- Mesajlar
- 2,085
gezegen10' Alıntı:"Bu ne biçim sunu bi daha böle sunu hazırlarsan seni bayrak direğine asarım."
Ben bir daha Ki sefere renk değiştirip yine aynını götürürüm. Değiştirdim deyip. Yine beğenmezse ben bu kadar yapabiliyorum derim geçerim.
dirty_y' Alıntı:Hocam nasıl alıştırırsanız öyle gidiyor maalesef. Her aradıklarında hemen açmayın mesela. Ben 3 aramalarından 1 ini açmıyorum bilerek. İstedikleri şeyleri yapmayı elinizden geldiğince geciktirin "İNTERNET SAYFASINA RESİM ATMAK" gibi mesela. İnternet sayfasına resim atılınca dünyayı kurtaracağız ya oda ayrı bir konu. Çağırdığında az işim var onu halledip geliyorum deyin ve mümkün olduğu kadar geç gidin yanına... vs. Çünkü beklentileri çok büyük oluyor müdürlerin ve diğer idarecilerin. O yüzden beklentilerini düşürmek lazım. Varsın işe yaramaz desinler. Sizin kafanız rahat olsun da varsın sizi kötü bilsinler.
Bende idarecilerin yanında ikide bir öğrenci gönderip şunun çıktısını alsın deyip duran rehber öğretmene haddini bildirdim. Şimdi idareciler de kibarlaştı