli ve aynı zamanda Yıldız Teknikte BÖTE bölüm başkanı.